La sorpresa de la Mckenzie!


Penjades!!

Moltíssimes gràcies per les vostres idees! La veritat és que amb tantes propostes no sabia quina escollir i finalment he fet una barreja de tot! JAJAJAJAJJAJA! L’haguéssiu d’haver vist! Això sí, no vaig caure en una cosa… i es que haviem d’esbrinar qui era el nostre amic invisible!! I és clar quan la McKenzie va saber que era jo, us podeu imaginar! Em va mirar amb els seus ulls de embojits, es va estirar dels cabells (aquesta part va ser molt bona, jajajajjajajja!!) i va començar a cridar enmig de la classe. Va sortir correns cap al lavabo perquè evidentment la imatge era bastant patètica! J és a dir VA SER UN ÈXIT TOTAL!! MOLTES GRÀCIES  PENJADES!! 
Això sí: quan va tornar a la classe em va donar una nota que deia: el 2013 serà el pitjor any!

Què voldrà dir amb això? Què farà? Ups! Potser em vaig passar!! L
En fi ella també es passa molt i mira, aquí estic. El manual  de supervivència a l’Institut em va ajudar molt!

I el que em van regalar a mi? Genial, simplement molt encertat! Primer de tot el més fort és la persona que em va tocar, la vida torna a posar-me el meu destí a les meves mans J Em va tocar en BRANDDDDDOOOONNN!! Quina il·lusió, em vaig posar vermella com un tomàquet! Sabeu que em va regalar? Com sap que escric molt i escric els meus diaris, em va regalar un llibre de les Monster High: Un diari monstruós per estar a l’última. Simplement, genial!! De fet em recorda una mica a totes les Penjades que passem per les mateixes situacions!

Així que si teniu un moment us el recomano 100%, PARAULA DE PENJADA!!
A més ara ja arriba Nadal!! Espero que em regalin moltes coses!! Nosaltres ens quedarem a casa i la proposta dels pares és jugar a jocs de taula. Jo prefereixo veure pelis però bé, també és divertit veure al pare o la mare fent trampes per guanyar J

I vosaltres què fareu?

Bon Nadal Penjades!! Ens veiem l’any que ve!!

Una abraçada molt forta!

Nikki

13 comentaris:

Anònim 24 de desembre del 2012, a les 16:27  

M'encaantes!! ue sort que has tingut !! Bueno, jo m'acabo de comprar un diari.. per escriuure TOOT el que hem passa, incluint quan començo els diaris 3 i 4, i quan els acaboo!!! T'estiimo molt Nikki!! Peoneets!!

Anònim 25 de desembre del 2012, a les 14:02  

Jo tambe em quedare a casa, i selebrarem el nadal els meus pares i jo, perque familia no vindra....A mi aquest nadal em tinc que llegir el llibre de "romeu i julieta" per a l'insti, pero es molt mes xulo de lo que em pensava!
Espero que totes les penjades paseu un molt bon nadal!

Anònim 26 de desembre del 2012, a les 12:33  

jo practicament, pasare el nadal amb la meva familia, y esclar tambe amb les meves amigues! <3 y una pregunteta de res... 'el diari d''una penjada' com fer un idari superpenjat, es compra a la llibreria???? gracies!!! petonets!!!!

Anònim 28 de desembre del 2012, a les 14:25  

Hola penjades!!!
Jo em quedare tot el nadal a casa llegint "Diari d'una penjada" com fer un diari superpenjat!!! Bueno, practicament ja m'he le acabat pero...Els concells segur que m'ajuden moltissim!!!!
Bull ser com tu Nikki!!!! T'adoro!!!!!!!

Anònim 29 de desembre del 2012, a les 10:33  

jo pasare totes les festes llegint pero tambe amb la familia perque tots els llibres de la colleccio mel's han regalat totes aquestes festes.


adeu ultra mega PENJADES

Abril 30 de desembre del 2012, a les 23:19  

Quin bon regal! I a sobre és del Brandon! as tingut molta sort Nikki :D

la tonta 1 de gener del 2013, a les 2:29  

que guai tia!!!
molt be segueix aixi!!
kft!!
anims

Anònim 3 de gener del 2013, a les 23:00  

A mi emb va tocar un nen que la veritat no savia k fer i em va costa!!!!!pero ja m'agres agredat el diari de les monster haig!!!!! i soposo que t'ha agradat el doble del que m'ages agradat ami per que era del BRANDON!!!!!KFT qina sort!!!!!!

Sara Ulldemolins 6 de gener del 2013, a les 12:50  

donc...ya me e llegit tots els teus diaris i m'acaben de regalar el 4 per reys i estic ansiosa per començar a llegir!:)

i bueno que yo també estic fent un diari perque m'encanta dir els meus sentiments i si no su ponts contar a ningu alla tens el teu diari per tots els moments!

bueno noia que m'encantes i que de vritat que els teus diarias son els millors i que sempre tindras una fan teva al teu costat deuu niki molta sort i comença ya a fer en cinqué diari e,e!!jjaja petoneetss!!<3

Anila 8 de gener del 2013, a les 14:14  

m'encantel els teus llibres el primer m'el veig llegir en 12h contant les que havia dormit!!!
ara vaig per tres quarts del segon llibre!!
M'encantes Nikki!!


Anila

Nikki 17 de gener del 2013, a les 16:06  

Moltes gràcies Penjades pels vostres ànims!! Un petó a totessssss

miri 11! 31 de gener del 2013, a les 20:45  

Hola pengades!!!!:)
llo visc a Madrit pero soc Catalana (de pura vena)y per aixo cuan arriven las festes de nadal,les vacances d'istiu...o algo per l'estil!corro cap a la platja de barcelona `pero abans de tot...!miro aquesta web amb les teves historias Niki!
soc una super pengada!:)(:

Rosa Invernon Moragas 15 de gener del 2014, a les 20:04  

M'encantes les tevés històries són alucinants ja estic per la página 116 del llibre diari d'una penjada 5 ja me llegit el 1,2,3,4 pero em tinc que comprar el 3'5 , Nikki t'estimo molt molts petonets !!! <3

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts