Ja és Carnaval!

Hola penjades!

Primer de tot perdoneu que no he escrit en un temps, he estat una mica liada escrivint una cosa TOP SECRET! 

Aquí estic de nou, i avui per explicar-vos una cosa SÚPER forta que em va passar aquesta setmana. No sé si a la vostra escola també, però a la meva durant la setmana el rei Carnestoltes ens ha donat una instrucció cada dia per anar a l'escola d'una manera diferent. Un dia amb mitjons de diferents colors, l'altra amb corbata o corbatí... Doncs dimecres, es veu que havíem de portar tots una prenda grossa, alguna cosa dels pares o d'algún familiar més gran que nosaltres. El que va passar és que jo dimarts no vaig poder anar a l'escola perquè estava malata i quan vaig preguntar què tocava per dimecres, KFT! La Mackenzie em va dir que dimecres havíem d'anar tots amb una prenda petita!! I va jo, i me la crec!

Doncs ja us podeu imaginar la cara que em va quedar dimecres al matí quan vaig entrar a la classe i tothom anava amb camises gegants, pantalons grans amb un cinturó del pare... i jo, amb un jersei de la meva germana que em quedava de TOP! Quina vergonya!!! I el pitjor de tot és que vaig haver d'anar ensenyant el melic tot el dia mentre la gent em senyalava pels passadissos! 😡


Bé, ara us toca a vosaltres, expliqueu-me!! Com us ha anat la setmana? I de què teniu pensar-vos disfressar aquest cap de setmana?


Petonets penjats!

Nikki.

1 comentaris:

Anònim 11 de febrer de 2018 a les 13:10  

Perdona Nikki, si ara estàs parlant de Banyoles, o sigui on visc jo,estàs molt equivocada. Perquè a Banyoles ja s'ha celebrat el carnestoltes,era el divendres 3 de febrer. Jo m'he disfressat de noia que se acaba de graduar. La meva escola (escola La Vila Baldiri Reixac de Banyoles)s'ha disfressat de Google Maps.
Hi ha gent que ha portat el símbol d'universitat(jo l'he portat),pàrquing ,hospital, el punt d'informació ,la muralla, teatre...etc.
Nosaltres a l'escola ens han fet portar: el dilluns, anar d'esport, dimarts anar amb una cosa blanca(era el dia de la Pau), dimecres, una sabata de cada color, dijous , anar mudats i divendres, tot.
Adeu penjades, fins a la pròxima! Un peto Nikki x.
De la teva amiga
Abril Roure Viladrau

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts