Amistats penjades

Penjadeeeeessssss!!!

Com esteu?

Avui us escric per dir-vos que estic molt, molt contenta de tenir a la Cloe i a la Zoey com amigues. Em fa molt feliç saber que amb elles ho puc compartir tot i m'ajudaran a passar els moments divertits i també aquells moments quan estic una mica tristona. :-( 

I vosaltres, què en penseu de l'amistat? Teniu una milllor amiga o amic? 




Va, expliqueu-me que tinc ganes de llegir les vostres històries i que compartiu amb mi les vostres inquietuts, preguntes, vivències!!

I, també m'agradaria que convidéssiu a les vostres amigues a seguir el meu bloc, 'com més serem, més riurem'!

Una abraçada,

Nikki!

15 comentaris:

Anònim 14 d’octubre del 2016, a les 22:52  

Hola, NIKII
Les meves amigues i jo ens u passem molt bé juntes, ens u expliquem tot, ens ajudem. Pero de vegades no se jo com ajudar-les a elles sóc una mica desastre amb els conzells ;) QUE HEM PODRIES AJUDAR?

PD: Sóc bastant penca, jiji! :)

Nikki 17 d’octubre del 2016, a les 10:37  

Hola!

El millor consell... ser tu mateixa, ser sincera però sempre parlant amb amor. Vull dir, que a l'hora de donar consells facis servir paraules maques i amables i sempre mirant pel bé de la teva amiga.
De vegades va molt bé aquesta tècnica: pensar com seria a l'inrevés!
Com m'agradaria que m'ho diguéssin a mi? Com m'agradara rebre aquest consell? .... I el mateix que t'agradaria rebre és el mateix que has de donar.

Visca les amistats!!

Nikki, ;)

Unknown 18 d’octubre del 2016, a les 13:19  

jo tinc dos millors amics i una millor amiga tots quatre ens diem Amigos Para Siempre. Pero nikki hi ha un problema que jo tenia una millor amiga abans pero passava de mi olimpicament pero no li he dit que tinc altres millors amics no se si no li hauria de dir o si li dic com ho faria?

Nikki 19 d’octubre del 2016, a les 11:32  

Hola Claire, doncs podries mirar de parlar amb ella i tornar a ser bones amigues. Potser es podria unir al vostre 'amigos para siempre'? De totes maneres, les amistats no es poden forçar, no et preocupis si ara cadascuna ha fet nous amics.

Una abraçada!

Unknown 21 d’octubre del 2016, a les 8:23  

el problema esque els de amigos para siempre no els hi cau be la meva x millor amiga

Anònim 22 d’octubre del 2016, a les 10:32  

yo tinc una millor amiga es un hamster no mossega es diu ginger es noia se li va trecar la poteta i se li va sortir l'os ara nomes dorm,pero tinc una altre millor amiga a l'escola i es molt bna amb mi soc la seva unica amiga perque las demes nomes la volen perque li comprin cosses com cromos,que podria fer per ella?

Unknown 23 d’octubre del 2016, a les 12:00  

Hola Nikki

Em dic martina les meves amigues i jo som inseparables pero tinc un problema una de elles avegades es una mica egoista i enfadona pero es molt bona nena com hu faig

Nikki 26 d’octubre del 2016, a les 18:26  

Hola Martina,

Tots sóm diferents i hem de mirar d'ajudar-nos els uns als altres. Quan vegis alguna actitud egoista li podries comentar, sempre amb bones paraules, i mica en mica ajudar-la a canviar i a ser menys egoista.

Espero que el meu consell t'ajudi una mica.

Petons penjats!

Nikki 26 d’octubre del 2016, a les 18:28  

Una recomancaió general per a totes, cadascú de nosaltres sóm d'una manera diferent als altres i qualsevol amistat a vegades pot passar per moments difícils. Però, llavors és el moment de recordar els bons moments i fer el possible per a recuperar-la.

Ànims penjades! Un amic/ga és com un tresor! :)

Anònim 29 d’octubre del 2016, a les 13:29  

HOLA NIKKI em dic carla i la meva millor amiga,es molt bona amb mi les altres nomes la volen quan l'interesa per exemple cuan es el teu aniverseri a l'escola pots portar un pastis per celebrar-lo i cuan arriba el seu aniversari li fan la pilota.ella es la meva milor amiga i no la vull perdre,perque es la unica amb la que mo passo superbe,que podria fer per demosrar-li que yo tamb mho passo molt be amb ella.
I ella n es dona conte que les demes son molt males persones perque li van fer una mica de bullin.perque cuan ella passava totom s'epartava d'ella i li deien que tenia un virus que si la tocaves te l'encomanaria,yo ya se que ella no e del tot bonica pero el fisic no l'eligeix nigu.

Unknown 30 d’octubre del 2016, a les 20:12  

Anónima
30 d'octubre de 2016, 20:12

Jo tinc una millor amiga ens ho passem molt bé juntes pero crec que la nostra amistat no es la mateija esta mes fluida que puc fer?

Nikki 31 d’octubre del 2016, a les 11:47  

Hola Carla, doncs el consell que et donaria és seguir al seu costat i segur que amb el temps s'adona que les dos sou inseperables!

Petons penjats!

Nikki 31 d’octubre del 2016, a les 11:49  

Hola Núria, podries buscar alguna activitat que us uneixi o convidar-la a passar un dia a casa teva i veure pel·lícules o llegir juntes i comentar-ho després.

Segur que torneu a estar tant unides com abans!

Nikki :-)

CARLA 6 de novembre del 2016, a les 17:25  

HOLA NIKKI TINC ARA MATEIX UN ANRRENOU MENTAL DE CAMPIONAT!!!
1R: A L'HORA DEL PATI JUGO AMB UN GRUPET DE NENES, SÓN TOTES MOLT BONES NENES PERÒ CASI BÈ TOTES LI SEGUEIXEN EL CUL A UNA NENA.
2N: JO EN VERITAT NO VUI JUGAR AMB ELLES
3R: LES NOSTRES MARES SON MOLT AMIGUES
4RT:SI JUGO AMB UNA ALTRE PERSONA LA NENA HEM FARA LA VIDA IMPOSIBLE

CARLA, 12

Nikki 11 de novembre del 2016, a les 11:46  

Hola Carla, seria genial si jugueu totes amb totes. A més, no cal jugar sempre amb les mateixes, jo crec que tots podem ser amics de tots i anar variant cada dia de patí.

Gràcies per explicar-nos la teva situació Carla.
Petonets i ànims!

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts