Lectures de primavera

Hola penjades!


Com va la primavera?

No sé si us passa el mateix que a mi però ara que ja comença a fer bon temps, m'encanta sortir al parc o a la platja i tumbar-me a llegir (o escriure).  És la millor època de l'any per aquestes lectures a l'exterior, oi? Això de veure les flors florir, nota la brisa de tant en tant  i que els dies siguin més llargs... M'ENCANTA!

Quin llibre esteu llegint ara??? 

Què us sembla si compartim per aquí les nostres lectures actuals i així ens anem recomenant els uns als altres bones lectures. ;)Feliç cap de setmana!

4 comentaris:

Anònim 29 d’abril de 2017 a les 12:17  

Jo m'estic llegint una saga de Blue Jeans "El Club de los Incomprendidos" ��

@piensaenpink 2 de maig de 2017 a les 20:54  

hola niki!
aqust st.jordi e comprat 2 llibres diari d'una penjada 2 i 8 ja els e ecabat pero ara estic llegin un llibre que em ban portar els reis i es: vambes varmelles 5. i ja nomes em falta ecabar aquest llibre i un altre molt gordo que es geronimo stilton el gran retorn el regna de la fantasia 10 per ecabar els 14 llibres que tinc! dons molts patons Niki!adeu penjades.

Anònim 11 de maig de 2017 a les 12:25  

Aquest Sant Jordi he comprat el llibre den Max Crumbly però el dia següent ja el vaig acabar i ara no ser quin llegir...
Vaig provar de llegir-men un de misteris, però no hem va agradarà gaire������
Estic desitjant que arribi el 2 de Max Crumbly i el 12 de la penjada!!!!

Nikki J. Maxwell 11 de maig de 2017 a les 16:26  

M'encanta que entre tots compartim les nostres lectures! No és genial? Així coneixem nous llibres i opinions dels altres.

Pels que no sapigueu quin llibre llegir ara, ben atents al nou post que estic preparant. Us avanço que serà una super recomanació literaria, un nou llibre que fa poquets dies que és a la venda. Segur que us agrada tant com a mi.

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!