Això és el que va passar La Nit de Sant Joan!Penjades!!!

Ara sabreu què va passar la Nit de Sant Joan...

Bé, doncs resulta que la meva mare va convidar el va convidar a entrar a casa… AHHHHHH!! Quan va picar a la porta, l’obro, i de sobte la meva mare treu el cap per darrere de la meva esquena i li diu: - Brandon! Passa, passa fill! La meva cara era entre “quina vergonya estic passant en aquest moment” i “ quina vergonya està passant ell”.

I és clar, per no fer-li el lleig va passar!! JAJAJAJAJJAJ! Tinc el riure nerviós tota l’estona escrivint aquest post.

Va seure amb nosaltres i ens va donar un tros de coca, tots en silenci… menys la mare que no va parar de parlar sobre mi i va fer el que mai s’ha de fer: VA TREURE L’ÀLBUM DE FOTOS FAMILIARS! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S.O.S!!!!!!!!!!!!!!!!!

Després de gairebé dues hores d’escoltar Nikki per aquí Nikki per allà, i mira què bonica que era, quins vestits més bonics portava etc… finalment, la mare va decidir anar a dormir. PER FIIII :))))
Vam sortir del menjador i va manar al jardí i vam seure allà i com si d’un moment màgic es tractés de sobte vam seure, vam mirar al cel i de cop i volta una estrella fugaç va creuar el cel i seguidament uns focs artificials es van enlairar fins formar un gran espectacle de llums. MOOOOLT ROMÀNTIC OI PENJADES!! 


Ara sí, semblava que arribava el moment… tenia fred i en Brandon es va apropar… ens vam mirar als ulls i quan semblava que per fi arribava el moment tant esperat… La Brianna!!! Com no!! Ja deia jo que no podia ser que anés bé tot plegat! Entra correns al jardí i ens diu que no pot dormir, que estava tant emocionada que volia estar amb nosaltres i tant va ser així, que finalment van acabar en Brandon i la Brianna jugant a pilota al jardí!

No sé si riure, si plorar… el que sí sé és que cada vegada en Brandon és més a prop!

Què us sembla? Què en penseu Penjades?
Petons.
Nikki

10 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts