Les aventures de la Nikki arriben al nº10!

Hola Penjades!


Avui us porto una super bona notícia!! No us podeu imaginar les ganes boges que tenia de poder-vos donar aquesta notícia... Quins nervis! Aquí va... A l'OCTUBRE surt publicat el meu nou llibre! :D

Així que, anoteu a l'agenda: el 5 d'octubre de 2016 arriba a totes les llibreries Diari d'una penjada 10. UAU! Quina cangur!  

Encara no puc adelantar més detalls, només puc dir-vos que aquest cop la faré més grossa que mai i que alguns animalons seran els protagonistes de la meva història...

Ben aviat en sabreu més cosetes! Nervioses?

Petons penjats!

Nikki

Focs de Blanes!

Bon dia i bon dilluns penjades!

Què com us heu llevat avui? Jo amb molta energia! I amb moltes ganes de compartir amb vosaltres com va anar divendres....

Recordeu que us havia explicat que m'havia enganxat la pluja just després de la peluqueria? Doncs finalment amb l'ajuda de la mare vaig aconseguir recuperar el pentinat de la peluqueria. Ara que penso, no us vaig explicar què m'havia fet, oi?... doncs, em vaig anar a tallar les puntes i al explicar-li a la meva peluquera que aquella nit tenia una cita, la peluquera no em va deixar sortir d'allà sense un pentinat especial per l'ocasió.

Em va fer recollit super mono agafat amb una goma d'estrelles de colors blaus que feien joc amb el nou vestit que m'havia comprat per estrenar aquella mateixa nit a Blanes.... :D Us agrada? Era fresquet i molt cómode!!


Bé, no m'enrotllo més i vaig al gra! Que segur que voleu saber com va anar amb en Brandon, oi?? Doncs cap a les 18h vam marxar cap a Blanes. els focs no eren fins les 22:30h així que vam tenir temps  d'anar a passejar i a menjar un gelat abans dels focs. ;) Tot va anar GENIAL!! No va caure ni una gota més.

Després de sopar vam anar a buscar lloc per seure a la sorra de la platja a veure'ls des de primera fila i com que ja estava molt ple només vam trobar un petit lloc per estendre una tovallola. En Brandon va ser molt caballerós i enseguida va estrendre la seva i em va deixar seure a mi primer. :)

Va ser molt curiós perquè vam començar un a cada punta (quasi tocant la sorra jeje... ) però mica en mica ens vam anar ajuntant fins que les nostres mans van topar l'una amb l'altra... <3 Va ser una nit molt maca! D'aquelles que no s'obliden!! <3<3<3

Aix... com m'agraden els focs artificials!!! I veure'ls al costat d'en BRANDON encara m'agrada més... <3 Són tant macos... i tant romàntics.... :OOOOO

I a vosaltres penjades, us agraden els focs artificials?



Una abraçada, 

Nikki.

Tempestes d'estiu!!



Com plou penjades!!

Normalment ens aquests moments estaria força contenta perquè m'agrada molt veure les tempestes d'estiu mentre estic a casa estirada al sofà llegint o escrivint al meu diari. Però avui NO! 

Avui m'ha enganxat la pluja just quan sortia de la peluqueria! Sniff... :(  QUINA MALA SORT, OI??

Tant contenta que estava jo amb el meu nou tall de cabell i el pentitat tant xulo que m'havia fet la peluquera. Sabeu què?? Que aquesta nit he quedat amb en Brandon per anar a Blanes a veure els focs artificials... OH.... <3

I és clar, amb el sol que fèia quan he sortit de casa... com em podia jo imaginar que de sobte es posaria a ploure d'aquesta manera??? Doncs això és el que té una TEMPESTA D'ESTIU! Que no avisa! I com us podeu imaginar també... no duia paraigües :( 

Quan he vist el llamp, seguit el tro i he començat a notar la primera gota, he fet un xisclet que tot el carrer s'ha girat per mirar-me... quina vergonya penjades ;). Per sort, hi havia una veïna meva més previsora que jo i enseguida m'ha deixat posar sota el seu paraigües. QUINA SORT!! :)

Crec que l'he salvat, el pentinat. Ara a casa, ja m'es tranquil·la, li demanaré a la mare que li faci uns retocs i... ben guapa que marxaré cap a Blanes!!

Dilluns us explico com va tot amb en Brandon...

Bon cap de setmana plenjades!!


Diari d'una penjada 9. La Reina del Drama

Bon dia penjades!

Avui m'he llevat una mica inquieta i pensant molt en el meu últim llibre. Suposo que perquè tingut un mal son... he somiat que la McKenzie es tornava a apoderar del meu diari!! QUIN HORROR!! :(

Per sort aquest cop només ha estat un somni... :-D Però sabeu que, penjades? Això un dia va passar de veritat i al meu últim llibre: Diari d'una penjada 9. La reina del drama us ho explico tot!

Aquí trobaràs un avançament del primer capítol per si no pots esperar més a començar a descobrir com va anar la cosa... (Primer capítol)

També el pots comprar online seguint aquest enllaç (Diari d'una penjada 9. La reina del drama) o demanant per mi a la teva llibreria més propera.

Que gaudiu de la lectura!

Nikki

Ja heu anat a la platja penjades?

Hola penjades!! Ja heu anat a la platja???

Espero que SÍ, ja que ha estat un cap de setmana GENIAL! Us explico la meva aventura d'aquest cap de setmana? A veure què us sembla.... ;-)

Després d'haver passat tants mesos amb jaqueta i botes, estava desitjant com una boja posar-me les meves sandàlies preferides, agafar la tovallola i la pilota de vollei i... CAP A LA PLATJA!! (Suposo que no sóc la única, oi??)

Vaig anar amb la Cloe, la Zoey i els pares a passar el dia a la platja. Va ser un dia molt xulo! L'aigua encara està una mica freda pel meu gust, però ens vam banyar moltíssims cops! Després de dinar vam estar xerrant una estona, explicant històries de noies, ja sabeu... I a la tarda... A la tarda va ser el més divertit! Vam fer un partit de vollei i vam conèixer molta gent nova que va unir-se a jugar a vollei amb nosaltres. Ja estic desitjant que sigui cap de setmana de nou! 

I vosaltres, ja heu trepitjat la sorra aquest any? Explique-me, expliqueu-me... què vau fer aquest cap de setmana?


Petons penjades!






Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts