Focs de Blanes!

Bon dia i bon dilluns penjades!

Què com us heu llevat avui? Jo amb molta energia! I amb moltes ganes de compartir amb vosaltres com va anar divendres....

Recordeu que us havia explicat que m'havia enganxat la pluja just després de la peluqueria? Doncs finalment amb l'ajuda de la mare vaig aconseguir recuperar el pentinat de la peluqueria. Ara que penso, no us vaig explicar què m'havia fet, oi?... doncs, em vaig anar a tallar les puntes i al explicar-li a la meva peluquera que aquella nit tenia una cita, la peluquera no em va deixar sortir d'allà sense un pentinat especial per l'ocasió.

Em va fer recollit super mono agafat amb una goma d'estrelles de colors blaus que feien joc amb el nou vestit que m'havia comprat per estrenar aquella mateixa nit a Blanes.... :D Us agrada? Era fresquet i molt cómode!!


Bé, no m'enrotllo més i vaig al gra! Que segur que voleu saber com va anar amb en Brandon, oi?? Doncs cap a les 18h vam marxar cap a Blanes. els focs no eren fins les 22:30h així que vam tenir temps  d'anar a passejar i a menjar un gelat abans dels focs. ;) Tot va anar GENIAL!! No va caure ni una gota més.

Després de sopar vam anar a buscar lloc per seure a la sorra de la platja a veure'ls des de primera fila i com que ja estava molt ple només vam trobar un petit lloc per estendre una tovallola. En Brandon va ser molt caballerós i enseguida va estrendre la seva i em va deixar seure a mi primer. :)

Va ser molt curiós perquè vam començar un a cada punta (quasi tocant la sorra jeje... ) però mica en mica ens vam anar ajuntant fins que les nostres mans van topar l'una amb l'altra... <3 Va ser una nit molt maca! D'aquelles que no s'obliden!! <3<3<3

Aix... com m'agraden els focs artificials!!! I veure'ls al costat d'en BRANDON encara m'agrada més... <3 Són tant macos... i tant romàntics.... :OOOOO

I a vosaltres penjades, us agraden els focs artificials?



Una abraçada, 

Nikki.

17 comentaris:

Unknown 25 de juliol del 2016, a les 18:57  

A mi Nikki si que m'agraden els focs artificials

Són moooooooolt bonics.

I trobo que l'unica cosa mes bonica que els focs artificials es la manera que tu i en Brandon vau topar amb les mans;)

<3<3<3<3<3<3

Maria 25 de juliol del 2016, a les 21:14  

Que romantic!! ��
A mi també m'agraden moltissim els focs artificials (veurel's i tirarlos, jajaja)

Petons penjats!!

Anònim 26 de juliol del 2016, a les 1:31  

Nikki jo soc de Blanes!!!! I m'encanten els focs artificials

Unknown 26 de juliol del 2016, a les 10:26  

hola Nikki
Jo visc a Sant Pol i ahir van fer uns focs artificials super bonics i jo el meu germà i la meva mare vam vaixar a la millor part de la platja a sopar pizza i a mirar els focs artificials.

Va molar mooooooooolt

Nikki 26 de juliol del 2016, a les 11:14  

Que guai que a vosaltres també us agradin els focs artificials penjades!! I que afortunades algunes que viuen tant aprop que hi han pogut anar d'altres dies! :D

Avui s'acaben oi? Ja m'explicareu com són aquests últims si alguna de vosaltres hi va.

Petonets penjats!!

Anònim 27 de juliol del 2016, a les 14:25  

Hola Nikki

Mira a mi m'agrada un nen però em sembla que soc massa joveneta perque sortim. Ell diu que l'amor no te edat, però jo no se que fer :(. Necesito que algú m'ho digui siusplau

Nikki 28 de juliol del 2016, a les 13:19  

Hola 'anònim', doncs si em deixes que et doni un petit consell.... ara tenim edat per conèixer i jugar amb molta gent. És normal que hi hagi algún noi que ens agradi més que un altre o que ens sembli més simpàtic però el més important és ser bons amics. Totes les boniques històries d'amor comencen per l'amistat. Així que sense pressa noies!! L'amor no té edat però tampoc té pressa ;)



Anònim 1 d’agost del 2016, a les 9:19  


Moltissimes gracies Nikki, esque no sabia que fer però ara ja ho tinc clar.

Gracies :)

Anònim 4 d’agost del 2016, a les 15:39  

Hola,Nikki
hi un noi que li agrado i no para de perseguirme a tots els llocs i de pregutarme si vull sortir amb ell i jo no vull perque m'agrada un altre nen .que li puc die per no ferir-li els sentiments?
GRACIES.

Anònim 4 d’agost del 2016, a les 15:41  

Hola,Nikki
hi un noi que li agrado i no para de perseguirme a tots els llocs i de pregutarme si vull sortir amb ell i jo no vull perque m'agrada un altre nen .que li puc dir per no ferir-li els sentiments?
GRACIES.

Unknown 4 d’agost del 2016, a les 15:50  

Hola "anònim"

Ja se que vols parlar amb la Nikki, però et puc donar un consell?

Mira si no li vols ferí els sentiments simplament digalí: Hola * se que potser tu estas una mica iteresat en mi però em sembla que tu i jo aniriem millor si siguesim amics, i per molt que m'insisteixis et nire dient lo mateix.

* el seu nom

Bona sort!

Anònim 4 d’agost del 2016, a les 15:58  

gracies claire ja li dire

Unknown 4 d’agost del 2016, a les 16:00  

Siusplau enviam com ha anat :)

Unknown 4 d’agost del 2016, a les 16:01  

AAAAAA

I D res

Unknown 4 d’agost del 2016, a les 16:24  

okey

Anònim 5 d’agost del 2016, a les 13:35  

hola claire a anat bastant be perque no s'ha ofes gens ni mica gracies

Unknown 5 d’agost del 2016, a les 13:42  

Que be!!!!!!!😄😄😄

D res

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts