Propòsits del 2017 molt penjats!

Bona tarda,

Aquesta setmana he estat reflexionant amb totes les coses bones que m'han passat durant l'any 2016... Em venia al cap els meus nous diaris que han sortit publicats a Estrella Polar més el kit especial per a superpenjades. Els conèixeu?? Segur que sí, però si voleu refrescar la memòria entreu aquí on els trobareu tots: http://www.grup62.cat/index.php?ant=llibres&tipus=cercador&boto_cerca=1&text=penjada



He arribat a la conclusió que 2016 ha estat un any GENIAL!! I el vostre? Alguna cosa que volgueu destacar de l'any passat? Alguna retrobada amb un amic/amiga que fa temps no vèieu? Un exàmen complicat que heu aprovat amb bona nota? Un partit de fútbol guanyat?... Segur que pensant una miqueta trobeu moltes coses bones que us ha deixat el 2016.

I de cara a aquest nou any... quins propòsits teniu pel 2017? Jo, LLEGIR encara més, ESCRIURE UN NOU DIARI, VIATJAR molt, i... buff! molts més!

Us deixo que vaig a continuar escrivint la llista de propòsits penjats per aquest 2017. M'ajudeu a pensar coses? Escriviu en els comentaris els vostres propòsits i així entre totes farem del 2017 un MOLT BON ANY!

Petons,

Nikki. :-)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts