El millor casal d'estiu!

Bon dia Penjades!
Avui porto una pregunta per a vosaltres: si poguéssiu crear el VOSTRE casal d'estiu ideal, com seria? Quin nom li posarieu? 
Descriu-lo als comentaris i entre totes les respostes farem un llistat d'activitats: divertides, originals... i sobretot molt penjades! Us imagineu que algun organitzador ens llegeix i fa el nostre somni realitat?? 

Aquesta seria la meva resposta: 
El meu casal somiar es diria DIARI D'UN CASAL
Al matí començaríem amb un bon esmorzar i cadascuna explicaria una annècdota divertida. Després tindriem una estona lliure per escriure els nostres diaris i a mig matí fariem activitats com per exemple, pintura, esports d'aigua, fer galetes o 'cupcakes'... Els divendres serien dies especials per a fer activitats fora: muntar a cavall, anar a la piscina del poble, visitar un poble, etc. 
Com seria el vostre? 
A seguir gaudint de les vacances!
Petons penjats. 
Nikki

Comença l'estiu!


Hola penjades!! 

Avui m'he llevat molt i molt feliç! Sabeu per què??? Doncs perquè L'ESTIU JA ÉS AQUÍ!!! 

M'encanta aquesta estació de l'any perquè sóc fan nº 1 dels GELATS, perquè m'encanta la platja i també perquè no tenim escola i això es tradueix amb més hores de lectures i d'escriue més diaris. 
I vosaltres Penjades, també us agrada tan l'estiu com a mi? Explique-me! :) Per cert, aprofito per a desitjar-vos un FELIÇ SANT JOAN! i compte amb els petards! Una abraçada,Nikki

Una cita al cinema!


Penjades!!!

Ja arriba el cap de setmana i cada vegada sembla que l'estiu està més aprop!! UEEEEEEEE!!

Sabeu què? Sabeu què??  
EN BRANDON M'HA CONVIDAT AL CINEMA!!! Quina pel·lícula podem veure? Ens ajudeu?? 

Tinc moltes ganes però a la vegada una mica de por de que en Brandon esculli una pel·lícula de terror. Com m'ho faré per dissimular i fer-me la valenta. No puc cridar ni tapar-me els ulls, oi? Quedaré fatal, no¿?¿?

Penjades, quines tàctiques utilitzeu per fer veure que no teniu por?? O si tinc por li dic obertament i ja està? Potser m'abraça i em treu immediatament la por.... :) 


Ajude-me Penjades! Què faig??

Gràcies amigues!!

Una abraçada, 

Nikki

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts