PLANS DE VACANCES!!




Hola, Penjades!

Com esteu? Ja feia dies que no escrivia en el meu diari, però després d’acabar l’insti he aprofitat per descansar una mica. Com porteu l’estiu? Ja teniu el destí de vacances escollit? JO SÍ!!! Estic superemocionada; aquest any marxo amb els pares i la Brianna a Roma. Però sabeu què és el millor? Que també vindran la Chloe i la Zoey. UEEEEE! Hem aconseguit convèncer els seus pares perquè les deixin venir amb nosaltres! 






Serà superguai, ja ho tenim tot preparat! Volem menjar mooooolta pasta i pizza, que per alguna cosa serem a Itàlia, el regne de la pasta! També volem veure el Colosseu i la Fontana di Trevi, i sí, demanaré un desig! Us el podeu imaginar, oi? Té alguna cosa a veure amb el Brandon.
He de començar a preparar les maletes. Ai, quins nervis..., què hi poso? En pocs dies ja marxem! Ja us explicaré les nostres aventures a la tornada, que de ben segur n’hi haurà moltes!


Petons!

Nikki

1 comentaris:

Anònim 1 de setembre del 2018, a les 19:50  

Hola Nikki, ja sé que t'envio tard, perquè avui acabo, d'arribar a Banyoles.És a dir a casa meu. Estava de viatge a Xina.
De la superdotada:
Abril Roure Viladrau

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts