Pensava que… i resulta que va ser una nit màgica… LA NIT DE SANT JOAN!Pensava que aquest any, com cada any,  ens quedariem a casa fent la coca i de tant en tant encenent algun petard ;) . Pensava que, com cada any, encendriem les llums tipus fanalet que sempre fan d’estiu i  guardem al bagul “dels moments especials”  (allà guardem tot allò que només es fa servir un o dos cops l’any en ocasions de celebració com les estovalles de Nadal, els coberts de plata (o color plata) les espelmes amb els seus canelobres per decorar la taula, en fi… us podeu imaginar).  Pensava que la mare hauria comprat les famoses bosses de cotilló amb el barret de cartró, les serpentines la “mini trompeta” …. Em pensava tot això, i va ser així… però, a les dotze de la nit (una hora en que normalment jo ja hagués anat cap al llit o hagués anat a escriure una estona al bloc) rebo un SMS d’en BRANDDDDOOOOONNNNNNN!!! Va ser un SMR EN TOTA REGLA!!!

Em vaig posar tant nerviosa que no vaig ser capaç de dissimular. La mare em va veure la cara quan l’estava llegint i em vaig posar TANT VERMELLA COM UN TOMÀQUET! Ella em va mirar i em va preguntar que qui era i sabeu què? Li vaig dir! – És en Brandon!
Deia que si estava per casa em podia venir a recollir i anar a fer un volt. Però era tant tard que estava convençuda que no em deixarien :(((

Li vaig explicar tot a la mare, tot el que em passava, com em sentia i la il·lusió que em feia rebre aquest SMS! Em va posar la mà a l’esquena i em va dir: - Ves-hi però només si em promets que, a part de no fer el tonto, será una nit mágica per tu.
GAIREBÉ PLORO PENJADESSSSSSS!! :_(

Ara la meva mare és la meva còmplice! I tant bon punt vaig arribar a casa ella encara estava desperta, esperant-me, i li vaig explicar tot el que haviem fet i vaig cumplir amb la promesa: LA NIT DE SANT JOAN VA SER UNA NIT MÀGICA!
Què creieu que va passar? Va ser meravellós…
I vosaltres Penjades, què vau fer la Nit de Sant Joan?
Una abraçada,

Nikki

Música per fer "planazos"Penjades!!

Ja ha arribat el cap de setmana, per fi!! Tenia moltes moltes ganes!! UEEEEEEEEE!!!


Amb aquest Sol, poder anar a la platja, a donar una volta menjant gelat, anar de botigues…  :P 


No puc esperar més a aquesta tarda, hem quedat amb la Chloe i la Zoey per fer plans de cap de setmana. Hem quedat a casa meva per veure què fem! Ens agradaría fer una mica de tot :)))


Potser començar a la platja, fer uns entrepans, anar de compres (encara que amb els nostres estalvis  tampoc podrem comprar masses coses, però em dit de comprar un d’aquests mocadors que es posen al cap tan xulos, no deuen ser massa cars no?), i acabar amb UN SUPER MEGA GELAT DE XOCOLATAAAAA MMMM… m’encanta!!!! 


Aleshores, aquí la meva pregunta! Tinc un llistat de cançons preparades per aquesta tarda per animar-nos i organitzar uns plans SUPER XULOS! AQUEST CAP DE SETMANA ÉS CAP DE SETMANA DE NOIES, així hem quedat ;)He trobat aquestes dues, m’encanteeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn!!

Alguna suggerència més? Què escolteu amb les amigues?


De moment tinc aquestes dues apuntades!

Quina més posarieu?

Una abraçada Penjades!

Nikki

KFT! Quina Por!!!

Penjades!!!

Ja arriba el cap de setmana i cada vegada sembla que l'estiu està més aprop!! UEEEEEEEE!!

Sabeu què? Sabeu què??  
TINC UNA SUPER NOTÍCIA!! EN BRANDON M'HA CONVIDAT AL CINEMA a veure una pel·li de por!!! 
Tinc moltes ganes però la veritat és que em tremolen les cames només pensar-hi perquè vull que em vegi valenta!

Penjades, quines tàctiques utilitzeu per fer veure que no teniu por?? Perquè no em puc posar les mans als ulls! Quedaré fatal, no¿?¿?

O és igual, i si tinc por ho dic i ja està?


Ajude-me Penjades! Què faig??

Gràcies amigues!!

Una abraçada, 

Nikki

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts