Els premis Goya!



Hola penjades!

Què tal va la setmana? Ja és divendres, que bé! Feu alguna cosa especial aquest cap de setmana? Jo no! Aquest cap de setmana vull aprofitar per llegir, veure pel·lícules i organitzar-me una mica, que un dels meus propòsits d’any nou era ser molt més organitzada. Tot i que he de dir, que de moment, ho porto bastant bé! 

Per cert, vau veure la gala dels Goya el dissabte passat? A mi m’agrada molt veure la gala. M’encanta el cinema i veure quines pel·lícules guanyen, però sobretot m’encanta veure com van tots els convidats i les convidades vestits/des. No us encanta a vosaltres també, penjades? 

Aquest any va guanyar “Campeones” a la categoria de millor pel·lícula. Se’n van endur 3 Goya en total: millor pel·lícula, millor actor revelació i millor cançó original. La veritat que es mereixia guanyar el Goya pels valors que transmet i perquè és molt divertida i molt bona peli. A mi em va encantar!! Vosaltres l’heu vista? 

Ah, i també em va encantar el discurs que va fer Jesús Vidal, l’actor de la pel·lícula que va guanyar el Goya. Què us va semblar a vosaltres? 




Expliqueu-me com van les vostres vides als comentaris penjades! Que no sé res de vosaltres.

Una abraçada!

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts