Tempestes d'estiu!!



Com plou penjades!!

Normalment ens aquests moments estaria força contenta perquè m'agrada molt veure les tempestes d'estiu mentre estic a casa estirada al sofà llegint o escrivint al meu diari. Però avui NO! 

Avui m'ha enganxat la pluja just quan sortia de la peluqueria! Sniff... :(  QUINA MALA SORT, OI??

Tant contenta que estava jo amb el meu nou tall de cabell i el pentitat tant xulo que m'havia fet la peluquera. Sabeu què?? Que aquesta nit he quedat amb en Brandon per anar a Blanes a veure els focs artificials... OH.... <3

I és clar, amb el sol que fèia quan he sortit de casa... com em podia jo imaginar que de sobte es posaria a ploure d'aquesta manera??? Doncs això és el que té una TEMPESTA D'ESTIU! Que no avisa! I com us podeu imaginar també... no duia paraigües :( 

Quan he vist el llamp, seguit el tro i he començat a notar la primera gota, he fet un xisclet que tot el carrer s'ha girat per mirar-me... quina vergonya penjades ;). Per sort, hi havia una veïna meva més previsora que jo i enseguida m'ha deixat posar sota el seu paraigües. QUINA SORT!! :)

Crec que l'he salvat, el pentinat. Ara a casa, ja m'es tranquil·la, li demanaré a la mare que li faci uns retocs i... ben guapa que marxaré cap a Blanes!!

Dilluns us explico com va tot amb en Brandon...

Bon cap de setmana plenjades!!


6 comentaris:

Unknown 22 de juliol del 2016, a les 15:03  

Em sap moooooolt greu el que t'ha passat! Però sort que hi havia una veïna teva a la vora ;).

La veritat es que a mi aquesta tempesta no ha sigut tant xula com les anteriors d'altres anys, perque jo estava pensant de anar a la platja i estar-me tota una hora a l'aigua :(.

Pero saps que aixo passa i nosaltres no ho podem evitar.
Aixo es vida noies, bueno ja he parlat massa.

Fins un altre

Anònim 24 de juliol del 2016, a les 21:10  

A mi m'agrada molt la pluja. Així com hi ha persones que prefereixen el sol, alguna vegada va bé cadar-te a casa llegint un llibre o jugant a casa un dia de pluja. (De tant en tant, clar).

Però que t'enxampi just al sortir de la peluqueria...Quina mala sort!!

PD: Com puc canvair el look del cabell? Porto una malena llarga, però ara em comença ha aburrir (tampoc me la vull tallar molt curta). Algú te alguna idea? Siusplau URGENT!

Nikki 25 de juliol del 2016, a les 10:25  

Hola Claire, em sap greu això que dius de la platja... però segur que hi vas poder anar durant el cap de setmana oi? Fa fer uns dies genials dissabte i diumenge! :)

Petons!

Nikki 25 de juliol del 2016, a les 10:27  

Sobre el canvi de look.... doncs si no vols fer un canvi radical i vols mantenir la melena llarga, jo et recomanaria un escalat. Pots provar de tallar les puntes per sanejar el cabell i aprofitar per buidar-lo i escalar-lo. Et sentiràs més fresqueta ara a l'estiu.

Què n'opineu la resta? Alguna recomanció més, penjades?

Unknown 25 de juliol del 2016, a les 13:55  

Hola Nikki,
Tens rao dissabte i diumenge va fer uns dies espectaculars i si que m'ho vaig passar bomba aquells dies

Anònim 25 de juliol del 2016, a les 21:10  

Gràcies Nikki, no hi havia pensat amb l'escalat!✌️

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts