Quina calor que fa penjades!

Què tal penjades? 

Com va l'estiu? Quina calor més insoportable, oi? Quasi no es pot ni sortir al carrer en les hores més fortes de sol.... Una de les meves tècniques per a superar-la és quedar-me a casa durant aquestes hores on el sol està tant fort. I no us penseu pas que m'avorreixo, no! Em passen les hores volant mentre escric al bloc o em poso a llegir! 

I si haig de sortir a comprar el pa o a fer algun "recado" per la mare, em poso molta crema solar. SUPER IMPORTANT penjades: encara que ara sembli una tonteria perque no ens cremem, ens hem de posar protecció solar per evitar futurs problemes a la pell.

I vosaltres, què feu per superar aquesta calor? Teniu alguna tècnica com jo? Esteu escribint el vostre propi diari com jo? Quin llibre esteu llegint aquest estiu? EXPLIQUEU-ME... :D





Petonets penjats!

Nikki :-)


10 comentaris:

Unknown 9 d’agost del 2016, a les 11:29  

Hola Nikki

La meva técnica es: a les 1:00 o les 2:00 es quan fa més calor, per aixo aquelles hores estic a casa i per les 11:00, A LA PLATJA!😄😄😄

Black Owl 11 d’agost del 2016, a les 2:05  

AJUDA URGENT ABANS DE DEMA!!!!!!!

Hola, tinc 14 anys i crec que estic a punt de fer una gran estupidesa.
Dema venc els meus llibres de diari d'una penjada, he vist que la hent que els llegeix son molt mes petites que jo i "m'avergonyeixo" de tenir aquests llibres. El fet es que ara, netejantlos i repasantlos perque estiguin nets, m'he donat conta de que signifiquen molt per mi, em van ajudar molt, i durant un temps vaig voler ser com ella!
Nose si pasar pagina que ja soc prou gran i vendrels o quedar-me'ls i continuar la coleccio, ja que hem vaig quedar al numero 7...

Unknown 11 d’agost del 2016, a les 11:04  

hola nikki la meva técnica es de la una a l'hora que es desperti la meva germana (que te 10 mesos) llegir o jugar a l'ordenador.i despres sempre anem a la picina, i al mati quasi sempre jugo amb les ammigues.

Anònim 11 d’agost del 2016, a les 15:13  

Black Owl, jo et recomenaria continuar la colecció. Jo també tinc 14 anys i les meves amigues i jo ens els llegim. En realitat, tot i que ho llegeixen nenes petites, la Nikki té 14 anys...

Maria 13 d’agost del 2016, a les 18:49  

Hola Nikki! No hi ha gaires trucs per protegir-se del Sol. El que jo intento és no sortir sense la crema solar ni la meva gorra. Tampoc surto a les hores de més calor!
Hola Black Owl se que vaig tard i que segurament ja no et serbirà d'ajuda però, no pensis en l'edat a l'hora de llegir. Et donó un expmple que m'està passant actualment. M'estic llegint dos llibres:"La sombra del vent" ( de la meva mare) i "la tortuga xerraire" ( de la meva germana de 6 anys). I tots dos m'encanten!❤️

Petons penjats!

Unknown 13 d’agost del 2016, a les 19:15  

Hola Maria i Black Owl

La Maria te mooooooooooooooooooooolta rao el important es que gaudeixis de llegir i ja esta. Que importa que les nenes mes petites llegeixin els mateixos llibres, no vol dir res.😘Adeu!

PS: Perdona si vaig tard😅😅

Maria 14 d’agost del 2016, a les 9:44  

Hola Claire!

Nikki 16 d’agost del 2016, a les 17:54  

Hola a totes!

Com bé heu dit per aquí, la lectura és una cosa molt personal i cadascú té uns gustos i preferències diferents. Les edats són orientatibles i no passa absolutament res si et vas fent gran i et segeuixen agradant els meus diaris.. Jo, personalment, estic molt contenta que totes vosaltres llegiu els meus diaris i que compartiu amb mi les vostres opinions.

Black Owl, t'animo a que deixis enrere les opinions dels altres i llegeixis allò que et fa feliç. I m'encantaria que seguissis amb la col·lecció ara que arribarem al número 10!!!

Petons penjats!

Unknown 16 d’agost del 2016, a les 19:05  

Es veritat Black Owl

Millor que escoltis a la Nikki, es suuuuuuuuuuuuuuper bona en aquestes coses
😎

Anònim 5 de novembre del 2016, a les 21:39  

nikki yo sempre he volgut escriure un diari com tu

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts