Últim cop que viatjo amb la Brianna



Hola Penjades!!!

Com esteu? Com m’agraden els caps de setmana llargs com el de la setmana passada. Tant de bo tots fossin així!!! Què heu fet vosaltres? Heu aprofitat per descansar o per marxar uns dies fora?
Jo he fet una petita escapada amb els pares i la Brianna i no us podeu imaginar que horrible és viatjar amb la Brianna. De veritat, aquesta nena cada dia em fa passar més vergonya. 

Us podeu creure que a l’aeroport va veure un gos, sí, sí, el gos que acompanya a l’home de seguretat, sabeu? i es va quedar allà a terra abraçada a ell. Jo no sabia que fer, volia que se m’empassés la terra. 




I després un cop estàvem ja dins de l’avió, va muntar un escàndol, cridant i fent un enrenou ensenyant el seu unicorn a tothom. Tothom ens mirava, i estaven molt empipats! Que malament ho vaig passar i quina vergonya em fa passar sempre! 


Però no només ha sigut això, sinó que ha estat molt PESADA durant tot el viatge. En serio, jo ja no vull viatjar més amb la Brianna. Tot i que, a part d’això, el viatge ha sigut una passada! Sempre va ver desconnectar uns dies fora de casa! 

Vosaltres també teniu germans i/o germanes tan empipadors/es com la Brianna? Què heu fet aquest pont? Expliqueu-me en els comentaris!

Molts petons!!

Nikki





1 comentaris:

Amoon 18 d’octubre del 2018, a les 16:40  

Jo si que tinc una germana més pesadeta...
Aquest pont jo he aprofitat per descansar a casa perque la semana que venia tenia 4 examens. I es un rollo. Adeu i que t'ho pasis be.

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts