IMAGINACIÓ AL PODER! :)

Ei Penjadesssss!!

Com va anar Carnestoltes???

Al final ens vam disfressar de actrius de Hollywood!! Quin glamour oi????
Cadascuna va triar una actriu que li agradés molt i la pel·lícula a on li agradava més. A mi m'encanten totes aquestes on les noies són les protagonistes i són SUPER HEROÏNES i salvem el món :))

SÓN TAN INCREÏBLES!! Su pogués escollir una feina seria una heroïna!!

I vosaltres quina actriu us agradaria ser?? I quina seria la vostra feina prefereida??

Va! POSEM A PROVA LA IMAGINACIÓ!

Petons!!

Nikki

8 comentaris:

Núria 20 de febrer del 2015, a les 22:18  

Bé, a mi m'encanta l'Scharlet Johanson, es preciosa i bona actriu, pero la actriu que voldria ser no seria ella, sine jo mateixa, amb la meva personalitat i ÚNICA!!
Pero a mi m'agradaria més ser cantant, pero per culpa de la vergonya o veig impossible!
I et volia comentar una cosa Nikki, he mirat per internet i surt la foto de la portada del diari d'una penjada 7? Ja ha sortit a alguns països o encara estar per estrenar? M'agradaria estar al dia amb aquest tema, necessito un altre diari jaa!!!

Petons <3

Anònim 21 de febrer del 2015, a les 8:06  

A mi m'agrada Martina stoessel

Anònim 22 de febrer del 2015, a les 12:09  

A mi m'agradaria la Debby Ryan la de Jessie perquè sembla simpàtica.Estic desitjan que surti el diari d'una penjada 7!!!

Ainhoa(2015) 22 de febrer del 2015, a les 12:49  

Hola,saps que Niki?A mi m'agradaría ser Angelina Jolie perqué m'encanta.Es guapísima i molt bona persona i m'encanta la seva personalitat,y sobre tot el novio que té.M'encanten els dos.A per cert!Jo emb dic (....)i tinc un blog,m'agradaría molt,és més m'encantaría que emb seguiu al meu blog personal!El blog és diu:Scarlet(2015)i justament le començat avui!Si voleu doneume uns quants MG emb seguíu y emb comenteu amb coses que podría millorar!M'encantaría molt.Un saludo a totes! M'encanteu!

Núria 24 de febrer del 2015, a les 9:20  

No trobo el teu blog Ainhoa(2015)

Petons!! ♥♥

Ainhoa(2015) 26 de febrer del 2015, a les 13:56  

Núria no has trobat el meu blog,perqué es diu Scarlett(2015) amb dues t! M'había equivocat,avera si ara el trobés! Pentons amor! <3 <3

Anònim 28 de febrer del 2015, a les 14:50  

Tinc un problema. Ultimament tinc problemas amb la familia i tot s'ha enderrocat, i pero rematar m'esta passant una cosa. Crec que no tinc amics de veritat, ultimament hem sento molt sola, miro els estats del whatsapp i ningu hem te com abans, m'agradaria trobar les meves cloe i zoey i poder compartir els secrets, si estic desanimada que m'entenguin, i que tingui a algu que quan tingui un problema no dupyi en parlar amb ella, i la semana que ve haig de fer una redaccio d'una compañía de clase, i com que no se si tinc alguna... No se que fer...

Anònim 28 de febrer del 2015, a les 18:12  

Bona tarda, Ànonim
Em dic Paula i m'agradaria ajudar-te en tot el que pogués.
El tema de la família: Segur que t'has discutit amb els pares, o germans. O potser són els pares, que es barallen... Sobre això, pensa que tothom passa per dalt-i-baixos familiars. Pots parlar-ne amb algú amb qui confiis molt, com un germà o germana gran. Segur que et desfogues un munt i et compren.
Els amics de veritat són els que t'ajuden, els que no et deixen sols mai. Bé, tot això ja ho deus saber,oi? Planteja't si TU ets una amiga de veritat. SI ho he ets, segueix així!( i pensa que no podem caure bé a tothom!!) i si NO, millora, que per això estem! Segur que després estàs envoltada de gent que t'estima.
El que has dit dels estats de Whatsapps no ho he acabat d'entendre, que vol dir que ningú et té com abans? Potser que abans et nombraven i ara no?

PS: Si vols que seguim parlant sobre això només cal que m'ho diguis! :)

Que vagi tot molt bé!

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts