Tic, tac... vacances de Setmana Santa a la vista!Hola penjades!


Com va la setmana? I les classes? Anar a l'escola és divertit, és clar! Aprens coses noves, jugues amb les amigues, t'expliques secrets i aventures però... les VACANCES  encara ho son més!!!
Ja estic desitjant que arribi divendres!! Segur que no sóc l'única, oi? 😜

No us ho creureu però nosaltres encara no ho sabem! Correcte, anem una mica tard per a organitzar un viatge a hores d'ara però aquest any els pares han estat molt enfeinats i no hem tingut temps de preparar res. El que sí  m'han promès els pares és de fer alguna sortida d'un dia, anar a la muntanya a veure la neu, a passejar per la platja... encara no tenim del tot clar. Aquesta nit durant el sopar, miraré de treure el tema...

Què em recomaneu fer? Algun lloc que us hagi agradat MOLTÍSSIM i que em pogueu recomanar!  Ha de ser XULÍSSIM EHHH... que haig de convèrcer al pare, a la mare i a la Briana!

I vosaltres, penjades, marxeu fora aquests dies de Setmana Santa? Explique-me, explique-me...

Ens parlem a la tornada! Que de ben segur que tindrem moltes, moltes coses que explicar-nos.

Petonets,

Nikki


1 comentaris:

Anònim 22 de març de 2018 a les 13:56  

Nosaltres si que ens anirem de viatge, endevineu on aniré? Doncs aniré de viatge a ...Londres. Si vols Nikki, pots venir de viatge amb nosaltres tu i la teva família.Si voleu us posem pagar els bitllets d'avió. Si vols venir,truca:872029480. Adéu amiga!!
Abril Roure Viladrau

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts