Ja arriba el Nadal!!! UEEEEEEEEEEEEEE!!

Hola Penjades!!!

Què tal? Jo estic molt emocionada i nerviosa: JA ARRIVEN LES FESTES DE NADAL!!! 

Sabeu com vam arreglar el problema dels canelons?? No us ho creureu! Al dia següent vaig anar a dir-li a la mare, perquè vaig parlar amb la Zoey i la Cloe i em van dir que no es veien amb cor de fer-ho perquè és clar, no era gens fàcil! Doncs bé, vaig agafar aire, vaig entrar a la cuina, i vaig començar a parlar: - mare, t'haig de dir una cosa... és que... és que.. l'altre dia quan t'ajudava a fer els canelons, vaig anar a posar la sal i... I de cop, entra la Brianna i diu: - vaig agafar sucre i la vaig posar a la carn! I jo: - Com???????. Imagineu la meva cara de sopresa al veure que la Brianna va dir que ho havia fet ella!! I em va fer un gest com dient: passa, passa que a mi no em dirà res, i em va picar l'ull!!

La veritat és que vaig flipar!!! No m'ho hagués esperat mai! La Brianna es va culpavilitzar d'allò per protegir-me! :)) La veritat és que la Brianna quan vol és la germana més increïble del món :))

La mare no es va emprenyar, simplement al dia següent va anar a comprar de nou la carn i entre les 3 en un 3 i no res ;) els vam preparar i tenen una pinta.... :-P

Després d'això porto tots aquests dies preparant un regal molt especial per ella. Li estic fent a mà una bossa per anar al cole :) I estic intentat cosir tot allò que més li agrada a ella! Espero que li agradi :)
Ara el més important és disfrutar del Nadal, la família, els amics... L'abre ens ha quedat preciós, i ara estic ja impacient per començar a celebrar les festes!!


Penjades, ens tornem a escriure quan passin les festes!
Només us volia dir que us ho passeu SÚPER BÉ, que disfruteu molt de la família i els amics!

BONES FESTES I ENCARA QUE M'AVANÇO: FELIÇ 2015!!

PETONS PENJADES!

Nikki


23 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts