Recomanació literària: Cor de Mandarina

Bon dia,

Ahir m'he llevat pensant que ahir em vaig deixar d'explicar-vos una cosa... la meva NOVA ADQUISICIÓ LITERÀRIRA: Cor de Mandarina. 

Doncs us ho explico ara...Com és habitual en nosaltres, part del recorregut durant les compres va ser entrar dins la llibreria, M'ENCANTA la sensació d'estar envoltada de llibres i llibres!!! :-) I aprofitant que acabava de sortit publicada la tercera entrega de la sèire 'The chocolate box': COR DE MANDARINA, m'he la vaig comprat!!

Per si no coneixeu aquesta sèrie de llibres, us dic: ÉS MOLT RECOMANABLE!! Tracta de 5 germanes: la Cherry, l’Skye, la Coco, la Summer i la Honey. I en cada llibre cadascuna t'explica la seva història, El primer és diu Cor de Cirera i la Cherry és la protagonista, el segon és Cor de núvol amb l'skye i aquest nou és Cor de Mandarina on la Summer ens explica el seu somni de ser ballarina i... moltes coses més que no us puc desvetllar. 

Aquí us deixo els enllaços per si alguna de vosaltres està pensant en començar un nou llibre i no sap quin. Podeu llegir els primers capítols i ja veureu com us encanta, com a mi! :)Cor de cirera: http://www.grup62.cat/llibre-cor-de-cirera-212736.html

Cor de núvol: http://www.grup62.cat/llibre-cor-de-nuvol-215991.html

Cor de mandarina: http://www.grup62.cat/llibre-cor-de-mandarina-221807.html

Bon cap de setmana penjades!!

Nikki :)

3 comentaris:

JPlana 14 de març de 2017 a les 22:20  

Me llegit cor de cirera, m'ha encantat, estic pensant si comprar-me'l.
gracies & XOXOXOXOXO

JPlana 21 de març de 2017 a les 9:56  

M'he fixat que n'hi ha un altre que es diu cor de Coco. M'he llegit els primers capituls de tots els que es podien

Nikki J. Maxwell 21 de març de 2017 a les 13:49  

Sí! És una sèrie de 5 títols, ara al març ha sortit el 4t llibre: cor de Coco. Jo de moment només m'he llegit els 3 primers i m'han agradat molt així que aviat aniré a comprar aquest nou llibre. Gràcies! :)

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!