Diari d'una penjada 9 a la Llança de Sant Jordi!!

Hola penjades!

Sabeu què?? "La reina del drama" està nominat per ser un dels llibres més venuts d'aquest Sant Jordi 2016. M'ajudeu a fer el meu somni realitat?? :-)

No sé si coneixeu el concurs de la Llança de Sant Jordi, bé us explico molt ràpid què és tot això. Doncs l'Associació d'Editors en Llengua Catalana i Òmnium Cultural donen cada any un premi als llibres més regalats per Sant Jordi, i aquest any Diari d'una penjada 9 està dins del llistat de llibres infantils i juvenils proposats per a guanyar aquest concurs.
En aquest enllaç (http://bit.ly/Lallança16) veureu totes les novetats editorials de l'any que hi participen i podreu escollir quin serà el llibre més regalat aquest Sant Jordi!! Teniu fins el dia 16 d'abril per a participar i a més, a més.... si ho feu, podeu guanyar un super lot de llibres! Ah... i una coseta, compte que només podeu votar un llibre per categoria: ficció, no ficció, infantil i juvenil i millor coberta.

M'ajudeu a complir el meu somni? En aquest link trobareu com participar-hi => https://www.omnium.cat/llibres/diari-duna-penjada-9-la-reina-del-drama

Mil gràcies!! I molts petonets a tots i totes!!!


3 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts