La sorpresa de la Mckenzie!


Penjades!!

Moltíssimes gràcies per les vostres idees! La veritat és que amb tantes propostes no sabia quina escollir i finalment he fet una barreja de tot! JAJAJAJAJJAJA! L’haguéssiu d’haver vist! Això sí, no vaig caure en una cosa… i es que haviem d’esbrinar qui era el nostre amic invisible!! I és clar quan la McKenzie va saber que era jo, us podeu imaginar! Em va mirar amb els seus ulls de embojits, es va estirar dels cabells (aquesta part va ser molt bona, jajajajjajajja!!) i va començar a cridar enmig de la classe. Va sortir correns cap al lavabo perquè evidentment la imatge era bastant patètica! J és a dir VA SER UN ÈXIT TOTAL!! MOLTES GRÀCIES  PENJADES!! 
Això sí: quan va tornar a la classe em va donar una nota que deia: el 2013 serà el pitjor any!

Què voldrà dir amb això? Què farà? Ups! Potser em vaig passar!! L
En fi ella també es passa molt i mira, aquí estic. El manual  de supervivència a l’Institut em va ajudar molt!

I el que em van regalar a mi? Genial, simplement molt encertat! Primer de tot el més fort és la persona que em va tocar, la vida torna a posar-me el meu destí a les meves mans J Em va tocar en BRANDDDDDOOOONNN!! Quina il·lusió, em vaig posar vermella com un tomàquet! Sabeu que em va regalar? Com sap que escric molt i escric els meus diaris, em va regalar un llibre de les Monster High: Un diari monstruós per estar a l’última. Simplement, genial!! De fet em recorda una mica a totes les Penjades que passem per les mateixes situacions!

Així que si teniu un moment us el recomano 100%, PARAULA DE PENJADA!!
A més ara ja arriba Nadal!! Espero que em regalin moltes coses!! Nosaltres ens quedarem a casa i la proposta dels pares és jugar a jocs de taula. Jo prefereixo veure pelis però bé, també és divertit veure al pare o la mare fent trampes per guanyar J

I vosaltres què fareu?

Bon Nadal Penjades!! Ens veiem l’any que ve!!

Una abraçada molt forta!

Nikki

13 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts