Tempestes d'estiu!!Com plou penjades!!

Normalment ens aquests moments estaria força contenta perquè m'agrada molt veure les tempestes d'estiu mentre estic a casa estirada al sofà llegint o escrivint al meu diari. Però avui NO! 

Avui m'ha enganxat la pluja just quan sortia de la peluqueria! Sniff... :(  QUINA MALA SORT, OI??

Tant contenta que estava jo amb el meu nou tall de cabell i el pentitat tant xulo que m'havia fet la peluquera. Sabeu què?? Que aquesta nit he quedat amb en Brandon per anar a Blanes a veure els focs artificials... OH.... <3

I és clar, amb el sol que fèia quan he sortit de casa... com em podia jo imaginar que de sobte es posaria a ploure d'aquesta manera??? Doncs això és el que té una TEMPESTA D'ESTIU! Que no avisa! I com us podeu imaginar també... no duia paraigües :( 

Quan he vist el llamp, seguit el tro i he començat a notar la primera gota, he fet un xisclet que tot el carrer s'ha girat per mirar-me... quina vergonya penjades ;). Per sort, hi havia una veïna meva més previsora que jo i enseguida m'ha deixat posar sota el seu paraigües. QUINA SORT!! :)

Crec que l'he salvat, el pentinat. Ara a casa, ja m'es tranquil·la, li demanaré a la mare que li faci uns retocs i... ben guapa que marxaré cap a Blanes!!

Dilluns us explico com va tot amb en Brandon...

Bon cap de setmana plenjades!!


6 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts