Ja arriba la Castanyadaaaa!!!! UUEEEE!!

Ei Penjades! Com esteu?

Al final el pla del cine va anar súper bé! Vaig passar moooooolts nervis però al final vaig seguir els vostres consells i li vaig preguntar a en Brandon què faria el cap de setmana. SMR!!! 


Em va dir que aniria al cine i jo li vaig contestar que jo la Zoey i la Cloe també hi aniríem. El que passa es que no em vaig atrevir a dir-li si volia que hi anéssim junts... 


Al final ens vam trobar de casualitat i vam anar a veure la mateixa pel·lícula. Jo volia seure al seu costat però un amic seu s’hi va asseure primer... Així que em vaig asseure en un lloc on hi havia bones vistes! No us puc dir si la pel·li era bona o no perquè vaig estar mirant-lo tota l’estona a ell!! 
Moltes gràcies pels consells, em van anar moooolt bé!


Avui estic súper il·lusionada perquè ja s’acosta la Castanyada! UUEEE!!
Jo sempre m’havia disfressat per celebrar el Halloween però aquest any he decidit anar a casa la Cloe a fer panellets.  En faré un amb la forma de la cara d’en Brandon: amb un pinyó per cada ull i ametlles que li facin de cabell. Espero que quedi maco! <3 font="">


També en faré un amb la cara de la Mckenzie, a aquest li posaré panses als ulls i pastanaga al cabell! Segur que no se’l menja ningú! Jajaja
Vosaltres què preferiu les castanyes, els moniatos o els panellets? Celebreu la Castanyada o sou més de Halloween?


Expliqueu-me els vostres plans de Penjades!
Una abraçada!
Nikki



70 comentaris:

Anònim 1 de novembre del 2013, a les 19:46  

jajajaja. Jo he fet he celebrat la castanyada fent panellets i menjant castanyes i també he celebrat halloween fent truko o trato, mirant una pel·lícula de por i quedant-me a dormir amb les meves amigues!!!

Carlota 1 de novembre del 2013, a les 20:09  

Hola noies, m'agrada molt celebrar festes jo soc de les dues coses de la Castanyada i de Halloween. ahir vaig anar a mb les meves amigues per acompanyar-les i perquè mencanten els caramels de tot tipus menys els que estan fets malve pero despres d'anar a buscar caramels vaig anar a casa uns amics a sopar amb tota la meva familia i molts amics mesm'ho vaig passar genial. jo no soc ni de panallets ni de moniatos no m'agraden pero igualment ho celebro.
m'agraden molt els teus llibres encara que nomes m'he llegit dos llibres el numero 4 i el numero 5 me l'estic llegint, no m'ha donat temps de llegirmen molts perquè per una part els vaig descobrir per Sant Jordi i tenia un llibre per acabar i llavors em vaig llegir aquest i despres vaig esperar a que sortis el 5 i ara me l'estic llegint.
Tinc un a Chloe o una Zoey es diu Marina som molt amigues, no tin cap Brinanna pero tinc un germà gran que encara que me'l estimi molt es un pesat. NO tinc cap Brandon però m'agaradaria tindren un.
Molts records a totes les penjades i Rachel espero que fiagis molts mes llibres. adeuuuuu

ABRIL 1 de novembre del 2013, a les 21:39  

jo la veritat penjades ho sento però no ho he celebrat



UN PETÓ PENJADES!!!!!!!!!

Elsa 2 de novembre del 2013, a les 19:44  

Hola noies, jo ho he celebrat amb unes amigues i també amb la meva família.

Fins aviat penjades! ;)

Anònim 2 de novembre del 2013, a les 20:31  

Doncs jo soc mes de halloween
i hi vaig estar amb les meves amigues a casa meva fent pelis de por i menjant magdalenes que haviem fet avans m'ho vaig pasar molt bé!!!
Ahhhh! Voliem anar a dir truco o trato pel meu barri pero al final no ho vam fer :-(

Un petó penjades (sense ofendre ja que soc una de elles!!! :-* )

Anònim 3 de novembre del 2013, a les 11:39  

reatrscEi noies, sóc la Cris.
M'encanta la castanyada perque amb el meu pare sempre anem a buscar bolets i castanyes. Tot i que com que estem una mica pirats sempre passen coses.
TAMBÉ HO HE CELEBRAT AL COLE. Una sortida on els de 4art d'Eso ens han fet pringar a tots, penjant coses picants, pintar-nos la cara amb núvols coberts de picant...
Però a veure, això és lo diver no?

Jo també he passat el halloween, i li hem fet una panyora a un paio que conec que em cau horrible es com la mackenzie pero es un mackenziu.( calçes velles al pom de la porta amb una nota " dema et toca a tu " ). Boníssim!!!

Anònim 3 de novembre del 2013, a les 12:03  

Aina
Rachel, penjades, necessito un consell.
Sóc l'Aina i tinc 13 anys. Tinc una Chloe i una Zoey. Però la meva Chloe ( que totes sabeu com pot ser ), ara passa de mi i quan la parlo, m'evita. Vaig parlar amb la Zoey. I ella tabé diu que s'ha tornat rarade cop. D'un dia per l'altre. Si alguna de vosaltres, sap que puc fer m'hu dieu, vale??
Gràcies penjades.
SOU LES MILLORS!!!!!

Anònim 3 de novembre del 2013, a les 15:49  

KFT!!!!!!!!!

el divendtes dia 1 va ser el meu aniversari em vaig despertar a le 9del mati.Ja se que va ser castnyada pero volia regals!!!!!

em van regalar el "diari d'una penjada 5 " que venia amb el libret de alguns comentaris .
espero que aquest mes hos hu passeu molt be !!! penjdes forever!!! a i el meu brandon es el Zayn de one direction e que es una mica raro pero es com al llibre nº5 a la pagina 202.

adeu penjades,

Maria

maria 3 de novembre del 2013, a les 17:45  

Hola Nikki i hola penjades! Tinc 10anys i em fa moltissima il.lusio compartir aixo amb totes vosaltres.
Suposo que totes sabreu quin son els One Direction, oi ? Surten mencionats en el ultim diari de la nikki,a la pagina 47 al segon paragraf. KFT !!!!!!!! Quan ho vaig llegir em va donar n supermegaatak al cor.

maria 3 de novembre del 2013, a les 18:30  

esk m'agrad mol diari duna penjada
es supr diver es supr genial ara escolto 1d (one direction) metres ecric penjades forever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maria 3 de novembre del 2013, a les 20:55  

estimada Aina

llegir el teu comentari m'ha afectat tant que m'ha sorpres molt.
Fa temps vaig estar en una situacio molt simlar quan tambe les meves amigues no em parlaven per que ens vam enadar per una tonteria,i em aig plantejar sol.lucionar-ho tot.
M'adono de que aquest problema es un fastic i que et deus de sentir tan confosa o rara i que et planteges cridar estramboticament.
Pero bé, despres de donar moltes voltes al que et passa amb la teva chloe i la teva zoey , crec que el millor consell que et puc donar es que parlis amb elles tranquilament. I si tenen altres amigues , pots parlar amb elles i que li diguin que vinguin a parlar amb tu.
Aixo t'hauia d'ajudar alleujar la desesperacio que has estant patint.
I recorda que tant et fa que ara mateix et sembli que tot està molt negre perqué segur que tot anira molt bé.
Espero que aquest consell t'agui resultat útil.

La teva amiga,
Maria

Anònim 3 de novembre del 2013, a les 21:02  

Jo sóc més de halloween tot I que m'encanten les castanyes.
Cada any vaig amb les meves amigues a les portes del poble I ens menjem els dolços juntes.
Per cert, espero que us ho hagueu passat bé, Nikki I penjades!!!!!

maria 3 de novembre del 2013, a les 21:06  

Penjades necessito un consell
que faig, soc l'admirdora secreta d'una nenea de la meva clase pe que volia que fossim mes amigues i passar-sho be i ara hi ha un enrenou que em donen ganes de ficar-me a la meva habitacio i dinyar-la.
Si, heu llegit be DINYAR-LA!!!!!

no se que fer???
Gracies penjades .

maria 3 de novembre del 2013, a les 21:10  

aina contesta plissssss.....

maria 3 de novembre del 2013, a les 21:18  

Hola hi ha algu vull parlar ....

Paula 3 de novembre del 2013, a les 21:23  

Hola noies, perdo per contestar tard!
Estava enfeinada!

Doncs jo no soc molt ni de Halloween ni de la Castanyada!Pero eh celebrat mes la castanyada a l'escola!

Unes nenes de la meva classe sortien pel barri, pero jo no volia anar...A la meva mare tampoc li feia molta gracia....Pero dona igual!

No m'agrada ni les castanyes ni els panellets!!! Jejeje!

Petons penjades!!!<3

Paula 3 de novembre del 2013, a les 21:26  

A per cert....M'estic acabant DIARI D'UNA PENJADA 5! Es xulisiiim!

Vull felixitar a la Rachel per fer aquets llibres tan xuloos! Mai paris d'escruiree!

maria 3 de novembre del 2013, a les 21:36  

Paula ets igual que el meu germa a ell tampoc li agraden les castanyes ni els panellets. Has llegit els meus comentaris .... si vols un consell no dubtis en dir-ho

maria 3 de novembre del 2013, a les 21:54  

hey encara esteu despertes .

Segurament potser no, animeu-vos demaneu consell plisss :( !!!!!

maria 3 de novembre del 2013, a les 21:56  

ah jo dema tinc festa vosaltres no ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????


:/

Clara 4 de novembre del 2013, a les 9:33  

Hola Maria!!!! Ostres jo a l'hora que ficaves els comentaris si que hi era desperta!! El que pasa es que l'ordinador no el tenia ences... Bueno com ho portes?? Ja que estem aqui et vull demanar consell ( per cert avui jo tampoc tinc cole :D ) Bueno... jo tinc a la meva millor amiga pero avans d'ella en tenia una altra i per tantes mentides vaig deixar de ser-ho pero ara que tinc aquesta es passa tot el sant dia amb la d'avans!!! No se que fer perque ademes la abraça davant dels meus nassos!! He parlat amb ella i diu que no, que sere sempre la meva millor amiga pero no m'ho crec perque al dia seguent tornem amb el mateix rotllo... No se que fer ajuda'm! Per cert crec que ets tu la DIRECTIONER doncs jo tambe ho soc a mort!! M'encanten!! Jo soc DIRECTIONER FOREVER!! I a mi tambe em va donar un atac al cor quan ho vaig llegir!! Per cert tu d'on ets?? Perque depen d'on siguis estem a prop!! I jo tinc una amiga que es de barcelona i te cole aixi que... Bueno espero que em puguis dir d'on ets m'aburreixooo!!! :) Adeeuu

maria 4 de novembre del 2013, a les 11:39  

Hola Clara,
jo soc de Barbera del Valles
I si Crec que et puc donar consell.

Adeu ,

maria

maria 4 de novembre del 2013, a les 11:46  

sento no poder contestar avans estava dormint......

em vaig anar a dormir tard a les dues i mitja del mati.

Adeu,

maria

maria 4 de novembre del 2013, a les 12:07  

Estimada Clara,

llegir el teu comentari m'ha afectat tant que he pensat {wow}
Vaig estar en una situacio igual quan jo mateixa vaig estar amb una altra amiga meva pero no era el mateix que tu perque la meva millor amiga no volia estar amb la meva altre amiga un lio.... ja veus que diicil.I em vaig plantejar acabar-ho tot.
M'adono de que aquest problema es dificil i que et deus de sentir tan sola i empipada entre altres coses i que et plantejes entaforrte un frankfurt pel nas i cridar estramboticament.
Pero bé, despre de donar moltes voltes amb el que et passa am la teva millor amiga,rec que el millor consell que et puc donar es que et faci un bany de bombolles ben relaxant i que parlis amb elles per solucionar-ho tot.
I si despres reulta que elles son millors amigues doncs que li podem fer .
Aixo t'hauria d'ajudar a alleujar la desesperacio que has estant patint.segurament penses que tot esta molt nrgre pero segur que tot anira be .

Espero que aquet consell t'agi resultat ùtil.

La teva amiga,
Maria

maria 4 de novembre del 2013, a les 12:11  

Clara si tu pots em podries donar consell????

el necessito!!!!!!!!.



Maria

maria 4 de novembre del 2013, a les 12:23  

Estimada clara,

Tinc un germa petit que em TREU DE POLLEGUERA!Sempre es fica en le meves coses,m'averginyeix davant de tothom i em tafaneja l'habitacio.Pero aixo no es el pitjor de tot.

Sempre que m'obliguen a quedar-me amb ell alguna cosa acba trencada ratllada o menjada.(inclosos els meus deures )

Els pares em renyen constantment i em diuen que o li faci cas. pero sempre soc la responsable,pero no em fa ni cas.
que puc fer per no tornar-me bojai mantenir a ratlle a un nen de set anys?

Germana grandesesperada.

maria 4 de novembre del 2013, a les 12:36  

I tu d'on ets?????????

maria

Per clara

maria 4 de novembre del 2013, a les 12:56  

Hi ha algu m'aborreiooooooooo......................................

:/

maria 4 de novembre del 2013, a les 13:13  

Penjades que puc fer?
el divendres faig la festa del aniversari i una amiga meva es quedara a dormir em podeu donar idees plis......

per cert nomes serem unes 10 nenes a la festa i dormint nomes 2.

adeu penjades m'acomiado.

maria.

maria 4 de novembre del 2013, a les 14:22  

segurament estareu totes menjant
pero jo no encara estic amb l'ordinador mare meva quin fastic estic al menjador aseguda al terrra comentant aixo.
estic taaaaaaan avorrida,Vosaltres que menjareu o que heu menjat?
Jo menjare boletes de arrós farcides de motzzarella i arrebosades.Mmmmmmmmmmm.....
super bons.

Es diuen "Arancinnie" Crec...

m'acomiadoPenjades.

maria 4 de novembre del 2013, a les 14:29  

Ei penjades com esteu !

hi ha algu ?????

Aquesta tarda anire al cinema a veure turbo algu hi anira ? Jo hi
anire al baricentro de barbera del
valles al Yelmo cines.

Adeu.

maria 4 de novembre del 2013, a les 14:40  

pppppppppppppppppppppppppppppppffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...................................

Clara 4 de novembre del 2013, a les 15:04  

Jjajaja maria perfavor!! TURBO??!!! Que guay jo tmb la vull anar a veure!! He parlat amb la meva amiga per el wahtssapp i tranqui esta tot solucionat!! Per cert lo de la germana desesperada es de el diari 5!! Jjajajaj siii.... estava menjant!! Jo he menjat uns espaguettis bonissims!! Jo soc de l'Ebre! :) Un pto Ah per cert per lo de la teva amiga, podeu jugar a veritat o accio, pintarvos la cara amb els ulls tancats, imprimir fotos vostres i fer-vos bigoties, ulleres... etc bueno adeu

maria 4 de novembre del 2013, a les 15:12  

Bueno anire aquesta tarda les 18:00 h per que la peli comença a les 18:30 h .

Pero es veritat lo de la germana desesperada.

maria 4 de novembre del 2013, a les 15:31  

voleu llegir una part del meu diari que vig escriure a classe??

maria 4 de novembre del 2013, a les 16:04  

Una part del meu diari que vaig escriure a classe:

Ara estic a classe per el dematí no he pogut escriure, pero com ja ha passat el pati...estic a mates escribint a sota de la taula estic molt nerviosa a vere si m'agafen...

Hi ha mes pero no em vull enrotllar si voleu a hitoria completa m' ho dieu eh!!!

maria 4 de novembre del 2013, a les 16:20  

mare meva sabeu que tinc 2 pintallavis amb gustos de refrescos un de coca-cola i un altre de fanta !!!! son super ! eh pero no penseu que oc una Maquenzine jo no soc una adicta al "lip gloss". Potser si per que tinc molts pero no.

Adeu,penjade

maria 4 de novembre del 2013, a les 16:53  

d'aqui una hora m'emvaig al cinema!!!!!!

a turbooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maria 4 de novembre del 2013, a les 16:55  

no hi ha ningu veritat.....

Anònim 4 de novembre del 2013, a les 18:12  

Hola noies hoos he de dir que el diari de una penjada numero 5 ja ha sortit i ja m'hel he llegit tot es supermegaguayyyy!!!

niki he de dir que els teus llibres son una passada i k molen molt i k en segueixis fent molts mes perk mencanten i quan començo ja no puc parar...

Anònim 4 de novembre del 2013, a les 18:15  

ha i per cert heu fet halloween?

PD: si heu fet halloween dieu de que us heu disfressat plisss!!!

Anònim 4 de novembre del 2013, a les 18:19  

hola anonim jo si k he fet halloween i m'he disfressat de zombi, va quedar supermegaguay el maquillatge semblava de veritat i ahir vaig anar a port aventura vaig punar 6 cops seguit al shambala i la primera baixada que es tant forta la vaig baixar molts cops amb les mans enlaire i tot el resto de la muntanya russa tmbe perk mola molt i sempre m'agafen formiguetes a la panxa i ahir no i tmbe vaig pujar al dragon kan i al furius baco i a l'uraan konsor i a moltes coses mes...

Anònim 4 de novembre del 2013, a les 18:20  

eooo no se ma publicat una cosaaaaa

Anònim 4 de novembre del 2013, a les 18:23  

hola hem dic aina i tinc 14 anys meu de donar un consell, vic a barcelona i ha un nen que m'agrada molt i a una festa ens vam fer un pico pero en el insti parla amb altres nenes i amb mi no gaire k faig?
S.O.S

lucia 4 de novembre del 2013, a les 19:27  

Holaaaaa penjades!! A mi m'agraden les dues festes jo vaig anar a casa de la meva tieta a celebrar les dues festes i van decorar tota la casa de halloween i vam menjar castanyes y panallets m'ho vaig passar molt be.
A les que tenen problemes ho estat llegint i espero q es solucioni tot. Maria gracies per ajudarles quan ho necesiti ja se a qui demanar consell ;)
Aina jo crec que tindries que parlar amb ell tu pero sense ser pesada i recordant ser tu mateixa que sempre es el que surt millor. Espero que et serveixi un peto.
Bueno adeuuuu penjades.

lucia 4 de novembre del 2013, a les 19:31  

Torno a ser jo, jo m'he llegit tots els llibres de diari d'una penjada menys l'ultim que me l'he demanat pero encara no m'ha arribat .
M'encanten espero que hi hagi infinits mes un peto i ara si adeu penjades

Anna 4 de novembre del 2013, a les 20:16  

jo aquest fi de temana hee anat a casa una amiga i hem fet una acampada em nat a la bolera i al cinema:)
m'ho he passat superbee:)

lucia 4 de novembre del 2013, a les 20:38  

Holaaaaaa penjades.
Et volia dir maria que a la festa pots jugar a improvisar alguna tonteria que digui una i llavors us graveu tambe podeu fer-vos fotos fent el tonto o jugar a prova o veritat i explicar-vos secrets. Espero que t'hagin anat be les idees i que t'ho passis be un peto.

Adeuu penjadess

maria 4 de novembre del 2013, a les 22:14  

Moltes gracies lucia clara i totes le penjades per les idees :)

adeu,

PD: dema hi ha cole.....

bufff......
Tinc 10 ANYS.

maria 4 de novembre del 2013, a les 22:23  

Encara esteu despertes ?????

Eoooooooooo

oooooppppppsssss!!!!!!

Perdo per si desperto..

Pero encara estic aqui ixi que doncs ...

HOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jiiiiiijijijijijijijijijijijiijijiji......

Adeu, dema a a tard segueixo...

I potser al mitgdia i al mati.....

lucia 5 de novembre del 2013, a les 13:11  

Hola maria i a totes les penjades jo nomes em puc connectar els caps de setmana i les festes aixi que adeuuu. Un peto i tinc 11 anys.

maria 5 de novembre del 2013, a les 13:26  

Hola hi ha algú ????
eooooooooooooppppppp!!!!!!!!!!!!

maria 5 de novembre del 2013, a les 13:51  

Aquest mati he fet un control de medi estava cupat pero hi he fet fallets segur...

igual que la nikki!!!
Crec que he fallat tot l'exercici nº1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pero avui ha sigut genial per que la nena mes xivata i estupida i tonta de la meva classe no ha vingut....
UEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Es una Makenzine desastrosa grassoneta i adicta a comprar joguines del que tot esta de moda un exemple de lo desastrosa que es:
el primer dia d'escola es va oblidar la motxilla al costat de la cera quan es va pujar al cotxe a mes a mes es munich amb carro i ja esta trencada i l'estoig tambe ...
Es terrible es una makenzine diferent pero makenzine.
També tinc un makenzio que si que es com la makenzine, em vol arruinar la vida.
Es cola a les files, diu supermegacachiporratadas (paraulotes),quan es barellen i es peguen sempr que pujem del pati;quan parlen sobre tot aixo , no mira a la cara i es fa l'inocent amb una cara que no la soporto....e horrible a mes a mes anira amb noaltres al insti.
he begut oli a la vegada que trepitjo bolquers plens de merda,
es odios

Vosaltres em podrieu donar consell pliss?????

Adeu penjades i gracies er llegir el meu comentari.

PD:em mira amb ulls com tarongesi amb la mirada assasina.

maria 5 de novembre del 2013, a les 19:29  


Se que soc pesada pero m'encanta parlar amb totes les penjades,

Avui ha comprat totes les coses per l'aniversari!!
Ha sigut molt emocionant .

Adeu penjade i bona setmana.

Paula 5 de novembre del 2013, a les 20:50  

Emm....Maria em sembla genial que vulgins coneixens i aixo pero...Aixo es per comentar i posar la teva opinio sobre algo...No es UN CHAT!
(amb tot el repecte)!

Quan e vist que hi havia 54 comentaris me quedat bocabadada pero llavors eh vist que qasi esren tots teus!(DE bon Rottlo!)

Com que ets nova jo et dono el consell que no t'obsesionis en escriure tan i fer com un chat i que aixo et sembli nomes per la teva opinio.... :)!




Eii tot lo que te dit a sigut amb la millor intenci, espero que no t'hagi ofes:)! Amb tot el respecte del mon tu deia,si tas ofés!Ho sento si te fet mal, si es per aixo 1000 perdons, pero esque tinc RAÓ ;) Espero que et donis comte!

Ptons maria i a les demes penjades

Kika 6 de novembre del 2013, a les 18:49  

Jo, sóc més de Halloween, pero les castanyes em tornen boja!

Anònim 7 de novembre del 2013, a les 13:08  

que divertit Nikki! jo soc mes de castanyada igual que tu Niki!

Anònim 7 de novembre del 2013, a les 20:30  

A mi també m'ha anat molt bé la castanyada!!!

Anònim 7 de novembre del 2013, a les 21:41  

yo he anat a Port Aventura quina poooor els espectacles de hallowen (i el shambala) k fort m'acaben de regalar fa 10 min. el diari d'una penjada dos havera si surten els vostres textos


UN PETONÀS , PENJADES!!!!!!!!!!!

Anònim 7 de novembre del 2013, a les 21:49  

Sabeu k el dimarts va ser el meu aniversari m'han regalat el diari 5 3/2 y mes coses k no van al cas kina emocio ara comenzare a llegar ueueuueueueueeueueueuueueueueueuuueu

UN SUPER PETÓ PENJADES !!!!!XD

Anònim 7 de novembre del 2013, a les 21:52  

perdó kin cap he dit el diari d'una penjada 2 volia dir 5 estic molt dormida XD

P.D: S.O.S Al cole nou hi ha un Brandon em declaro k
contsteu si us plau

ester 8 de novembre del 2013, a les 21:01  

hola choniiii soc la ester la millor amiga genial la maria clar i avui ens ho em pasat molt e!!!!!!!11

Carla 10 de novembre del 2013, a les 16:45  
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim 10 de novembre del 2013, a les 16:47  

jo soc més de castanyada!!!

lucia 10 de novembre del 2013, a les 19:41  

Hola penjades!!!
Us volia dir que he llegit un col•leccio de llibres que m'ha agradat moltissim. De edat crec que serin de 9-12 .Us dic els titols:
1-¡ A por mis alas !
2-El instituto de los corazones rotos
Editorial: RBA
Autors: Stern & Jem
La web es diu www.diariodeestela.es
Aixi tindreu dos col•leccions molt xules una en catala i una altra en castella.
Espero que us agradin a mi m'han encantat.
Un peto adeuu penjades

Lua 11 de novembre del 2013, a les 19:46  


Hola penjades! No em vaig poder conectar el dia de Halloween perquè era el MEU aniversari!!!

Lua 11 de novembre del 2013, a les 19:59  


Ah! i,... maria! t'has passat de comentaris! Té raó la Paula...
Et dono el meu consell:No et passis amb els comentaris!
Després tothom et considerarà una autèntica penjada!!! De bon rotllo... :p
perdó si t'he ofès...

Lua 11 de novembre del 2013, a les 20:01  


Ups...! He dit PENJADA??? Volia dir PESADA!!!

Paula 12 de novembre del 2013, a les 19:23  

Lua penso com tu completament :P!

maria 24 de novembre del 2013, a les 16:17  

ho sento molt noies .... :(

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts