M'HAN REGALAT UN LLIBRE PER SANT JORDI!! :)

Ei Penjades!

Com va anar Sant Jordi? Us van regalar moltes roses i llibres?

A mi en Brandon no em va regalar cap rosa… i per això jo no li vaig comprar cap llibre.

Quan ja pensava que no em regalarien res, vaig arribar a casa, després de l’insti, i el meu pare m’havia comprat una rosa i un llibre súper xulo!

 

Es diu La Zoè a Barcelona i té uns dibuixos súper macos del Jordi Labanda. A més ve amb un mapa supermegaguai amb els llocs més fashions de Barcelona! UUUUUEEEEE

La veritat és que el va encertar! M’encanta! Ara que sé llocs moderns per anar de compres intentaré millorar el meu estil!

A vosaltres quina roba us agrada? Seguiu les noves tendències o sou més aviat clàssiques?

Una abraçada penjades!!!

Nikki


121 comentaris:

Unknown 25 d’abril del 2014, a les 20:05  

Jo de vegades segueixo les tendencies i de vegades sóc clàssica.
Em van regalar el diari del Greg 4 i el 5 i una rosa vermella molt bonica.

Carlota 25 d’abril del 2014, a les 20:11  

La veritat és que la roba clàssica no m'agrada. Tampoc m'agraden les bruses camises, sobretot amb BOTONS. Si, sóc molt rareta, però no es pot evitar.
Les faldilles m'agraden, però només per l'estiu.
A mi el que m'agrada són: una samarreta i uns pantalons. Ben senzill. I això llavors ja ho combino amb pulseres o amb una trena, una cua, cabell suelto. Però no m'agrada nar molt mudada. ( Bé, per ocasions com una boda o una cumenió si, eslcar XD) Exepte això, el suficient. :) I vosaltres, que preferiu, el senzill o el mudat? UN PETÓ MOLT FORT!!

Carlota 25 d’abril del 2014, a les 20:17  

OOOHHH!! Nikki he rellegit el comentari i jo tinc quasi tots els llibres de la Banda de la Zoè. L'altre dia, a la botiga, vaig veure aquest llibre! Per poc no el compro, però em vaig quedar amb un altre. :P ;)

Mire 25 d’abril del 2014, a les 20:37  

Olaaaaa a mi em van regalar una rosa de color BLAU!!! El meu Novio no segueixo la moda,no es q minporti molt la vritat!!!

Mar Lara Montmany 26 d’abril del 2014, a les 10:29  

hem van regalar el diari d'una penjada 6 i una rosa

Alba :) 26 d’abril del 2014, a les 15:14  

a mi el meu pare una rosa i li he dit a la meva mare si em pot comprar el diari d'una penjada 6!!!!!!

Maria B. 26 d’abril del 2014, a les 21:07  

A mi em van regalar el mateix llibre que a la nikki, un de la Violetta, un del trio beta, un de dracs, un del titanic(quina desgracia),i un de l'Anna Anec. També em van regalar 3 roses. Una el meu pare, una la meva cosina i una els meus cosins.
Jo intento seguir les tendencies i anar a la moda tot i q davegades costa...

Judith 26 d’abril del 2014, a les 23:25  

A mi la meva millor amiga em va regalar una rosa perk a l'insritut les venien i jo li he regalat a ella XD . Tambe la meva germana m'ha regalat una que ha fet al cole amb fang i ella te 8 anys(es diu Ariadna) per sort cap noi m'ha regalat una rosa uff bueno m'agradaria que un nen de la meva classe que m'agrada bastant me l'hagues regalat pero hauria sigut una mica vergonyos i a mes ell en aquest tema es bastant tímid. Nikki quina llastima e que el Brandon no t'hagi regalat cap rosa... a i a mi m'agrada bastant anar a la moda però mai em posaria o em faria algo que no m'agrades nomes per "anar a la moda" a i sabeu algun truc o algun metode per estudiar per 5 exams que tinguis el dia seguent??esque es el que em passa perk els tinc el dilluns...
Bua sembla que estigui escrivint un llibre jaja bueno hos deixo, penjades molts petonets

Carlota 27 d’abril del 2014, a les 11:30  

UUuff Judith quin problema! 5 exàmens! I per demà ! :O
Bueno, a mi mai m'ha passat, però jo el que faria de tu seria, dir per dins: '' Tinc que estudiar, tinc que estudiar. Jo puc, jo puc, no et fiquis nerviosa, tot sortirà bé.'' I després tancar-te en una habitació amb silenci, tranquil·litat, i veure que tens que estudiar. Començar pel més fàcil. Amb un rellotge, dir: ''Fins aqui em miraré això.'' Si no tens prou temps, afegeix-ne, no pateixis, però lo del rellotge és un consell, només. Si no et va bé, no ho facis ( a mi, per exemple, no em serveix XD)Quan acabis pots anar a refrescar-te la cara amb aigua freda, per despejar-te. Si sents que el cap encara no està gaire clar, pots mirar una estoneta la tele o llegir, algo que t'entretingui. Després et tornes a ficar amb els exàmens i et dius: '' Va, queda poc, he pogut fins ara i això també podré''.
I segur que pots!!
Ànims!! :)

Carlota 27 d’abril del 2014, a les 11:44  

AAJUUUDAAA PENJADEEES!!!!

Buff tinc un problema!!!! Bé, em sembla que el que realment tinc són nervis. Us explico:
- Fa unes quantes setmanes em vaig comprometre amb unes amigues que canten per fi de curs( amb coreo inclosa) a ballar i cantar amb elles. Elles ja fa 1 anys o 2 que ja ho fan, i han perdut la vergonya. Jo em vaig afegir perquè em feia il·lusió poder fer-ho. Però durant els assajos, i cada dia, m'estic rajant. Em sembla que em moriré per fi de curs.!! En part vull fer-ho, però per l'altre m'agradaria dir-los a les meves amigues que no vull fer-ho! Ja els hi he dit, però em diuen que els nervis són tipics i després es passen. Però estic molt insegura que faig tampoc les vull decepcionar i a més si els dic que no s'enfadaran amb mi! :(
Uf no sé que fer!!
Algun consell, sisplau?

Nuria 27 d’abril del 2014, a les 12:15  

Fes-ho!! A més si es amb les teves amigues!!
Quan estiguis alla fes com si no hagues ningu i fes-ho lo millor que ho puguis fer.
Si algu es riu de tu, saps perque es?? perque et tenen enveja!! Ja els hi agradaria a ells fer-ho i passar-so tant be com t'ho passaras tu!!, aixo si segueixes el meu consell!!

Nuria 27 d’abril del 2014, a les 12:17  

Per cert Nikki!! Em van comprar diari d'una penjada 6!! Em dos dies ja mel vaig acabar, pero espero que treguis rapid el 7 perque et deixa milt intrigada!!

mire 27 d’abril del 2014, a les 13:11  

Carlota no t'has de posar nerviosa. A mi em passara el mateix i les amigues em diuen q no passa re i q es normal. TU TRANQUILA PERO SOBRETOT DISFRUTA!!!!!!!!!!!

Carlota lo dels 5 exams mmmm... NOMES ET DIRE QUE MOLTA SORT QUE COMENCIS A ESTUDIAR I QUE SI SON FACILS DONCS QUE COMENCIS PER AQUEST I LLAVORS ELS ALTRES!!!!!!!

Anònim 27 d’abril del 2014, a les 13:19  

A mi em va passar el mateix... vaig acceptar sortir a un escenari a recitar un poema a l'institut i em pensava que m'anava a donar un atac de panic (XD) pero al final ho vaig aconseguir i vaig arribar a la conclusio de que la vergonya nomes et fa que et perdis coses emocionants i que et diverteixis.
Jo et dono molts anims perque arribis a ballar tan be com la Nikki i la Brianna a la pizza Marejada!!!
De bon rotllo eh?
-Andrea--

Judith 27 d’abril del 2014, a les 14:47  

Mire soc jo la dels examens jaja no la carlota.moltes gracies carlota per lo del consell mira a mi m'ha passat el mateix que tu pero amb una obra de teatre... tu no et preocupis, quan surtis al escenari estaràs nerviosa pero pensa que després estaras super contenta amb tu mateixa per haver-ho fet I et sentiras capaç de tornar-ho a fer un altre any per això e meu consell es:fes-ho I disfruta, assaja perqueet sorti el millor possible I sobretot creu en tu mateixa perque si no després t'arrepentiras de no haber-ho fet.
Molts ànims carlota se qie pots fer-ho no et rendeixis segur que després estaras encantada
Molts petons ;-*

Carlota 27 d’abril del 2014, a les 16:33  

Gràcies a totes pel consell! M'heu animat molt, enserio.
Mire em sembla que t'has equivocat, la que té 5 examens demà no sóc jo, és la Judith! Jo només li donava consell. XD

Nuria 27 d’abril del 2014, a les 18:27  

Necessito conselle noies, el noi k li agrado esta penjat per una de les meves millors amigues i estic intentant ser igual que ella per agradar-li pero tinc un problema, soc molt alta i ell baixet i ella es igual que ell i voldria ser baixeta, tinc l'autostima per terra.
Estic fent lo correcte??
Ajudeume sisplau :(

Carlota 27 d’abril del 2014, a les 18:52  

Si vols que et sigui sincera,voler canviar per agradar a algú altre és el pitjor que pots fer. EL PITJOR.
Questione't aquestes preguntes i m'entendràs.
1) Si canvies per aquest noi potser li agrades, però, a tu, t'agradaràs?
2) Vols ser baixa per un noi? No creus que ser alta és una gran virtut?

Em sembla que aquestes preguntes t'han solucionat la primera part del teu problema. Però la següent part... Que faig? No canvio? Una mica, molt?
Doncs mira, t'aconsello que no canviis per ell. Perquè primer t'has d'estimar a tu. I si això no passa, ja podem tocar el dos. Sincerament t'ho dic. Si vols assemblar-te a algú per agradar, passaran situacions com:
- M'encanta anar al cine com a tu!- això li dius a la teva BFF, per exemple.
- Oi, que horroròs és nar al cine, ho odio!- i això a el teu germà( és igual si no en tens, és per fer un exemple :) )
Després van i es troben la teva BFF i el teu germà, i surt aquest tema. Llavors no es fiquen d'acord. Tu pregunten a tu i tu no saps que fer... És això el que vols?
A més, no trobes que si tothom s'assemblés a algú per caure bé, el món no seria molt aborrit, tots igual? I, sobretot... No trobes que és millor tenir personalitat pròpia? Si als altres no els hi agrades, mala sort. No es pot ser perfecte en aquest món. Però si pots tenir unes qualitats com l'amabilitat... que et facin ser diferent dels altres, sempre positivament, esclar. I gràcies a això, tots som diferents, i ben peculiars.
Espero que t'agi servit!! PETONETS!

Nuria 27 d’abril del 2014, a les 20:19  

Tens raó carlota, ets com ets i punt,sempre hi haura algu que li agrades tal com ets, i potser fins i tot li agarado més sent jo mateixa!!
Si tot fosim iguals tot seria avorrit!
Moltes gràcies Carlota no saps el que m'has ajudat, qualsevol cosa no dubtis en prguntar-mo!! ;)
Et dec una!!'
Moltes gràcies de veritat.

Alba :) 27 d’abril del 2014, a les 20:25  

Carlota sempre dones bons consells com t'ho fas??????

Kika 27 d’abril del 2014, a les 20:47  

A mi el meu pare em va regalar una rosa!! :D
Jo tinc tres llibres de La Zoè i estan super bé, segur que t'agradarà molt!! :)
Jo segueixo un estil molt propi i personal. Si el que està de moda m'agrada, ho incorporo, i si no, doncs paso de la tendència!!
Molts petons PENJADES!!

Carlota 28 d’abril del 2014, a les 14:10  

De res Nuria! I recorda sempre: mai s'ha de canviar per agradar als altres! :)
Alba, sempre dius que dono bons consells? Gràcies.:) Que com m'ho faig? Sent sincera. Dient-ho tot tal i com ho penso, sense miraments( a veure, tmapc ens passem XD). Osigui, no m'invento res. Dic el que penso. Aconsello el que penso. Així és molt més fàcil, que no pas inventant-te historietes d'aquestes i mentint. Perquè 1-Et converteixes en una mentidera.-2. No ajudes res a la persona que t'a demanat consell.

Nuria 28 d’abril del 2014, a les 17:13  

Noies necessito ajuda, com demanes a un noi per sortir?
Algu que no sigui molt cursi i encara es pugui riure de mi, algu senzill pero efectiu.
Siusplau ho necesstio ràpid ;)

Unknown 28 d’abril del 2014, a les 17:15  
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nuria 28 d’abril del 2014, a les 17:51  

1. Primer no es saps si t'agrada un noi, ho sents.
2. (Per si no ta servit el primer) Tu estimes a un noi quan faries qualsevol cosa, quan t'agradaria estar amb ell tota la seva vida.
3. el més important, abans de parlar amb ell et penses les paraules.
4. Quan parles amb ell et poses nerviosa.
Si en tot aixó coinsediexes i estas conpletament enamorada, a vegades sa d'abandonar l'amor perque aquell noi no et convè.
CONSELL DEFINITIU: Segueix el teu cor NO EL TEU CAP.

nuria 28 d’abril del 2014, a les 17:53  

Ho ser perque a mi aixó ma passat, pero no es un consell definitiu perque jo encara estic amb aquest problema

Tina 28 d’abril del 2014, a les 18:00  

Nuria per demanarli sortir a un noi, doncs la veritat no se ben be com fer-lo. Pero el meu consell es aquest: Si li vols demanar sortir a aquell noi que has dit abans que li agradava una amiga teva NO S'HO DEMANIS! En canvi si es un altre nen que t'agrada moltissim i que no es porta malament amb tu i es bon nano doncs si de veritat creus que ell tambe testima crec que ho podries fer simplement dienço a la cara pensa que es una cosa que has de fer i que pot tenir un molt bon resultat( aunque sincerament yo no ho faria...)

Eva es facil si vols saber si algu t'agrada has de veure com et tracta si penses molt en ell si per molt que t'esforcis en veure alguna cosa dolenta en ell no pots i si quan escoltes el seu nom en alguna part vols saber perque l'han dit esta clar que alguna cosa deus sentir per ell...
Ara si et dic la veritat espero que si aquest noi, que no saps si t'agrada, es comporta malment amb tu, jo no m'aproparia a ell... Perque aixo pot significar 2 coses
1. Que vol cridar la teva atencio i per aixo es comporta aixi.(Aquesta per a mi es la manera mes tonta de cridar l'atencio)
O...
2.Que simplement es tonto i li agrada fastidiar...

ESPERO QUE US HAGIN AGRADAT ELS MEUS CONSELLS!! :)

Tina 28 d’abril del 2014, a les 18:08  

A i jo tambe he pasat per tot aixo i se que costa molt treball i esforç pero s'aconsegueix, costaaaaa pero s'aconsegueix.
:)

Nuria 28 d’abril del 2014, a les 18:15  

Ei!! Teniu correu electronic??
Ens podriem comunicar per alla!!

Tina 28 d’abril del 2014, a les 18:16  

Jo i que tinc!!!

Tina 28 d’abril del 2014, a les 18:18  

Quin es el vostre??

Tina 28 d’abril del 2014, a les 18:26  

El meu es cristinamoen@gmail.com

nuria 28 d’abril del 2014, a les 18:39  

El meu nuria.agb@gmail.com

Nuria 28 d’abril del 2014, a les 18:50  

Aaaaaaaaaaaaaaaaah!!!
He perdut les claus del meu diari!!
No puc sobreviure sense ell!!
Siusplau penjades si sapiguesiu algun truc per obrir una candau que no sigui amb una clau digemo sisplau!!!
:( :( :(

Carlota 28 d’abril del 2014, a les 19:48  

Nuria, jo el que faria primer és assegurar-me de que la vostra amistat és bona( no de si li agrades, de vegades els nens oculten molt bé, MASSA BÉ I TOT els seus sentiments). Osigui, que tu et cau bé, i a ell li caus bé. Després li podries, em sembla que de la més bona manera, amb una cançó, com bé a dit la Tina( per cert ets nova al blog oi? Benvinguda guapa!:) ). I si no tens vergonya, la pots cantar per fi de curs! Pots cantar una que a mi em torna boja des de fa temps: Blanco y Negro de la Malú. Quan acabeu li dius que li dediques a ell. Però això és difícil, perquè davant de tothom... Si no, hi ha una nena que va fer una carta per dir-li a un nen de la meva classe, es deia Roser. La pobra li van rechassar la proposta. Si vols ho pots provar, però potser ho veus una mica cursi...?

EVA, per saber si un noi t'agrada:
1) Cada vegada que el veus, sents papallones a l'estòmac, o nervis, o comences a suar
2) No pots parar de pensar en ell.
3) Intentes estar sempre al seu costat, o parlar-hi o jugar-hi a l'hora del pati.
4) Després de la teva BFF ell seria el teu millor amic, si no t'agrades, esclar...
5) No li trobes cap defecte, per molt que vulguis.
6) Et mires els nens de la classe i tots tenen un defecte o altre, menys ell.

Nuria quin problemaa!! :O
Pots buscar pels llocs on has estat abans de perdre'les, preguntar si algu ha trobat unes claus, plantejar-te el que algú t'he les hagi agafat... Encara així, el diari el tens tu, oi? Doncs llavors, tranquil·la. I si no apareixen... Anar amb molt de compte. O ficar-lo cada vegada dins una capsa amb candau. O en un lloc secret. Això serà com un ''recanvi de clau'' XD
Jaja petonets penjades!!

Carlota 28 d’abril del 2014, a les 19:55  

Ah s'e m'havia descuidat! Si que tinc correu, és: carlotaruizmolina@hotmail.com
Em podeu agregar si voleu. :)

Nuria 28 d’abril del 2014, a les 20:38  

Gracies Carlota pels teus consells, pero com que soc una mica vergonyosa fare el consell de la carta, sempre hi han possibilitats que digui que no pero al menys no em podran dir que ho he intentat!! ;)

Nuria 28 d’abril del 2014, a les 20:40  

Per cert Carlota hi tant que t'agregare al correu ;) Si tu tambe esclar ;)

Carlota 28 d’abril del 2014, a les 21:10  

De res Nuria! Anims amb la carta! Si vols un altre consell... no te la pensis gaire. Escriu tal i com et vingui al cap. Es quan et sorgiran els sentiments de veritat. :D MOLTA SORT!!
Jo també t'he agregat al correu i t'he enviat un ja! :)

Nuria 28 d’abril del 2014, a les 21:23  

Jo tambe te contestat ;)

Unknown 29 d’abril del 2014, a les 17:03  
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nuria 29 d’abril del 2014, a les 17:09  

Jo crec que cadascú te un defecte, per molt petit que sigui, pero aixo no vol dir que no estiguis enamorada ;)

Unknown 30 d’abril del 2014, a les 18:21  
L'autor ha eliminat aquest comentari.
leonor :) 1 de maig del 2014, a les 10:29  

Olaa,ami ahir una amiga em va deixar el llibre de diari duna penjada 1i ,me lestic apunt de acabar!mencanta aquest llibre! Us el recomaano

Carlota 1 de maig del 2014, a les 12:19  

Em sembla que les que comentem aqui ja tenim el diari d'una penjada 1... XD Però gràcies igualment Leonor! :)

Alex 1 de maig del 2014, a les 14:37  
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown 1 de maig del 2014, a les 14:39  

Ai Carlota, noo savia k estava enamorada, però coinsideixo en tots els punts! Algú té Goggle+? Exepte l'Eva, ja la tinc agregada.

monimonita 1 de maig del 2014, a les 22:01  

He tornat!!!Per cert,felis navidad ;)

Unknown 2 de maig del 2014, a les 12:53  

Georgina prats

A mi m'agrada mot sant jordi perque es el meu aniversari ihem regalen mes coses pero normal ment em regalen poques coses.Els llibres que m'han regalat s'on super chistes diari d'una penjada 6

2/5/2014

Helena 2 de maig del 2014, a les 13:05  

A mi em va anar molt bé el dia de sant jordi una nena de la classe li va dir al profe de castellà (que també és el director)li va dir :ets més lleig que un talp .mare meva! També em va regalar la meva mare el diari ďuna penjada 6 i el meu pare 1 rosa! Moltíssims petons penjada del meu cor !:-D

PD:Que opineu sobre això de la nena? :-P;-)

Beli 2 de maig del 2014, a les 18:04  

Núria jo de tu m'esperaria a que m'ho demanés ell la veritat perque si no no se no es que quedi molt be a mes si li agrades ell t'ho demanara en canvi si no t''ho demana es perk no li agrades(bueno potser si e I es que es timid) I si li preguntes doncs no crec que et digui que si.

Unknown 2 de maig del 2014, a les 18:46  

Hola,nenes
Com us va tot
PD: llençat Nuria ,ho sino fes com jo li vaig demanar a traves duna altre nena

Carlota 2 de maig del 2014, a les 19:30  

Molt bé, gràcies Mar!
Sincerament,( i sense ofendre) em sembla que dir-li a través d'un altre nena no és el més adeqüat. Els sentiments són d'un i em sembla que és ell o ella mateix que els ha d'expressar. Si que et pot ajudar, però dir-ho directament...No et retrec que ho hagis fet tu, cadascú pot fer el que vulgui. I cadascú pot opinar el que vulgui.

PD: No t'ofenguis eh, de bon rollo t'ho dic? ;)

Anònim 2 de maig del 2014, a les 21:44  

Em dic júlia i tink tots els llibrees de la nikki nomes em falta el de com fer el teu diari i per sant jordi vaig tenir una rosa de part del meu pare i el llibre 6 de la nikki de part de la meva mare :)

Unknown 2 de maig del 2014, a les 22:01  

Hola algú té Google+ i em vol agregar?

Júlia Torres 3 de maig del 2014, a les 9:52  

Vale pro fare sarvi el del cole com at dius al google+?

Anònim 3 de maig del 2014, a les 11:18  

Hola Nikki m'agradaria molt coneixèr-te de veritat com ho podria fer??? Ah per cert els teus llibres m'encanten!! Ja tinc el 1,2,3 i 5 són els millors llibres del món!!!

Anònim 3 de maig del 2014, a les 11:19  

Hola Nikki m'agradaria molt coneixèr-te de veritat com ho podria fer??? Ah per cert els teus llibres m'encanten!! Ja tinc el 1,2,3 i 5 són els millors llibres del món!!!

Anònim 3 de maig del 2014, a les 14:46  

Penjades...

Estic molt deprimida, la veritat. Tan, que estic plorant i tot. :( No us ho creureu, pero és veritat. Resulta que els meus pares es barallen continuament, a tot moment. El meu pare sempre busca raons per insultar la meva mare. Ella li contesta. Jo de vegades li dic: - Mama, ignora'l. I ho intenta. Però no aguanta gaire: i qui no?? He fet més d'una carta per què reflexionin, perquè m'entenguin. Bé, només al meu pare.
I reacciona aixi:

1) Li fa pena i durant uns dies, fa com si res, però després sant tornem-hi.
2) Tant li fa.

Li explico tot a la meva tieta Laila. I amb la meva mare. I hi ha cops. que quan em passa li trucu( a la meva tieta) d'amagat dels meus pares. Ella em consola. I de vegades tb quedem per parlar-ne en persona. Em consola molt, i al meu germà, també. Però penjades, la qüestió és que:

1) No penso aguantar fins que sigui gran per marxar de casa, encara queda molt!
2) Cada vegada m'entren ganes d'anar-me'n a viure amb la meva tieta!! :(

Que faig?

PD: El diàleg no és possible per part del meu pare.

Anònim 3 de maig del 2014, a les 18:24  

Els has de fer notar que ho estas passant molt malament i els has d'amenaçar amb alguna cosa molt greu.

que faig...? 3 de maig del 2014, a les 18:35  

El diàleg no és posible... A més, encara es culparien entre ells... No sé que fer... Estic desesperada!!

Anònim 3 de maig del 2014, a les 23:55  

No vull ofendret ni posarte trista pero a mi tambe em passava i els meus pares es van acabar saparant :(

En el fons es el millor que poden fer l'unic que fa molta pena i costa una mica de superar.

Em sap greu "anònim"

Júlia Torres 3 de maig del 2014, a les 23:58  

Em dic Júlia pro nse k a passat

mire 4 de maig del 2014, a les 0:14  

Hola julia els meus pares estan separats. A mi em pasava el mateix. Es difícil de superar q els teus pares es separin pro dspres va tot molt b.

Un PETÓ MOOOOOOOOOOLT GROS ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Anònim 4 de maig del 2014, a les 10:18  

Sóc l'Anonim del comentari que els meus pares es barallen... Ah, perdoneu si us molesta que fiqui Ànonim, però...:(
Mire, a tu et va passar... I segurament ells tenien una feina cadascú o alguna cosa per viure. Per mantenir-se i per mantenir-te. Però la meva mare, no té res!! És ama de casa... I si s'envà... De que viuria?Aquest es el problema!! :(

Anònim 4 de maig del 2014, a les 10:23  

Si no ja ho hauria fet fa temps!! :(
Buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la meva vida serà una desgràcia!!!!!!!

Maria b. 4 de maig del 2014, a les 13:18  

Hola penjades!!!
Necessito una mica d'ajuda. es el mateix tema que el de la nuria. Hi ha un noi que veig cada estiu q no se si m'agrada pero estic com una cabra perque no paro de fer-li voltes a aquest tema i m'estic posan molt nerviosa!!!!
Ajuda!!!!

Tina 4 de maig del 2014, a les 15:01  

Maria, et donare el mateix consell que li vaig donar a la Nuria. Primer si vols saber si t'agrada algun noi dons has de sentir-ho i si no ho sents posiblement no t'agrada.Si t'agrada aquest es el meu consell jo si fos tu no li demanaria sortir però si tu vols demanarli dons fes-ho. Si no tens valor pots fer el que a dit ... (no recordo qui) aixo de la carta em sembla molt bona idea.
I si no sempre pots demanar-lo cara a cara (jo crec que aquesta es la millor forma).

mire 4 de maig del 2014, a les 17:25  

No et creguis....
Ma mare senva anar a Lleida per aixo visc aqi.
Tens correu? Si vols prlem per correu un petó

Anònim 5 de maig del 2014, a les 10:52  

Ok. El pots dir per aqui esque sinò jo hauria de rebelar qui sóc i prefereixo no fer-ho... Me'l dius i jo t'envio un correu, ok? Gracies!! :)

Unknown 5 de maig del 2014, a les 13:23  

Hola
Sobre això que dèieu de que els teus pares es barallen a mi també hem va passar però no tant fort els meus pares estan separats des que tinc 2 anys per això no se com es barallaven vueno jo et recomano que si es separen lluitar per aconseguir estar amb els dos jo estic tota la setmana amb ma mare menys dimecres que estic amb el meu pare i un cap de setmana amb la mare i un amb el pare

Anònim 5 de maig del 2014, a les 13:35  

Ja s'hauria separat la meva mare, però té 51 anys... Ara ningú l'agafaria per treballar... Llavors de que viuriem? Repeteixo: Sinò ja ho hagués fet fa molt de temps!:(:(

Tina 5 de maig del 2014, a les 13:38  

Els meus pares estan junts pero si que es veritat que avegades es barallen una vegada recordo que la meva mare ens va dir a mi i a la meva germana que a lo millor es separaven, jo em vaig possar molt trist pero vaig pensar "que es millor tenir un para i una mare que viuen junts pero que no deixan de cridarse i barallarse o tenir un pare i una mare separats que no s'estimen pero que no es barallen?"
Es trist pero quan una mare i un pare ja no s'estimen no poden seguir estant junts perque avegades aixo es pitjor.
Jo vaig començar a pensar en les coses bones com que tindria dues cases tindria mes regals bueno coses que en van posar una miqueta mes feliç.
I si els teus pares es criden o es barallen molt i no ho soportes sempre li pots demanar a la teva mare o al teu para d'anarte a dormir a casa la teva tieta.

Tina 5 de maig del 2014, a les 13:44  

Sobre aixo de la teva mare m'ho he estat rumiant una estona... I crec que si la teva mare busca i rebusca be amb sort pot trobar treball...
I si no el troba i es vol separar pot aprendre a fer manualitats per vendrelas. Mira aixo de les gometes per exemple que fasi pulseres o punt de creo o "ganxillo" es facil de fer entretengut i divertit i pot fer un blog on les vengui ( com faig jo ).
A i crec que la teva mare es quedaria amb la teva custodia amb la casa i que el teu pare li tindria que donar una pensio... I si no suposo que tindra algun familiar la teva avia o tieta o no se algu.

Anònim 5 de maig del 2014, a les 14:37  

Gràcies a totes pels consells que m'esteu donant de veritat!! :) Sou un gran suport!!
Tina, les idees que m'has donat pel treball, no estan mal. Ja li comentaré.:)
Lo de la custòdia... li vaig dir a la meva tieta i em va dir que segur que no me la donava. Que raro,no és obligació...?-vaig pensar.
Lo d'anar a dormir a casa de la Laila, ja m'ho he pensat. Però sembla una mica raro que a ma mare no li fa gaire gràcia...

Carlota 5 de maig del 2014, a les 14:47  

He estat rumiant molt, molt. I he pensat en que tot el que m'eu estat ajudant, donant consells... Realment sou unes bones amigues. Gràcies: Mire, Tina, Georgina, Ànonim... Esteu sent un gran suport per a mi. Gràcies, de debò... :)
Després d'haver llegit això, deveu haver deduit que... l'Ànonim de que els meus pares es barallen sóc jo... Doncs si. Sóc jo. La Carlota. Em fa una mica de cosa de dir-ho, però després de tot, m'heu estat aconsellant sense voler res a canvi... I jo anant-me fent l'Anonim... Gràcies altre cop. I que sapigueu que...Si mai teniu un problema, jo us ajudaré al màxim!! Promesa!! :)

Kika 5 de maig del 2014, a les 17:40  

No t'ha de fer cosa, els meus pares també estan divorciats! I si al final es divorcien t'acabaras acostumant!!!

Tina 5 de maig del 2014, a les 17:45  

De res Carlota. Les amigues estan per aixo, per donar-se consells i ajudar-se en les bones i en les males. I si algun cop tornes a tenir algun problema pots contar amb nosaltres.

Tina 5 de maig del 2014, a les 17:50  

I Carlota has de tenir en comtpe que tu tambe ens has anat donat molts bons consells es una de les coses que podem fer per donarte les gracies.

Tina 5 de maig del 2014, a les 18:26  

Noies quins anys teniu?
Jo tinc 12!! L'any que e m'en vaig a l'insti!!! ueeee

Carlota 5 de maig del 2014, a les 19:13  

Jo 10... I encara me'n queden molts més per viure amb els meus pares barallant-se... :(

Tina 5 de maig del 2014, a les 21:21  

Tranquila Carlota amb el tempo s'arregla tot. I mira el teu correu que te envíat un misatge

Anna 5 de maig del 2014, a les 21:56  

Carlota! no et preocupis per això! Tu disfruta la vida al màxim. Si al final per mala sort es divorcien no passa res i no et tens que ficar trista que és una cosa bona per a tu i per a ells. No et preocupis ehh!! Sinó m' enfadaré Jeejejej:) Estigues ben tranquila que tot anirà molt bee!

Anònim 5 de maig del 2014, a les 22:00  

Per cert? Quins curs feu i on viviu? Així ens anirem coneixent i serà mes divertit.

-Jo soc de Tortosa (Comarca del Baix Ebre) al sud de Catalunya. Tinc 12 anys i els 26 de juny faig 13. Faig Primer de l' ESO

Anna 5 de maig del 2014, a les 22:01  

PER CERT L' ANÒNIM DE DALT SÓC JO

Carlota 6 de maig del 2014, a les 9:55  

Gràcies altre vegada...:) M'esteu consolant molt!! :D
Ok, ja ho miraré, Tina.

* Jo sóc de Reus, província de Tarragona. Tinc 10 anys i vaig a 5è de primaria.

Carlota 6 de maig del 2014, a les 10:06  

Ja t'he contestat Tina. :)

Kika 6 de maig del 2014, a les 17:09  

Jo tinc 14 anys i visc a Santa Coloma de Gramenet!
Molts petons!

Unknown 6 de maig del 2014, a les 19:28  
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Matilda 6 de maig del 2014, a les 20:17  

UAAAUUU!!! Acabo de descobri aquest blog taaaant xulu de la Nikki! :) Jo nomes tinc el 1, 2,3 i per Sant Jordi hem van regalar el 4. Em falta el 5 i el 6!!

*Sóc de Tarragona. Tinc 9 anys i vaig a 4t de primaria.

I vull fer una pregunta per totes:
- Qui es la més petita del blog?

Matilda.

Tina ; ) 6 de maig del 2014, a les 20:39  

Crec que tu Matilda.

I a mi les competencies basiques m'han semblat molt facil a la valoracio he posat facil tant a mates con a catala. Pero dema fem castella i angles... QUIN PAL!!!

Sam , 6 de maig del 2014, a les 20:53  

Hola noies!!
Soc la germana gran de la Tina.
M'ha dit que sou bones donant consells i molt bones amigues i he decidit presentarme.
Jo soc la Sam

Matilda 6 de maig del 2014, a les 20:55  

I la més gran? Perdó si soc molt xafardera...Però esque soc nova i tinc ganes de coneixer més sobre el blog i sobre vosalrws :)

HOLA SAAAAAAM!!!!!!!!

Carlota 6 de maig del 2014, a les 21:09  

Hola Sam!
Jo sóc la Carlota!! Encantada de conéixer-te! :) Tinc una pregunteta per a tu: Tu també comentaràs a partir d'ara, al blog? ( Espero que si perquè... Quants més serem més riurem!! ;P)

PD: No ho sé Matilda... però em sembla que tu.

Tina ; ) 6 de maig del 2014, a les 21:18  

Jo crec que la mes petita es la Matilda i la mes gran es la meva germana pero no estic segura.

Sam , 6 de maig del 2014, a les 21:20  

Si tinc temps si que comentare ( o almenys ho intentaré ).
I dic el mateix que la meva germana la mes petita crec que es la Matilda i la mes gran crec que soc jo pero no estic segura.

Pruna 7 de maig del 2014, a les 13:41  

Hola noies, jo també tinc un problema,m'agrada un nen de 5è i jo sóc de 6è, però el problema és aquest... COM COI LI PUC DIR QUE M'AGRADA?!?!??!??!!?
Es que no se si dir-li perquè no ens coneixem molts i no se com és de veritat... (M'agrada com és, però no se si és així de veritat...)
Ademés no m'agrada parlar daixò amb els nois...
això va per la Tina (la meva millor amiga): El seu nom comença per D.

Tina ; ) 7 de maig del 2014, a les 13:45  

I no m'ho havies dit!!!
Que dolenta!!
Ara mateix m'en vaig cap a la teva casa ja veuras!!!
Perque no m'havies dit res???

Kika 7 de maig del 2014, a les 16:40  

Hola Sam! Tu quants anys tens?

Tina 7 de maig del 2014, a les 17:01  

Te 13 es podria dir que 14.

Pruna si li vols dir que t'agrada només acostat'hi i so dius i si no saps que fer donsc pensa perque t'agrada recorda si penses molt en ell i imagina't que ell tambe t'estima agafa valor i demana-li sotir si es el que vols...

Pero abans de fer res pensa be els motius de que t'agradi ( i ja de pas em dius el nom d'aquest noi ehhh )

Pruna 7 de maig del 2014, a les 17:25  

Algú altre hem pot respondre??
(Esque la Tina és una pesada...)

Tina 7 de maig del 2014, a les 17:42  

Perdona però ja que soc l'unica que et dona un consell doncs aceptal ja que eras tu la que m'ha dit al cole que et respongues però al blog no en persona si no al blog jo nomes he fet el que m'has demanat!!!

Pruna 7 de maig del 2014, a les 17:51  

Em refereixo a que ets una pesada preguntanme tota la tarda qui m'agrada...
Aixi que no t'enfadis, perque no tens raons...

Tina 7 de maig del 2014, a les 17:54  

Si que tinc raons perque nomes t'ho he preguntat dues vegades.
D'acord?
I si no estas d'acord no diguis res tranquila que després a les 19:15 parlarem.

Tina 7 de maig del 2014, a les 17:55  

I jo nomes et volia ajudar pero pel que veig nomes t'has fixa't en l'uktima cosa, aixi que abans de jutjar un llibre per la seva portada llegeixte'l be.

Anònim 7 de maig del 2014, a les 19:12  

Holaaa k tal a mi no gaire, m'agrada un nen i ell va sortir amb una nena i ella des de k li vaig dir sembla k fagi el k pugui x k jo no pugui sortir amb ell. a i a més jo no li agrado k puk fer x agradarli.?
soc jo mateixa i sincera? no ser ajudeume siusplau! UN PETONÁS!

Carlota 7 de maig del 2014, a les 19:50  

Anonim, el que pots fer és parlar amb aquesta nena. Demana-li motius. Si és que a ella li agrada aquest nen, li dius, molt bé, jo no volia fer-te cap broma... I intentes raonar. Si ella segueix enfadada: Molt bé, ja s'ho farà. Total, no té motius. Tu li has dit que no ho has fet volent. Si no vol fer cas, allà ella.
Això sovint passa, t'agrada algú però ell no et correspon...:( El que pts fer és ser tu mateixa. Ser verdadera. Perquè com ja vaig dir en un comentari: ''Pot que si canvies, li agradis, però a tu, t'agradaràs?''.
Si ell finalment et diu que tb li agrades, felicitats!! :)
Si no et diu res, no et preocupis. Hi ha temps per tot, de nens(nois) no en falten, som una mica joves per tot això, tenir nòvio de vegades és una mica engorrós perquè la gent es fica gelosa... Però cadascú fa el que vol! I cadascú és lliure per fer! I lliure per opinar!!
SORT!!!

Carlota 7 de maig del 2014, a les 19:56  

Hola Pruna!!
El que pots fer és dir-li fent una carta( si fas aqest consell... No te la preparis, escriu el 1r que se't acudeixi, és com més bé va amb els sentiments :) ), una cançó si no tens vergonya( la pots cantar, si vols, per fi de curs, i després li dius que li dediques...), cara a cara( aquí si que t'ho has de practicar una mica...)
Pots fer el que vulguis eh ;) però si dius que no us coneixeu gaire, el que jo faria seria conéixe'l més. I que et conegui més. Perquè potser les aparences enganyen... O potser no, potser és una persona fabulosa!! Qui sap... Les persones poden ser tant fascinants! Que abans de res per què no les coneixem una mica més??
MOLTA SORT!!

Pruna 9 de maig del 2014, a les 7:39  

Gracies Carlota!!!
I Tina, SI m'he llegit tot el comentari, però si creus que no és el teu problema...

Tina 9 de maig del 2014, a les 13:32  

Pero no fas cas igualment perque t'ho has llegit sencer doncs molt be pero has de tenir en compte el meu consell i si no aceptes el meu consell es el teu problema com dius tu...

Anònim 11 de maig del 2014, a les 21:04  

Una cosa no se si magrada un nen i els consells que eu donat fins ara no em serveixen
siusplau responeu

Júlia Torres 12 de maig del 2014, a les 21:09  

Ola georgina jo tambe estic sempre am me maree i als dimecres am al meu pare i als caps d setmana un si i un no

Anònim 14 de maig del 2014, a les 21:04  

gracies Carlota, ja li he dit a aquella nena lo que li havia de dir pro s'ha enfadat amb mi!! pero ja s'ho fara perque ella sempra fa lo meteix i a ningu li cau bé ara nmes me d'atrevir a demanarli si li agrado al nen k m'agrada !! ;* gracies a totes x els consells!! sou fantàstiques!

Carlota 17 de maig del 2014, a les 18:14  

De res guapa!! :)
I... Un altre consell: No et torturis pensant que s'ha enfadat amb tu i això. Saps com és. A més, a la teva classe segur que deuen haver milers de nenes estupendes per jugar! I que et quedi ben clar que tu no tens cap problema amb això que us heu barallat. És ella la que en té. Però dos: Enfadar-se i desenfadar-se.
;)

Anònim 17 de maig del 2014, a les 19:29  

gracies preciosa pels teus consells es k no se kom tu fas!! ets la millor i aquella nena numes pensa amb ella i amb ningu mes i jo jugu amb les altres!!

UN PETONÁS!

Carlota 18 de maig del 2014, a les 9:53  

Ben fet! A veure si reflexiona una mica! ;)

Anònim 19 de maig del 2014, a les 19:03  

siiiiiiiiiii ara ja em vol perdonar pero jo li farè explicar pk l'hauria de perdonar despres de tot lo k m'ha fettt!!

;) :)

Carlota 20 de maig del 2014, a les 20:10  

Quina bona noticia!! Enorabona!!
Si, serà millor que li demanis perquè, i que si la perdones, COMPTE! Sembla una tonteria però mirate-la amb uns altres ulls. Diferents: Ella em va fer això. Hi pot tornar. Ni que es porti superbé i superamable. Fes-me cas, hi ha gent que ens enganya sent superbó amb nosaltres però després... FLACA! Sant torne-m'hi. UNA ABRAÇADA MEGAFORTA!!

Anònim 2 de juny del 2014, a les 18:04  

gràcies!!
K ET VAGI MOLT BÉ AM TUTOM !!
UN PETONÀS GRÀCIES CARLOTA

Carlota 4 de juny del 2014, a les 14:26  

De res!=)

NIH@D 16 de juliol del 2014, a les 14:34  

Hola penjades. A mi els meus pares m'han comprat 2 llibres de la nikki el 2: si no ets la reina de la festa i el 6: una trencacors de pega.
Nikki no se com has sobreviscut a alló que et pensaves que et feia e Brandon però t'ho feia la Makenzi.
Jo ja estaria allà a la meva habitació transformant-la en una piscina. :p PETONS MOLT FORTS PER LES PENJADES!!!

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts