Recomanacions literaries de la Nikki


Hola a tots i totes! 

A petició d'alguns de vosaltres, he pensat que seria interessant fer un post dedicat a recomanacions literaries. Bé, seran les meves recomanacions, és clar. Si vosaltres en teniu de noves, benvingudes seran als comentaris d'aquest post. :-)

Començaré per un llibre que crec que és imprescindible per a totes les noies: El gran llibre de les noies. Sabem que ser una noia és meravellós però a vegades no és fàcil. Aquest llibre dóna respostes a moltes de les preguntes que ens fem habitualment: 

- Com aconseguir un look perfecte?
- Quin tipus d'amiga ets?
- Quina mascota fa més per tu?...

Oi que en teniu moltes més?? Doncs la Banda de la Zoè acaba de treure aquest llibre ple de trucs, consells i curiositats que tota nena d'avui en dia necessita. 

Aquí us deixo una fotografia per a que veieu què xula és la coberta i un link per a podeu xafardejar les primeres pàgines. 


I el segon llibre que també us recomano és l'últim de la sèrie The Chocolate Box, recordeu que ja us n'havia parlat? Aquest llibre encara no ha sotit a la venda, surt el proper dimecres 17 de maig, però tinc unes ganes boges de poder acabar la sèrie. N'heu llegit algun? 

El cinquè i últim llibre de la sèrie es diu Cor de Vainilla i va sobre el passat de la Honey.  Us recomano que llegiu les primeres pàgines que hi ha en exclusiva en el web d'Estrella Polar. 


Doncs aquestes són les meves recomanacions per avui, espero les vostres! :-)

Una súper abraçada, Nikki! 4 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts