Avui us porto una gran noticia!!



Hola penjades!!!

Com va tot? Avui us porto una gran noticia!!! I és que estic molt emocionada ja que avui surt a la venda el meu nou llibre!!!! Ja hem arribat al número 14!!! Jooo, quina emoció em fa!!!

En aquest nou llibre trobareu moltes més aventures meves amb les meves millors amigues, que ja sabeu de sobres que són la Chloe y la Zoey. Tot i que també us explicaré més coses sobre el Brandon i com no...de la Mackenzie... que sempre està allà per empipar-nos a totes... però tot això ja ho sabeu vosaltres! 

Quines ganes de que el llegiu!! Us faig un petit avanç i es que en aquesta ocasió viurem una aventura molt especial ja que anem de gira amb els Bad Boyz!!!!  

Espero que us agradi molt el meu nou llibre! I dieu-me què us sembla als comentaris!!! :) 

Moltes gràcies per acompanyar-me en tantes aventures ja! 



Una forta abraçada i molts petons penjades!!

Nikki

Toca endreçar l'habitació!


Hola penjades!!

Uffff que ràpid passa el temps, no creieu? Ja està acabant octubre...El temps vola!!!

Aquests dies he estat pensant que he de posar una mica d’ordre a la meva vida, i com que ja hem de començar a canviar l’armari, faré una reorganització de la meva habitació i del meu armari. Coneixeu el mètode Marie Kondo?? És un mètode que ha posat de moda una noia japonesa i que és per tenir tota la casa en ordre de manera permanent. T’ensenya noves maneres de doblegar la roba, d’organitzar els espais, de com desfer-se de tot allò que ja no fas servir, etc. Heu sentit a parlar d’ella, oi?



Doncs faré servir aquest mètode per endreçar l’habitació. Començaré per l’armari, i així, aprofitant el canvi d’armari, veure quina roba puc donar i quina em quedo per aquesta nova temporada. Normalment, cada canvi de temporada jo faig això, ja que és una bona manera per veure quina roba encara ens posem i quina ja no ens posem més, i donar aquesta que ja no fem servir a gent que ho necessita més. 




Vosaltres també poseu ordre als vostres armaris i habitacions cada canvi de temporada? Us llegeixo en comentaris!!

Molts petons penjades!!!

Nikki

Tornada a l'escola!



Hola penjades!! 

Com esteu? Què tal els primers dies de cole? Jo no em puc queixar... encara no tinc gaire feina i ara arriba el pont de les festes de la Mercè, que pels que no ho sapigueu, són les festes de Barcelona.

El 24 és festiu a Barcelona, però aquest any com és un dimarts, tenim festa el 23 i el 24, pel que tenim un cap de setmana súper llarg. A més, els pares també tenen festa a la feina i segurament aprofitem per fer un munt d’activitats tots plegats.

Per les festes de la Mercè sempre hi ha moltes activitats al carrer, concerts, exposicions.... i intentarem anar al màxim de coses possibles. A més, com encara no fa fred i ja no fa tanta calor, s’hi està molt bé al carrer i ve molt de gust fer aquestes activitats.

Aquest any segurament m’apunti a fer alguna gimcana o una activitat d’aquest tipus que són molt divertides, però mai m’hi atreveixo.

Les que sou de Barcelona, heu anat algun cop a la Mercè? Què es el que més us agrada d’aquesta festa?

Expliqueu-me als comentaris penjades!



Molts petons!!!!
Nikki

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts