Bon Nadal penjades!

Ja son aquí les FESTES DE NADAL!! UUEEE!!

Estic supercontenta! Tinc moltes ganes de que ens reunim amb tota la família i fem aquests súper dinars i sopars de celebració!!! La mare sempre em diu que no sé parar a temps i acabo massa plena que l'endemà, de vegades fins i tot em fa una mica de mal la panxa. Aquest any intentaré fer més bondat.

I els REGALS què?? Crec que aquest any també m'he portat súper bé, i vosaltres? Us portaran tot allò que heu demanat?


BON NADAL! I fins l'any que ve! 😀😀😀


Aquí us deixo una foto del nostre arbre, fa goig ehhh.


Petons, 

Nikki

Els meus millors moments del 2017!



Bona tarda penjades! 

Avui us escric per agraïr-vos a tots i totes els que heu llegit el blog durant aquest any i per tots els vostres comentaris, que M'ENCANTEN!!! 

Sabeu què? L'últim mes de l'any sempre m'agrada tirar enrere i pensar en tot allò que ha passat durant l'any, sobretot per a recordar aquells bons moments... (us haig de confesar que de vegades no ho recordo tot. Llavors és quan: SOS, vaig cap al meu diari i llegeixo el que hi he anat escrivint! És una molt bona tècnica!)

Doncs ahir estava just pensant en això i vaig recordar-me de tots vosaltres perquè una de les millors coses que m'ha passat aquest 2017 és escriure en aquest blog! Sempre que necessito la vostra ajuda, quan vull explicar-vos alguna cosa que m'ha passat, quan tinc informació confidencial sobre els meus diaris i sobretot quan hi ha notícies importants com per exemple quan surt un nou DIARI publicat! 😍  

Moltes gràcies penjades per ser aquí i compartir amb mi les vostres estones de lectura, les vostres idees, comentaris, preguntes i paraules boniques. SOU GENIALS PENJADES!! 🙆



Per cert, quins han estat els vostres millors moments del 2017? Unes vacances, una aventura, una excursió d'escola, una tarda al cinema... Explique-me! 


Petons, 

Nikki

Plans pel cap de setmana ben penjats!




DIVENDRES!!! El cap de setmana ja és aquí penjades!!


Teniu plans per aquest cap de setmana? La Chloe, la Zoey i jo estem planejant anar a passar la tarda de dissabte a un centre comercial i menjar un gofre plegades. La Chloe també vol anar al cinema, però això encara estar per decidir. Farem una mini reunió d'amigues per veure quina pel·lícula ens agrada a les tres i si tenim suficients estalvis per a l'entrada.

Es preveu un cap de setmana geladet, així que diumenge em sembla que em quedaré a casa ordenant l'habitació i la meva llibreria!! Cada cop que vaig a la llibrerira a comprar un nou llibre torno a casa amb més d'un i de dos... i ja quasi no m'hi caben a la prestatgeria! 📚📚📚📚📚
Espero acabar aviat i tenir temps per a escriure una miqueta al meu diari i... no sé, potser escoltar música, llegir, mirar la televisó...

Què soleu fer les tardes de diumenge, penjades?



Per cert, fa dies que volia ensenyar-vos les primeres pàgines del meu nou diari, 'Ara sí, penjada del tot!'. Doncs aquí les teniu! Espero que us agradin moooolt!


Llegir el primer capítol

Molts petonets,

Nikki


Nou Kit superamigues!!!

Vols ser la meva super amiga???

Sabeu què penjades? Quan estic amb les meves millors amigues, la Zoey i la Chloe, ens ho passem superbé! De fet, l'única cosa que m'agrada més que estar amb elles és escriure al meu diari totes les BOGERIES que ens passen. I vosaltres?

Com que penso que a moltes de vosaltres us pot passar el mateix que a mi, us ensenyo una capsa molt xula que he creat per a que juntes, les teves amigues i tu, us ho passeu BOMBA! 👌

Què inclou el KIT SUPERAMIGUES:

➤ Un diari. EL TEU PROPI DIARI!!!

➤ Un kit per fer braçalets de l'amistats. Xulíssims!
➤ Uns quants adhesius moníssims.
➤ El llibre 'Diari d'una penjada 2. Quan no ets la reina de la festa' (si ja el teniu sempre el podeu regalar a una amiga, així després podreu compartir amb ella totes les anèctodes que us hagin agradat més)
Targetes d'amistat

Què us sembla? Jo crec que és un kit imprescindible per a totes vosaltres, us agrada?? 😉

Un abraçada!

Nikki

Ara sí, penjada del tot!

Bona tarda penjades!!!


Per fi! El meu nou DIARI ja és a la venda!! Alguna de vosaltres ja l'ha començat a llegir?? Tinc moltes ganes de conèixer les vostres impressions i de saber si us agrada. M'escriureu al blog????

Per aquelles que encara no el teniu entre mans, us avanço que hi ha una dosis d'AMOR molt elevada! És més, el metge m'ha dit que pateixo un atac agut d'OBSESSIONITIS. I és que... haig de reconèixer que estic bojament ENAMORADA d'en Brandon!!! 😍😍😍







I vosaltres, heu estat algun cop enamorades?

Petonets!!

Nikki


Ara sí, benvinguda tardor!

Hola!!!

Ara sí que podem dir que estem a la TARDOR!🍁 I avui especialment estic contenta perquè he estrenat el paraigües nou que m'havia comprat la mare! Ha estat un èxit a l'escola! ☂ 👌

Us agrada la pluja plenjades?  Tot i que de vegades pot ser una mica empipadora, no creieu que té un encanta especial?? I aquelles tardes plujoses que no pots sortir de casa però et quedes estirada al llit llegint un llibre. Em sembla que avui serà una d'aquestes.




Quin llibre em recomaneu?

Felices lectures penjades! 💖 📖
Nikki



Les meves aventures arriben al nº 12!




ATENCIÓ PENJADES!!! Porto molt bones notícies!! 

Moltes de vosaltres m'havíeu preguntat i demanat per un nou diari. Doncs ja puc dir OFICIALMENT que al NOVEMBRE surt el meu NOU DIARI!!! Sí, així com llegiu! 
En un mes podreu llegir Diari d'una penjada 12!

Segur que teniu moltes preguntes... vaig a intentar respondre algunes d'elles: 

- Com es dirà? Ara sí, penjada del tot! 

- Quin dia el podem anar a comprar? A partir del 8 de novembre serà a totes les llibrerires de Catalunya!

- El puc comprar online? Sí, és clar! Com tots els meu llibres, trobareu el link a www.estrellapolar.cat

- Com és la coberta?? Us haig de confesar que encara no ha sortit a la llum i em fa molta il·lusió poder-vos-la ensenyar en PRIMÍCIA!!! 👇👇 Us agrada??? 



- De què va? ...he promès que mantindria en secret el contingut del diari. 😶 Molt aviat us en desvetllo una miqueta. Atentes al blog!


Vinga, doncs! A compartir-ho amb les amigues!!! 

La Mercè 2017!

Hola penjades!!

Com ha anat la tornada a l'escola després d'aquest super cap de setmana de LA MERCÈ??

Ha estat un cap de setmana una mica plujós i canviant, oi? Però ha estat molt xulo! :-)
Hi ha hagut un munt d'activitats per a fer i per a no parar ni un segon.

I els FOCS, que m'en dieu del piromusical final? IMPRESSIONANT, oi? Sou de les que heu vist els FOCS ARTIFICIALS en directe o per la televisió? Amb la Zoey i la Cloe havíem d'anar-hi però a la mare li va sortir un imprevist d'última hora i no hi havia cap altre adult que ens pogués acompanyar. :( Finalment  vam plenjar un plan B la mar de xulo: vam anar totes a veure'ls a casa la Zoey. em van ENCANTAR! Em declaro una fant total dels focs de la Mercè!

I vosaltres? Quines activitats de la Mercè us han agradat més?



Petonets,

Nikki


Lectures per les vacances!


Com esteu Penjades? Espero que gaudint molt de l'ESTIU!

En el post d'avui vull aprofitar per a demanar-vos CONSELL sobre què no hi pot faltar a la maleta per les vacances. La setmana vinent marxem amb els pares i la Brianna a Formentera. Coneixeu l'illa? Diuen que és el paradís del Mediterrani....Tinc unes ganes boges!! 



Doncs el problema que tinc és que la mare m'ha dit que viatjarem amb la maleta de mà i que miri de no portar moltes coses. QUÈ?¿?¿ Segons ella amb un parell de vestidets, de banyadors i sandàlies ja en tinc suficient. Però... el que la mare no contempla és que NECESSITO portar un llibre (o dos). Segur que hi haurà molts moments de relax i què faré jo sense llegir?? 

Sou de les que porteu un llibre sota el braç allà on aneu de vacances? Quin altre INDISPENSABLE no puc oblidar dins les meva maleta?? 

NECESSITO LA VOSTRA AJUDA! 

Bones vacances Penjades. 

Nikki


Vacances amb la Brianna?!?!

Hola Penjadesssss!!

Com van les vacances?? Per aquí genial! Però.... de vegades la Brianna em posa dels nervis! 

Quan s'avurreix (que és molt sovint) vol que jugui amb ella i és clar, jo estic a mitges d'escriure i... NO SÉ QUÈ FER, ESTIC DESESPERADA!

Creieu que li podria regalar un llibre per veure si s'enganxa com nosaltres i aconsegueix distrure's una mica.

He pensat en 'El Regne de la Fantasia' de Geronimo Stilton o 'La volta al món de la Lila'. Coneixeu aquests llibres? 

És perquè pari quieta i em deixi estar tranquila una estona sinó no acabaré mai un nou diari i això seria una pena, oi? 



Teniu germans o germanes petites? Els hi heu regalat algun llibre? Creieu que és una bona solució?


Gràcies Penjades!!!!

Una abraçada,

Nikki

Look per anar a la platja.


Eiiii Penjades!!

Avui parlarem de "looks" looks per anar a dinar, per anar a sopar, per anar al cinema però, el més important el que més m'urgeix i és on necessito els vostres consells es: EL SUPER LOOK PER ANAR A LA PLATJA.!

Aquest cap de setmana aniré a la platja amb un grup d'amigues i m'han dit que en BRANDON i els seus amics també hi seran.... QUINS NERVIS! Què hem poso??

He pensat que, aprofitant que hi ha rebaixes, aniré a fer un tomb a buscar algun nou 'modelito'.
Què m'aconselleu? Necessito la vostra ajuda!
Vull anar vestida SUPER INCREÏBLE però alhora tampoc vull donar la nota. :) 



US NECESSITO PENJADES!!

Una abraçada, 

Nikki.

El millor casal d'estiu!

Bon dia Penjades!
Avui porto una pregunta per a vosaltres: si poguéssiu crear el VOSTRE casal d'estiu ideal, com seria? Quin nom li posarieu? 
Descriu-lo als comentaris i entre totes les respostes farem un llistat d'activitats: divertides, originals... i sobretot molt penjades! Us imagineu que algun organitzador ens llegeix i fa el nostre somni realitat?? 

Aquesta seria la meva resposta: 
El meu casal somiar es diria DIARI D'UN CASAL
Al matí començaríem amb un bon esmorzar i cadascuna explicaria una annècdota divertida. Després tindriem una estona lliure per escriure els nostres diaris i a mig matí fariem activitats com per exemple, pintura, esports d'aigua, fer galetes o 'cupcakes'... Els divendres serien dies especials per a fer activitats fora: muntar a cavall, anar a la piscina del poble, visitar un poble, etc. 
Com seria el vostre? 
A seguir gaudint de les vacances!
Petons penjats. 
Nikki

Comença l'estiu!


Hola penjades!! 

Avui m'he llevat molt i molt feliç! Sabeu per què??? Doncs perquè L'ESTIU JA ÉS AQUÍ!!! 

M'encanta aquesta estació de l'any perquè sóc fan nº 1 dels GELATS, perquè m'encanta la platja i també perquè no tenim escola i això es tradueix amb més hores de lectures i d'escriue més diaris. 
I vosaltres Penjades, també us agrada tan l'estiu com a mi? Explique-me! :) 







Per cert, aprofito per a desitjar-vos un FELIÇ SANT JOAN! i compte amb els petards! 



Una abraçada,



Nikki

Una cita al cinema!


Penjades!!!

Ja arriba el cap de setmana i cada vegada sembla que l'estiu està més aprop!! UEEEEEEEE!!

Sabeu què? Sabeu què??  
EN BRANDON M'HA CONVIDAT AL CINEMA!!! Quina pel·lícula podem veure? Ens ajudeu?? 

Tinc moltes ganes però a la vegada una mica de por de que en Brandon esculli una pel·lícula de terror. Com m'ho faré per dissimular i fer-me la valenta. No puc cridar ni tapar-me els ulls, oi? Quedaré fatal, no¿?¿?

Penjades, quines tàctiques utilitzeu per fer veure que no teniu por?? O si tinc por li dic obertament i ja està? Potser m'abraça i em treu immediatament la por.... :) 






Ajude-me Penjades! Què faig??

Gràcies amigues!!

Una abraçada, 

Nikki

Feliç Dia de la Família Penjada!

Bona tarda penjades!

Sabeu que avui és el DIA DE LA FAMÍLIA??? I és que la família és de les millors coses que tenim i és molt xulo celebrar-ho! A més tenir unes grans amigues és també com tenir una gran família, oi?

Doncs felicitat a totes vosaltres penjades, que feu d'aquest blog una gran família.




Molts petonets!!!  :-)))

Recomanacions literaries de la Nikki


Hola a tots i totes! 

A petició d'alguns de vosaltres, he pensat que seria interessant fer un post dedicat a recomanacions literaries. Bé, seran les meves recomanacions, és clar. Si vosaltres en teniu de noves, benvingudes seran als comentaris d'aquest post. :-)

Començaré per un llibre que crec que és imprescindible per a totes les noies: El gran llibre de les noies. Sabem que ser una noia és meravellós però a vegades no és fàcil. Aquest llibre dóna respostes a moltes de les preguntes que ens fem habitualment: 

- Com aconseguir un look perfecte?
- Quin tipus d'amiga ets?
- Quina mascota fa més per tu?...

Oi que en teniu moltes més?? Doncs la Banda de la Zoè acaba de treure aquest llibre ple de trucs, consells i curiositats que tota nena d'avui en dia necessita. 

Aquí us deixo una fotografia per a que veieu què xula és la coberta i un link per a podeu xafardejar les primeres pàgines. 


I el segon llibre que també us recomano és l'últim de la sèrie The Chocolate Box, recordeu que ja us n'havia parlat? Aquest llibre encara no ha sotit a la venda, surt el proper dimecres 17 de maig, però tinc unes ganes boges de poder acabar la sèrie. N'heu llegit algun? 

El cinquè i últim llibre de la sèrie es diu Cor de Vainilla i va sobre el passat de la Honey.  Us recomano que llegiu les primeres pàgines que hi ha en exclusiva en el web d'Estrella Polar. 


Doncs aquestes són les meves recomanacions per avui, espero les vostres! :-)

Una súper abraçada, Nikki! 







Ha arribat un nou penjat a la ciutat, en Max Crumbly!

Hola penjades!

Sabeu que hi ha un nou penjat a la ciutat?? HA ARRIBAT EN MAX CRUMBLY!

Si us han agradat els meu diaris segur que també us ho passareu genial amb aquest nou llibre del meu amic Max Crumbly.

Aquelles tardes de lectura, aquelles estones de riure sense parar, de començar un capítol i no trobar el moment de parar... pots tornar a reviure-les amb El desastrós Max Crumbly. Quin fàstic de dia.





Algú de vosaltres ja l'ha llegit? Què us ha semblat? 

Poseu les vostres opinions als comentaris que li faré arribar a en Max. 



Una abraçada, penjades!! ;-)


Lectures de primavera

Hola penjades!


Com va la primavera?

No sé si us passa el mateix que a mi però ara que ja comença a fer bon temps, m'encanta sortir al parc o a la platja i tumbar-me a llegir (o escriure).  És la millor època de l'any per aquestes lectures a l'exterior, oi? Això de veure les flors florir, nota la brisa de tant en tant  i que els dies siguin més llargs... M'ENCANTA!

Quin llibre esteu llegint ara??? 





Què us sembla si compartim per aquí les nostres lectures actuals i així ens anem recomenant els uns als altres bones lectures. ;)



Feliç cap de setmana!

Un Sant Jordi ben penjat!

Hola penjades!!!! 

Quins nervis... en menys d'una setmana és SANT JORDI!!! No creieu que mola molt aquest dia? A més, aquest any cau en diumenge així que tenim tot el dia de festa per a celebrar-ho! Ueueueue!

Ja sabeu quin llibre voleu? Jo tinc una llista ben llarga per aquest Sant Jordi, hi ha moltes novetats que em tornen boja! :) 

I què em dieu de la rosa...quin color de rosa us agrada més?  Us semblarà estrany però a mi m'agraden les que són de diferents colors, les vermelles són molt maques eh! però les de colors són xulíssimes!

Abans de despedir-me us deixo unes quantes recomanacions que crec que us poden interessar.☺

Recordar-vos també que els meus diaris estaran a totes les paradetes, de ben segur que us agradaran!

Si voleu saber més o fullejar les primeres pàgines d'algun d'ells, els trobareu al següent enllaç: http://www.grup62.cat/editorial-estrella-polar-62.html


Petonets!

Mireu, mireu!

Hola penjades!!

Ja tinc a casa uns exemplars de Diari d'una penjada 11, mireu quina bona pinta fa al costat de la resta de diaris??


Xulíssim oi??

Si seguiu a les xarxes socials a l'editorial que el publica, Estrella Polar, anireu sabent més sobre les novetats d'aquest llibre. Us deixo els enllaços per que feu un cop d'ull.

Instagram: @estrellapolareditorial 
Facebook: @EditorialEstrellaPolar 
Twitter: @llibresjoves

Que tingueu un bon cap de setmana i recordeu que demà es canvia l'hora. A les 2:00h de la matinada hem de posar les 3:00h.

Petonts!

Nikki

SORPRESA!! Molt aviat Diari d'una penjada 11!


NOTÍCIA D'ÚLTIMA HORA PENJADES!!! 


A l'abril arriba Diari d'una penjada 11! :D Molts de vosaltres m'ho havíeu demanat, doncs aquí el teniu! Ja us puc anunciar oficialment que el 5 d'ABRIL arriba a les llibreries el meu nou diari, l'onzè! 


De moment només us puc avançar el títol i com serà de bonica la coberta. 




Us agrada?? De què creieu que anirà?

Us deixo perquè digeriu aquesta super bona notícia. Espero poder-vos explicar una mica més sobre el llibre en uns dies. 

Una abraçada penjades! 

Fitxes tècniques





TÍTOL: Diari d’una penjada.
SUBTÍTOL: Com fer un DIARI super penjat 
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9137-813-3
Pàgines: 288
Format: 14 x 20,1 cm
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€





TÍTOL: Diari d’una penjada.
SUBTÍTOL: Kit superamigues
AUTORA: Rachel Renée Russell 
ISBN: 978-84-9137-318-6
Pàgines: 288
Format: 17,03 x 20,3 cm 
Enquadernació: Pack
PVP: 16,95€




 


TÍTOL: Diari d’una penjada 12
SUBTÍTOL: Ara sí, penjada del tot!

AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9137-401-5
Pàgines: 272
Format: 14 x 20,2 cm
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€


 
 
TÍTOL: Diari d’una penjada 11
SUBTÍTOL: Eneamigues totals 
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9137-280-6
Pàgines: 256
Format: 14 x 20,2 cm
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€





 
TÍTOL: Diari d’una penjada. 
SUBTÍTOL: Kit de supervivència
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9137-006-2
Pàgines: 288
Format: 17,3 x 20,3 cm 
Enquadernació: Pack
PVP: 16,95€





TÍTOL: Diari d’una penjada 10
SUBTÍTOL: UAU Quina cangur!
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9137-071-0
Pàgines: 400
Format: 14 x 20,2 cm
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€



 



TÍTOL: Diari d’una penjada 9

SUBTÍTOL: La Reina del Drama
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-16520-19-0
Pàgines: 344
Format: 14 x 20,2 cm.
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€






TÍTOL: Diari d’una penjada 8
SUBTÍTOL: Feliços per sempre?
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9057-470-6
Pàgines: 304
Format: 14 x 20,2 cm.
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€







TÍTOL: Diari d’una penjada 7 
SUBTÍTOL: Una estrella POC glamurosa
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9057-471-3
Pàgines: 336
Format: 14 x 20,2 cm.
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€


 

TÍTOL: Diari d’una penjada
SUBTÍTOL: 
KFT! Tot sobre mi!
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9057-443-0
Pàgines: 400
Format: 14 x 20,2 cm.
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 12,00€







TÍTOL: Diari d’una penjada 6
SUBTÍTOL: 
Una trencacors de pega
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9057-417-1
Pàgines: 448
Format: 14 x 20,2 cm.
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€






TÍTOL: Diari d’una penjada 5
SUBTÍTOL:
Ueee! Una crac del periodisme
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9057-001-2
Pàgines: 400
Format: 14 x 20,2 cm.
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€







 

TÍTOL: Diari d’una penjada 4
SUBTÍTOL: SMR sobre patins!
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9932-898-0
Pàgines: 368
Format: 14 x 20,2 cm.
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€






 

TÍTOL: Diari d’una penjada
SUBTÍTOL: Com fer un diari superpenjat
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9932-813-3
Pàgines: 320
Format: 14 x 20,2 cm.
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€






 

TÍTOL: Diari d’una penjada 3
SUBTÍTOL: KFT! Ha nascut una friqui del pop
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9932-650-4
Pàgines: 320
Format: 14 x 20,2 cm.
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€









TÍTOL: Diari d’una penjada 2
SUBTÍTOL: Quan no ets la reina de la festa
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9932-351-0
Pàgines: 288
Format: 14 x 21,5 cm.
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€







TÍTOL: Diari d’una penjada
SUBTÍTOL: Manual de supervivència a l’institut
AUTORA: Rachel Renèe Russell
ISBN: 978-84-9932-255-1
Pàgines: 288
Format: 14 x 21,5 cm.
Enquadernació: Tapa dura
PVP: 15,00€

EDICIÓ RENOVADA! Més penjada que mai!

Penjades!! Sabeu què??

El dia 15 de febrer surt una nova edició del meu primer DIARI!!! Recordeu aquella sensació d'obrir les pàgines de Diari d'una penjada 1. Manual de supervivència a l´institut?? Era 2010 però jo ho recordo com si fos ahir. :-)

Doncs, 7 anys més tard torna amb una NOVA MAQUETACIÓ, NOVA COBERTA i IL·LUSTRACIONS MÉS GRANS!! Us el perdreu??

Aquí us deixo un avançament... 



http://www.grup62.cat/llibre-diari-duna-penjada-1-manual-de-supervivencia-a-linstitut-243458.html

Quins nervis!!! D'aquí a que arribi el dia 15 ja m'hauré quedat sense ungles jeje...

Ai, em deixava de dir-vos que aviseu a totes les vostres amigues penjades, segur que els hi encanta la SUPER NOTÍCIA!! 


Petons!!

Nikki

Recomanació literària: Cor de Mandarina

Bon dia,

Ahir m'he llevat pensant que ahir em vaig deixar d'explicar-vos una cosa... la meva NOVA ADQUISICIÓ LITERÀRIRA: Cor de Mandarina. 

Doncs us ho explico ara...Com és habitual en nosaltres, part del recorregut durant les compres va ser entrar dins la llibreria, M'ENCANTA la sensació d'estar envoltada de llibres i llibres!!! :-) I aprofitant que acabava de sortit publicada la tercera entrega de la sèire 'The chocolate box': COR DE MANDARINA, m'he la vaig comprat!!

Per si no coneixeu aquesta sèrie de llibres, us dic: ÉS MOLT RECOMANABLE!! Tracta de 5 germanes: la Cherry, l’Skye, la Coco, la Summer i la Honey. I en cada llibre cadascuna t'explica la seva història, El primer és diu Cor de Cirera i la Cherry és la protagonista, el segon és Cor de núvol amb l'skye i aquest nou és Cor de Mandarina on la Summer ens explica el seu somni de ser ballarina i... moltes coses més que no us puc desvetllar. 

Aquí us deixo els enllaços per si alguna de vosaltres està pensant en començar un nou llibre i no sap quin. Podeu llegir els primers capítols i ja veureu com us encanta, com a mi! :)















Cor de cirera: http://www.grup62.cat/llibre-cor-de-cirera-212736.html













Cor de núvol: http://www.grup62.cat/llibre-cor-de-nuvol-215991.html













Cor de mandarina: http://www.grup62.cat/llibre-cor-de-mandarina-221807.html

Bon cap de setmana penjades!!

Nikki :)

REBAIXES!

Hola penjades!!

Ja heu anat de rebaixes?  Jo aquest cap de setmana m'he firat! Sí, si... com llegiu!

M'he comprat unes sabates noves que les velles ja s'estàven trencant, un vestit blau marí que vull estrenar demà a la tarda quan vagi al cinema amb en BRANDON, unes arrecades molt mones que fèia temps m'agradaven i ara que han baixat de preu la mare m'ha dit que me les comprava...

Així he acabat! Quasi m'entrebanco al pujar a la vorera, quines pintes oi? Je, je...



I vosaltres penjades, heu anat de rebaixes?

Petons,

Nikki


Propòsits del 2017 molt penjats!

Bona tarda,

Aquesta setmana he estat reflexionant amb totes les coses bones que m'han passat durant l'any 2016... Em venia al cap els meus nous diaris que han sortit publicats a Estrella Polar més el kit especial per a superpenjades. Els conèixeu?? Segur que sí, però si voleu refrescar la memòria entreu aquí on els trobareu tots: http://www.grup62.cat/index.php?ant=llibres&tipus=cercador&boto_cerca=1&text=penjada



He arribat a la conclusió que 2016 ha estat un any GENIAL!! I el vostre? Alguna cosa que volgueu destacar de l'any passat? Alguna retrobada amb un amic/amiga que fa temps no vèieu? Un exàmen complicat que heu aprovat amb bona nota? Un partit de fútbol guanyat?... Segur que pensant una miqueta trobeu moltes coses bones que us ha deixat el 2016.

I de cara a aquest nou any... quins propòsits teniu pel 2017? Jo, LLEGIR encara més, ESCRIURE UN NOU DIARI, VIATJAR molt, i... buff! molts més!

Us deixo que vaig a continuar escrivint la llista de propòsits penjats per aquest 2017. M'ajudeu a pensar coses? Escriviu en els comentaris els vostres propòsits i així entre totes farem del 2017 un MOLT BON ANY!

Petons,

Nikki. :-)


Bon any i bona tornada a l'escola

Bona tarda Penjades!!

Com està anant la tornada a l'escola? 


Jo per una part haig de dir que estar de vacances és genial :)) Però per una altra banda he trobat a faltar els companys de classe durant les festes de Nadal, el ritme del dia a dia, i sobretot veure a en.... ja sabeu qui no? BRANDOOOONNN!! Els Nadals passats ens soliem veure més però aquest any ha marxat uns dies fora a esquiar i... l'he trobat molt a faltar. I vosaltres?? Heu trobat a faltar a algú en especial durant aquestes vacances de Nadal? 

Per cert, quin fred que fa al carrer, oi?? Bé, mirant la part positiva així demà podré estrenar la bufanda i guants nous que em va regalar la mare. Xulíssims! :) 

Us deixo que haig de possar-me a escriure una miqueta abans d'anar a dormir. 




Bona nit penjades!

Nikki

Festes de Nadal!

Hola penjades!!

Com han anat les festes de Nadal? Molts turrons i polvorons? Molts regals?

Quins LLIBRES us han portat aquest any els Reis Mags d'Orient?


Segur que us heu portat molt bé i que us han portat moltes coses. Algun Diari de la penjada entre els vostres regals estrella?? Espero que sí! ;) I també desitjo que hagueu passat unes bones vacances amb la família i els amics.


Feliç any a tots i totes!!!




Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts