De què em puc disfressar l'any que ve per Carnestoltes?

Uaaaaaala!!!
Ei! Com esteu?
Estic supercontenta perquè sembla que la calor ja s’acosta! :)
L'altre dia, a l'insti vam celebrar Carnestoltes i tots anàvem d'allò més divertits i originals. En Brandon, com sempre, estava superguapo: anava vestit de mafiós amb un barret misteriós i superelegant i portava un maletí tot ple de coses que fan servir els mafiosos. Ja us les podeu imaginar. :)
La Makenzie, com sempre, va voler ser "la més" i es va posar un vestit de cabaret (molt maco, la veritat). Estava tan guapa que feia una mica de ràbia... Fins que vaig arribar jo amb la meva superdisfressa de... Tatxan! Superdirectora de cinema!
Però... de fet,  ningú no va entendre de què anava, perquè entre que vaig agafar les ulleres que es posa el meu pare  en les fumigacions, i que la meva mare em va fer posar roba "normal" perquè ja sabeu que no li agraden aquestes coses, reconèixer la meva disfressa era pràcticament impossible. Ho reconec. Portava posades una gorra amb la publicitat de l'empresa del meu pare i les ulleres, i duia una llibreta que havia embolicat amb paper blanc i un adhesiu on deia: directora!
Ja us podeu imaginar com anàvem tots i com anava jo :( 
Però he decidit que l'any que ve això no passarà, penso portar una superdisfressa i la vull començar a pensar ara mateix!

M'ajudeu? De què em puc disfressar l'any que ve?


Gràcies!
Una abraçada!!!

31 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts