KFT!! Per si a arribat la sorpresa :)

Hola penjades!

Per fi ha arribat el moment, (agafeu-vos amb força al teclat de l’ordinador!) us explicaré la sorpresa de la que us vaig parlar fa uns dies!!! Segur que ha valgut la pena esperar! Des de l’editorial Estrella Polar hem tingut una superbonaidea. Volem agrair la vostra participació al blog i, per això, us volem premiar.
Amb què (rrrrrr) Aquesta vegada volem que vosaltres sigueu les protagonistes! Traieu la Nikki que porteu dins i envieu-nos poemes, creacions, posts… sobre el tema que vulgueu.

COM PODEU PARTICIPAR:

 
-    Escriviu un post, un poema, una idea… sobre alguna cosa que us agradaria compartir amb la Nikki. Sobre les vostres millors amigues, el noi que us agrada, la “vostra” McKenzie, les vostres aficions, el vostre grup de música preferit (One Direction forever!!)…
-    Publiqueu-lo al post del dia 23 d’abril (la diada de Sant Jordi!!! Ja sabeu quin llibre demanareu??). Teniu temps fins l’1 de juliol per fer volar la vostra imaginació. Penseu que no podrem fer excepcions.
-    L’entrada ha de tenir un màxim de 70 paraules.
-    Recordeu posar el vostre nom, la vostra edat i d’on sou.
-    Ull! La Nikki llegirà totes les entrades que feu. Aquí passa com a classe, no val copiar! ;)
-    I el PREMI… L’editorial escollirà els millors escrits i seran publicats juntament amb el nou DIARI D’UNA PENJADA, que sortirà a totes les llibreries a la tardor.

SOBRETOT, QUE NO US FACI VERGONYA, DEIXEU QUE BRILLI LA PENJADA QUE PORTEU DINS!!*Estrella Polar es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l'ordre o la seguretat pública o que, al seu parer, no resultessin adequats per a la seva publicació. En qualsevol cas,Estrella Polar no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través d’aquest fòrum.

26 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts