Lectures per les vacances!


Com esteu Penjades? Espero que gaudint molt de l'ESTIU!

En el post d'avui vull aprofitar per a demanar-vos CONSELL sobre què no hi pot faltar a la maleta per les vacances. La setmana vinent marxem amb els pares i la Brianna a Formentera. Coneixeu l'illa? Diuen que és el paradís del Mediterrani....Tinc unes ganes boges!! Doncs el problema que tinc és que la mare m'ha dit que viatjarem amb la maleta de mà i que miri de no portar moltes coses. QUÈ?¿?¿ Segons ella amb un parell de vestidets, de banyadors i sandàlies ja en tinc suficient. Però... el que la mare no contempla és que NECESSITO portar un llibre (o dos). Segur que hi haurà molts moments de relax i què faré jo sense llegir?? 

Sou de les que porteu un llibre sota el braç allà on aneu de vacances? Quin altre INDISPENSABLE no puc oblidar dins les meva maleta?? 

NECESSITO LA VOSTRA AJUDA! 

Bones vacances Penjades. 

Nikki


Vacances amb la Brianna?!?!

Hola Penjadesssss!!

Com van les vacances?? Per aquí genial! Però.... de vegades la Brianna em posa dels nervis! 

Quan s'avurreix (que és molt sovint) vol que jugui amb ella i és clar, jo estic a mitges d'escriure i... NO SÉ QUÈ FER, ESTIC DESESPERADA!

Creieu que li podria regalar un llibre per veure si s'enganxa com nosaltres i aconsegueix distrure's una mica.

He pensat en 'El Regne de la Fantasia' de Geronimo Stilton o 'La volta al món de la Lila'. Coneixeu aquests llibres? 

És perquè pari quieta i em deixi estar tranquila una estona sinó no acabaré mai un nou diari i això seria una pena, oi? Teniu germans o germanes petites? Els hi heu regalat algun llibre? Creieu que és una bona solució?


Gràcies Penjades!!!!

Una abraçada,

Nikki

Look per anar a la platja.


Eiiii Penjades!!

Avui parlarem de "looks" looks per anar a dinar, per anar a sopar, per anar al cinema però, el més important el que més m'urgeix i és on necessito els vostres consells es: EL SUPER LOOK PER ANAR A LA PLATJA.!

Aquest cap de setmana aniré a la platja amb un grup d'amigues i m'han dit que en BRANDON i els seus amics també hi seran.... QUINS NERVIS! Què hem poso??

He pensat que, aprofitant que hi ha rebaixes, aniré a fer un tomb a buscar algun nou 'modelito'.
Què m'aconselleu? Necessito la vostra ajuda!
Vull anar vestida SUPER INCREÏBLE però alhora tampoc vull donar la nota. :) US NECESSITO PENJADES!!

Una abraçada, 

Nikki.

El millor casal d'estiu!

Bon dia Penjades!
Avui porto una pregunta per a vosaltres: si poguéssiu crear el VOSTRE casal d'estiu ideal, com seria? Quin nom li posarieu? 
Descriu-lo als comentaris i entre totes les respostes farem un llistat d'activitats: divertides, originals... i sobretot molt penjades! Us imagineu que algun organitzador ens llegeix i fa el nostre somni realitat?? 

Aquesta seria la meva resposta: 
El meu casal somiar es diria DIARI D'UN CASAL
Al matí començaríem amb un bon esmorzar i cadascuna explicaria una annècdota divertida. Després tindriem una estona lliure per escriure els nostres diaris i a mig matí fariem activitats com per exemple, pintura, esports d'aigua, fer galetes o 'cupcakes'... Els divendres serien dies especials per a fer activitats fora: muntar a cavall, anar a la piscina del poble, visitar un poble, etc. 
Com seria el vostre? 
A seguir gaudint de les vacances!
Petons penjats. 
Nikki

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!