KFT! Us agradaria sortir al següent diari?


Hola Penjades!!

Per fi ha arribat el dia. Demostreu les vostres habilitats com a escriptores i poseu-vos davant de la pantalla de l’ordinador.

Simplement heu de deixar volar la vostra imaginació i creativitat i deixar que els vostres dits facin la resta: escriviu el que més us vingui de gust, el més penjat, el més sentimental, divertit, esbojarrat, EL QUE VULGUEU! Ara és el vostre moment :)

Per cert! Llegiu bé les bases i preneu nota sobre el funcionament del concurs. Els comentaris/post/poemes etc… HAN DE SER PUBLICATS EN AQUEST POST. Els escrits que hagueu publicat en el post anterior els haureu de tornar a escriure en aquest perquè entrin al concurs.

Bé, si teniu qualsevol altre dubte només m’heu d’escriure!

Bona sort a totes!!!

Una abraçada,

Nikki

101 comentaris:

Dianna 23 d’abril del 2013, a les 13:19  

Hola!!! Em dic Dianna i soc de Barcelona. Tinc 12 anys. Bueno.. hi ha un nen a la meva classe que es diu Sergi... i bueno.. ja sabeu no?? que m'agrada moltissim!!! També les meves amigues, son lo millor! Es diuen Olivia i Audrey (Per cert l'Audrey es anglesa),ens passen moltes coses! La "meva" "McKenzie" es una nena molt presumida, nomes es dolenta amb qui l'interesa :( a vegades l'odio, bueno casi sempre! :( El meu grup preferit de música, sabeu qui es??? One Direction! Si,si m'encanta! Les meves millors amigues i jo cada dia escoltem les seves cançons!I com l'Audrey és anglesa em tradueix les cançons. Soc una gran fan de Diari d'una Penjada! Tinc casi tots els llibres fins ara, només em falta el 4rt, que me'l comprare avui, dia de Sant Jordi! Bueno tinc més coses, pero crec que el meu escrit és molt llarg! Bueno deu Nikki i Penjades ?crec que sóc una de elles) :)

Albaa 23 d’abril del 2013, a les 14:20  

Una pregunta podem escriure de diferents dies del nostre diari epr al concurs

Kika 23 d’abril del 2013, a les 15:40  

Hola! Em dic Martina i tinc tretze anys. Aquest any m'he enterat de que hi ha un nen que esta colat per mi desde fa cinc anys; ell sempre intenta fer-se l'heroi davant meu i donar-me enveja amb altres noies. pero sabeu que? Doncs que ja n'estic farta! A més, a mi no m'agrada gens ni mica, si esta taaan colat per mi que vingui i m'ho digui a la cara.
Doncs, l'unica rosa que he rebut ha sigut per part del meu pare, jo no tinc novio, pero m'agradaria!
El meu grup de música preferit son els Big Time Rush! Son genials!
Les meves amigues es diuen Ariadna i Lidia, son molt bromistes i sempre em fan riure!!
Jo tinc dues McKenzies!!! Es horrible!! Una auténtica tortura!!!
També son molt presumides i sempre que em veuen a mi i a les meves amigues es posen a criticar: la roba que portem, les sabates, el pentinat, la forma de caminar.....
les ignoro per complet, pero de vegades les mataria!!!!! El pitjor de tot es que aquest any han guanyat un premi de llengua catalana i es creuen les reines de l'institut! Com si tothom s'hagués d'agenollar davant d'elles!!
Deixem de parlar-ne, no val la pena!
Doncs la veritat es que no m'agrada cap noi de la classe pero hi ha un que em crida l'atenció, i sempre m'esta mirant, cosa que m'intimida molt!!!

Un petó penjades!!!
I perdó per enrotllar-me tant!!!

Anònim 23 d’abril del 2013, a les 18:15  

Es pot fer tan llarg?

joana 24 d’abril del 2013, a les 14:41  

Hola em dic Joana.A mi em va passar que una vegada una meva amiga va agafar el nen que li agradava a la meva "McKenzines" i li va demanar de fer veure que estaven sortint per fer morir de ràbia a la meva "McKezine" i el nen va dir que si però que només uns quants mesos.I així ho varem fer.Primer la meva "McKenzie" no s´ho va creure i nosaltres li varem dir:-doncs pregunta-li a en Jaume(nen que a ella li agradava).Va anar cap en Jaume i li va preguntar:-es veritat que surts amb la Carmen(la meva amiga).I ell va dir que si.Alehores ella morta d´enveja va dir:-més igual jo ja tinc nòvio i es molt més guapo que tu! Però en Jaume ens va explicar que al cap d´unes setmanes li va dir(la meva "McKezine" al nen):-Jaume vols tallar amb la panfila aquella i sortir amb mi?? i ell li va dir:-NO!!!
Bé doncs espero que aquseta enecdota et serveixi força adeu penjades!!(jo també en sóc una)

Unknown 24 d’abril del 2013, a les 21:07  

Hola Nikki,
Em dic Júlia Freitas González visc a Begur, un petit poble del Baix Empordà, tinc 11 anys, es pot dir que tinc unes bones amigues, no tinc ningú com la Cloe i la Zoey, és a dir que les meves amigues també son com les meves McKenzie, quan menys t’ho esperes et fiquen una punyalada per l’esquena.Bé i el noi que m’agrada, no sé si dir el nom, per si les meves “amigues” ho lleigexen i li diuen, és el germà d’una de les meves “amigues”, és ros, és el més alt de la classe, és unicella però és adorable, sempre fa tonteries i ell i jo som dos dels més llestos de la classe... Bé el noi perfecte, i a més a més l’any que bé ell i jo, anirem al mateix insti!!!!
No sé com acabarà tot...
Ara m’agradaria explicar-te algunes de les coses que m’han fet les meves suposades “amigues”:
M’insulten a les esquenes.
Em diuen mentides.
No em guarden els secrets.
I més coses que prefereixo no dir...
El meu grup preferit a mort és One Direction, ho, i en Niall es guapissim, com ja veus m’encanten els rossos, i, els seus ulls em xiflen...

Ay... com ja veus la meva vida és tot un drama!

Petons:

Júlia Freitas González

Anònim 25 d’abril del 2013, a les 17:45  

ES POT FER MES DE 70 PARAULES AL ESCRIT?

Kika 25 d’abril del 2013, a les 18:53  

Júlia, si t'insulten, no son amigues de veritat!!!
Te n'has de buscar unes altres urgentment!!

Unknown 25 d’abril del 2013, a les 21:06  

No se com concursar algú mo podia explicar?
Siusplau penjades necsecito la vostra ajuda.

Anna ♡ 25 d’abril del 2013, a les 21:37  

La Nikki és la millor,
té moltes aventures amb
les seves amigues,
la Cloe i la Zoey.

La Nikki és divertida,
sempre que ho necessites,
et farà riure.

La Nikki es alucinant,
ens conta unes aventures
que segur que et van a encantar.

La Nikki és genial,
als meus amics
també els agrades molt.

La Nikki és entretinguda,
i els seus diaris també.
Si tens tots el diaris,
t'ho vas a passar molt bé

paula 26 d’abril del 2013, a les 18:41  

hola Niky, tinc 11 anys y soc de Barcelona pero visc a Madrit.M'agradaria compartir aixo amb tu y totes les altres pengades, es una experiencia que he tingutn que m'ha fet comprendre lo impotant que es tenir amics.Cuna jo vivia a Barcelona (que va ser fins als nou anys)tots els professors ens donaven la plasta amb "els amics son molt importants, sense el amics no pots vieure,han de ser sincers,de veritat..."y jo no m'ho creia perque mai m'avian deixat sola.Cuan vaig venir a Madrit, men recordo del primer dia de clase q va ser horrible (per no mencionar tot l'any)sempre em deixaben sola, em passaba tots els patis sola i no s'o deia a la meva profe per vergonya.Al final de curs em vaig trencar el peu i totes les nenes de la meva clase jugaban amb mi els patis, jo encantada com no i les vaig invitar a totes a la meva festa d'aniversari (tambe alguns nens q tambe em feien la pilota, dos dias despres del meu aniversari amb van treure les moletes i s'em va curar el peu i adivineu...¡¡em van deixar TOTS plantats!!vaig tornar a jugar tots els patis sola i en mig de la clase s'em feia un glot al coll i em comensaben a sortir llagrimentes, pero por sort 4 dies despres es va acabar el curs.
Aquest curs ja estic molt millor un dia de sobte lis vaig comenzar a donar pena i ara ja jugen sempre amb mi. !!vaig trobar tant a faltar a les meves amigues de Barcelona !!va ser horrible
o sento per enrollarme tant pengades,perdo i com no un peto molt fort.

Anònim 26 d’abril del 2013, a les 19:40  

Hola Nikky, tinc 12 anys i sóc del Vendrell.
La meva vida, es com... una sargantana, va a l'aigua i després surt al sol, bueno no m'erotllo mes, jo també
TENIA dos McEnzies una em cau fatal i l'altre hi tinc que conviure.
I la que em cau fatal, justament la que m'insulta més (es clar que als demés també...)es a la qui proteigeixo d'un amor d'un nen i amb la que hi tinc que conviure es justament la que hi tinc que fer un treball...I el pitjor es que em tenen enveja perque vaig treure un excelent en plàstica i elles no
Us desitjo sort a totes les penjades(I amb aixó m'incloc a mi ;) )

Anònim 26 d’abril del 2013, a les 20:15  

Hola Rachel, els teus llibres m'han inspirat per a escriure els meus diaris secrets i tenir una imspiració que m'haporta a escriure llibres una pregunta els llibres són basats en fets reals?

Helena

Helena 26 d’abril del 2013, a les 20:29  

Totes les penjades que esteu en l' estat de sóc una pringadaningú em vol...?

Aina 26 d’abril del 2013, a les 22:33  

Hola!! Em dic Aina i sóc de Centelles, Vic. Tinc 11 anys i...què dirte!! Doncs que paracticament sóc com tu en tot: Tinc "Mackenzie", tinc "Brandon", tinc el meu diari...però, el mobil, tinc un samsung XD. Mencatnen els teus llibres! M'els he llegit tots, nomes em falta el 4... Espero aconseguirlo d'aqui poc!

Unknown 27 d’abril del 2013, a les 17:35  
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim 27 d’abril del 2013, a les 17:38  

Aran

Hola! em dic Aran,tinc 11 anys. Faig sisè i l'any cabe haure d'anar a l'institud.
Al primer llibre m'esta ajudant molt per prevenir una mica lo que em pot passar. Sóc super però super fan de el Diari d'una Penjada!!!!!!! m'encanntaaaaaaaaaaa!!!!!

Anònim 28 d’abril del 2013, a les 12:43  

Hola em dic Berta Romero i visc a la Roca del Vallès junt amb al meu pare, la meva mare, la meva germana i amb les meves mascotes de les quals he fet un poema que vull presentar:

La meva gossa es diu Lluna,
i l'altra es la Perla
També tinc a la Tula,
que es una Tortuga.

La Lluna que es la mare,
treballa i no para,
i la Perla que es la filla
mai està tranquil·la.

La Tula, la tortuga
menja i no s'atura
i es que la seva closca
es molt dura.

I es que les meves mascotes,
son les millors
perque son molt felices amb les seves vides.

Bueno Nikki espero que t'agradi!!!

Helena 28 d’abril del 2013, a les 16:25  

Hola Nicki, em dic Helena i soc de Marçà (Priorat) Al meu poble tinc una "Mackenzie" Que és repugnant com ja veus, però ella és una de les pringades per sort... tothom la odia i em diu coses a les meves esquenes sense que jo m' en anteri!! Sort que tinc les meves "Chloe i Zoey" per què aixi em puguin dir el que em diu ella llavors li foto cada morrada cada cop que la veig!!!

Unknown 30 d’abril del 2013, a les 17:33  

hola jo em dic irene. m'a anat molt be el diari duna penjada per onspiram i ames al cole estem treballan els diaris personals per sert tinc deu anys ja se que la nikki va a linsti pero a mi magrada igual i em sento igual i soc una menjada igual
beuno adew que vagi be penjades(sense o fendre)

Anònim 1 de maig del 2013, a les 0:12  

Les amigues són com les estrelles,
no sempre les veus
però sempre estàs amb elles.

Ens podem divertir i enfadar,
però res ens separarà.
Tant diferents i tant semblants,
però mai estan d'un fil penjant.

En directe o xatejant,
sempre en estem parlant.
Pel "G-mail" o pel "Whatsapp",
mai sense treure res del pap.

Amigues som i serem,
estudiem on estudiem.

Míriam Martínez, 12 anys, Barcelona.

Anònim 1 de maig del 2013, a les 0:13  

Les amigues són com les estrelles,
no sempre les veus
però sempre estàs amb elles.

Ens podem divertir i enfadar,
però res ens separarà.
Tant diferents i tant semblants,
però mai estan d'un fil penjant.
LES AMIGUES:

En directe o xatejant,
sempre en estem parlant.
Pel "G-mail" o pel "Whatsapp",
mai sense treure res del pap.

Amigues som i serem,
estudiem on estudiem.

Míriam Martínez, 12 anys, Barcelona.

Anònim 1 de maig del 2013, a les 0:17  

ups, ho he penjat dos cops. no passa res oi?!

Kika 1 de maig del 2013, a les 18:26  

Nikki, m'encantaria que publiquesis algun comentari i ens diguesis la teva opinió sobre les coses que publiquem. Please!!! :)

Unknown 1 de maig del 2013, a les 19:56  

Hola, el meu nom és Vicky i soc de mallorca (balears). Tenc 11 anys i pel 25 de maig en faré 12. A jo el que més m'agrada fer és ballar ballet, sobretot amb les puntes, llegir i escoltar música de one direction o de na Taylor Swift. Tenc moltes amigues, pero la mitad són falses, pero estic ben segura que tindré alguna amiga que no sigui tan falsa com les que ara tenc. Els nins i nines de la meva classe em descriuen com una loca( en el bon sentit) i una penjadaa!!! A la meva clasee hi ha una McKenzie que no la soport perque es una superficial i a mes de tot es fa la chula i la guapa davant els nins i nines de la clase. Per ara no hi ha ningun nin que m'interessi, pero algun dia ja arribarà el moment;)

Anònim 1 de maig del 2013, a les 21:04  

Hola em dic Jana i tin 12 anys , m'agrada un nen que aquest any se na anat del cole (ho tinc fotut PQ no el veig mai ...)No se que fer!Estic desesperada !!HELP !!

Kika 2 de maig del 2013, a les 15:41  

Jana, si saps com es diu aquest nen i tens Facebook li pots enviar una sol·licitud d'amistat!!!

abril 4 de maig del 2013, a les 13:17  

Hola, em dic Abril i soc de Sant Fost de Campsentelles. Tinc 9 anys. M'agrada un nen de la meva classe que es diu Gerard es el nen més guapo de la classe però la meva Mackenzie també està enamorada d'ell.
Les meves amigues es diuen: Maria i Sandra.
grup preferit:One direction one direction forever
i dels teus llibres m' he llegit el 1,2,3,4 el 5 em falta bueno un petó molt gran penjades

Anònim 5 de maig del 2013, a les 18:39  

jo voto per la martina

Kika 6 de maig del 2013, a les 17:53  

OOOOHH!!! Gràcies!!!:D

Unknown 6 de maig del 2013, a les 21:25  

Hola Nikki!! No sé molt bé com funciona ixò del concurs...
El meu nom és Silvia, i tinc 14 anys. Hi ha un xic a l'insti que m'estima molt, moltíssim. M'escriu poemes, i sempre em diu que soc genial. Sols hi ha un problema... A mi no m'agrada gens, gens ni mica. A vegades s'enfada amb mi, perquè jo li dic que no m'agrada, que si vol podem ser amics. Em diu que li estic fent mal, però, no puc eixir amb ell! En realitat m'agrada un altre xic, és company meu de teatre. Li diuen Vicent. És genial! He escrit un poema... però soc incapaç de donar-li'l! :(

Besa'm em dius.
Besa'm et dic.
Besa'm, insisteixes; insistim.
Però no ho fem, no ens atrevim.
Ens mirem amb uns ulls que ni s'acosten a la perfecció...
No parlem, les paraules són buides per a nosaltres.
Simplement... ens mirem.

La meva McKenzie és allò més fastigós que hi ha sobre la terra... Crec que sols la igualen les McKenzies de les altres penjades! ;) No es mereix ni que li escriga una frase de mal gust!
Espere que t'agrade la meva entrada... I les de totes les penjades! Totes s'ho mereixeu!!

B7s

Sílvia

Anna 7 de maig del 2013, a les 18:44  

Hola! Em dic Anna i sóc una nena trapella i a l’ hora juganera. M’ encanta llegir i patinar i com moltes nenes del món tenen Mackenzie, Brandon i... d’ altres són penjades com jo.

Voleu saber qui és la meva “Mackenzie”? Es diu Alba. Aquesta nena es creu del milloret, i pobreta no te res. És tan estúpida que la sola de la sabata és més llesta que ella. Quan porta un jersei de Stradivarius o de altres botigues que no siguin de petits ho diu a tothom perquè és ultra mega baixeta. Els jerseis li arreglen, esclar. Em fica dels nervis esta paia. Paro que sol de pensar... Parlem de alguna cosa diferent com per exemple... El meu grup preferit! El grup que més m’ agrada és Big Time Rush!  M’ encanta!!! M’ encanten les cançons i ells (són tan guapos). A part d’ ells i de llegir, m’ encanta el patinatge, sense ell no podria viure. Patino des dels 9 anys i ja fa un any que sóc categoria  La meva millor amiga es diu Paula, és molt bona noia i sempre m’ ajuda quan tinc dificultats, estic trista o algo similar. La vaig conèixer a patinatge i ens van anant fen amigues asta que en hem fet inseparables. Sabeu quins animals m’ agraden? CAP!!! Odio els animals. Hi ha gent que diu oi, pobrets no els i diguis això o algo per l’ instint. A mi me da igual jo sóc així. El meu mejar preferit és l’arròs amb tomàquet.

Anna Vila Escoda, 12 anys (Tortosa)

Anna 7 de maig del 2013, a les 18:49  

Hola, sóc Anna Vila Escoda. Per favor no fessiu cas del que he dit sobre mi avans no és aquest.

B7s

Anna 7 de maig del 2013, a les 18:54  

Hola! Em dic Anna. Sóc una nena trapella i a l’ hora juganera. M’ encanta llegir i patinar. Com moltes nenes del món tinc Mackenzie, Brandon i... Sóc una penjada.

Voleu saber qui és la meva “Mackenzie”? Es diu Alba. Aquesta nena es creu del milloret, i pobreta no te res. És tan estúpida que la sola de la sabata és més llesta que ella. Quan porta un jersei de Stradivarius o de altres botigues que no siguin de petits ho diu a tothom perquè és ultra mega baixeta. Els jerseis li arreglen, esclar. Em fica dels nervis esta paia. Paro d' escriure sobre ella que sol de pensar... Parlem de alguna cosa diferent com per exemple... El meu grup preferit! El grup que més m’ agrada és Big Time Rush! :) M’ encanta!!! M’ encanten les cançons i ells (són tan macos). A part d’ ells i de llegir, m’ encanta el patinatge, sense ell no podria viure. Patino des dels 9 anys i ja fa un any que sóc categoria :) La meva millor amiga es diu Paula, és molt bona noia i sempre m’ ajuda quan tinc dificultats, estic trista o algo similar. La vaig conèixer a patinatge i ens vam anant fent amigues fins que ens hem fet inseparables. Sabeu quins animals m’ agraden? CAP!!! Odio els animals. Hi ha gent que diu pobrets, no els hi diguis això o algo per l’ instint. A mi me da igual jo sóc així. El meu mejar preferit és l’arròs amb tomàquet.

Molta sort penjades!!!

Anna Vila Escoda, 12 anys (Tortosa)

Kika 8 de maig del 2013, a les 15:25  

Anna Anna Anna!!!!
Som germanes o algooo????
Es que ens agraden les mateixes coses i pensem de la mateixa manera!!!!
M'encanta tenir tantes coses en comú amb tuu!!!! :) :D :P

Anònim 8 de maig del 2013, a les 20:00  

rachel cuan diras qui guanya?

abril 8 de maig del 2013, a les 20:02  

hola kika vull que sapigues que ets molt bona amiga

encara que no ens coneixem

Kika 9 de maig del 2013, a les 10:43  

Jejejeje!!! Tu també ho ets Abril!!!!

Ariadna 9 de maig del 2013, a les 10:55  

Hola em dic Ariadna i tinc 12 anys visc a Barcelona: Castelldefels.
M'encanta Big Time Rush i jo tambe tinc un Brandon i una Mackenzie. La meva Mackenzie es diu Judit i el meu Brandon es diu Gerard es d'allo mes maco!! No em vull enrollar pero... soc aixi! A veure... Ara vaig a sisè però s'esta acabant el curs i ja anire al institut! Per mala sort tambe hi anira la Judit... Bueno m'encanten els Diari d'una penjada m'identifico molt amb ella! De moment solament tinc una Chloe o una Zoey. M'he llegit tots el llibres menys el 2n.

Adew penjadess!!

david 9 de maig del 2013, a les 20:29  

Hola em dic David i tinc 13 anys. Hi ha una noia que m'agrada bastant im'ignora molt. He intentat fer lo possible per agradar-li pero no ho aconsegueixo i no se que fer.

Anna 10 de maig del 2013, a les 14:04  

Jajajajaa Kikaa!! Que ve noo???

PD: T ' estimoo" :)

Anna 10 de maig del 2013, a les 14:12  

David, el que pots fer es el següent:

-Dir-li a algun amiga d' ella que averigüe si ella t' estima

-Anant amb ella, preguntarli coses, dient-li que es molt guapa, que et cau molt bé...

-Si li demanes de surtir i et diu que no, disli que era una broma. Si et diu que si, disli vale. Així no quedes en ridicul

Kika102 10 de maig del 2013, a les 15:30  

I jo a tu!

1Nikki val més que 1.000 Mackenzies! 12 de maig del 2013, a les 12:58  

Hola!
Em dic Laura, tinc 12 anys i vaig a 6é. Visc a Badalona. També tinc un Brandon, una Mackenzie, dues Zoey i una Chloe.
No estic supercolada per el meu Bardon, de fet no entenc els meus sentiments, quan el veig sento una cosa rara, bueno, és un noi més aviat tímid, no és el tipic guapo de la classe, els dos som els més baixets de la classe, i orgullosos de ser-ho ;) La meva Mackenzie la odio molt!! Sempre em critica, no només a l'esquena, també a la CARA!!! Les meves Zoeys i la meva Chloe son la canya! Sempre m'ajuden, només ens em barallat 1 cop... Encara porto roba una mica infantil (roba tipo Canadà House, Zara Kids...) tot i que he començat a comprar-me leggins a l'stradivarius i al Uissos.


Petons i abraçades penjades!!! (Mai oblideu que no sou les úniques penjades, si la Nikki sobreviu, nosaltres també!)

Laura 13 de maig del 2013, a les 22:48  

Hola!! Em dic Laura i sóc de Barcelona, i tinc 11 anys. Jo tinc, Nikki, tot el que tens tu, la meva pròpia McKenzie (una nena rossa molt pressumida), el meu propi Brandon (...), i les meves millors amigues. Les meves Chloe i Zoey!!

Un petonet penjades!! :D

Laura 13 de maig del 2013, a les 23:09  

Hola penjades!! Os escric un poema sobre una cosa que si no existís; jo no podria viure: la MÚSICA.

Com diuen en castellà
"cada tonto con su tema"
uns diuen "opera"
i altres tenen altre lema.

A mi m'agrada una mica de tot;
rock, heavy metal...
sobretot el pop.

La música et pot agradar,
encantar...
fins i tot enamorar.

Hi ha alguna cançó tant bonica,
que la escoltaria
a cada moment de la vida.


Em dic Laura, i visc a Barcelona.
Un petó penjades ;)


Laura 13 de maig del 2013, a les 23:14  

Per cert, sóc la Laura del comentari anterior, i se'm ha olvidat, tinc 11 anys!! Perdó, Nikki!

Marina Torrens 14 de maig del 2013, a les 0:55  

Hola! Em dic Marina Torrens tinc 14 anys.

Tot va començar aquell dia d'estiu, quan el vaig conèixer, estava amb l'Ariadna prenent-me una Coca-Cola quan va arribar l'estúpida de la Maria amb un noi alt, molt alt, de cabells arrissats i castanys, tenia els ulls verds, i es va demanar una llimonada, no podia deixar de mirar-lo, era el primer cop que el veia, em va soprendre bastant.
De cop la Maria es va acostar a la taula on érem sentades.
-Mira Jordi, aquestes son les inútils que te comentat abans...
-Ah, encantat jo sóc en Jordi!
Ens va saludar molt amablement i nosaltres ens vam presentar, li vam oferir que s'assentés al nostre costati va acceptar l'oferta, era un tio súper divertit! Però, es va fer tard, i ll va tenir de marxar... Ara mateix estema 14 d'Octubre, i segueixo sense daber res d'ell, l'enyoro, maleeixo aquella nit d'estiue en aquella cafeteria, no me'l pc treure del cap, i em pregunto: "Jo ballaré pel seu cap com passeja ell pel meu?".

Bé penajdes! Aquest és el meu post, espero que us hagi agradat! Un petó!

MARINA 14 de maig del 2013, a les 1:04  

Hola penjades! Em dic Marina i tinc 14 anys! Aquest és el meu escrit.

He après;
a estimar sense fer mal,
a trucar a vides abans d'entrar,
a escapolir-me per finestres plenes de barrots,
a no buscar excuses per escapar.

He après;
a riure abans de plorar,
a ballar descalça amb la mala sort,
a convidar a esmorzar el teu record,
a dormir sense abans pensar-te.

He après;
a insultar-te en altres idiomes,
a voler veure tornar algo que va marxar,
a despullar-me sola els diumenges,
a somriure al escoltar música.

He après;
a no donar sense rebre,
a somriure als meus enemics,
a burlar-me del karma i continuar,
a tenir més confiança en mi que en tu.

Gràcies penjades, aquest a estat el meu escrit! Espero que us hagi agradat! NO COPIEU. Gràcies!

Elena 21 de maig del 2013, a les 20:57  

Em dic Elena, tinc 12 anys i visc a Barcelona. Jo vull compartir amb la Nikki l'afició d'escriure. M'encanta! Sempre escric històries i contes i els llegeixo davant dels meus companys. Però el que em fa semblant a la Nikki és que cada nit escric a un diari que em va regalar la meva mare. Tinc unes poques amigues, però les que més adoro són l'Ariadna i l'Èlia. Hi ha un noi que m'agrada, es diu Pau.Em despedeixo!

Aina 22 de maig del 2013, a les 20:38  

Ola rachel.
Em dic Aina, tinc 12 anys i sóc de Barcelona. M'agrada molt Diari d'una penjada. Sóc una super gran fan!!! Tinc una Zoey i una Chloe. Es diuen Elia i Sandra. També tinc un Brandon que em fa tornar boja.Es diu Miquel. Va a la meva mateixa classe i seiem junts a menjador. La meva MacKenzie és una diva total. Es diu Nadia. Sempre va presumint i fent-se la interessant am el Miquel. M'encantaría sortir a Diari d'una penjada. És més, és el meu nou somni. En fi, sóc una penjada total :)

aina 22 de maig del 2013, a les 21:55  

El meu grup de musica preferit és terapia de xoc. M'encanta. La meva serie preferida és polderes vermelles. El meu llibre preferit... No és ovbi? Diari d'una penjada!!!
T'estimu molt Rachel

Aina 22 de maig del 2013, a les 22:16  

Per cert, torno a ser jo, la aina que per cert, el comentari anterior era meu, també tinc a una Braianna que al ser petita em fa la vida impossible. L'altre dia em va agafar el mobil i me'l va bloquejar. I també va arrencar les anganxines aquelles de la banyera per no relliscar i les va decolocar de manera que el meu pare sense mirar, i va posar el peu i s'hi va relliscar. ;P
Va ser divertit, però al veure la meva familia i lo bojos que estem, cada cop penso més i més, sóc una penjada!!! =)
Records per la nikki i compenyia

Anònim 24 de maig del 2013, a les 17:00  

Com tens el pel aina esque jo coneixo una nena de barcelona que es diu aina i te una germana petita i ella el te rissat, moltissim risat.

Petons

Miriam 31 de maig del 2013, a les 16:27  

Hola Nikki i hola penjades! Tinc gairebé 14 anys y em fa moltísima ilusió compratir aixó amb totes vosaltres. Suposo que sabreu qui es el Justin Bieber, oi? Es mencionat al segon diari de la Nikki, a la página 218. KFT! Quan ho vaig llegir em va donar un supermegaatac al cor, va ser FANTÀSTIC. Si, es es pot dir que es una persona molt important per a mí, tot i que no em coneixi de res. M'ajuda molt (encara que ell no ho sap)com també m'ayuda molt aquesta serie de 'Diari d'una penjada' Em sento molt indentificada perque al meu intitut n'hi ha moltes de McKenzie's. Peró gràcies al Justin y a la Nikki he pogut sentirme be amb mi mateixa, perque he aprés a valorar-me tal y com soc. Volía donar les grácies a la Rachel Renée per escriure el que moltes sentim. M'he llegit TOTS els llibres de la Nikki, perque son alucinants i sense cap mena de dubte, el meus preferits. No sé molt be de que parlar, perque sobre l'amor no tinc molt a dir, només que el meu Brandom es el Justin Bieber. A lo millor sembla molt cursi, peró es el que penso i volía donar les grácies a tot el qui hagi llegit aixó.
Un petó molt fort!

Kika 2 de juny del 2013, a les 11:40  

Miriam no es cursi, el meu Brandon també es un famós!!!!

Miriam 12 de juny del 2013, a les 17:12  

Jajajaja, els Brandon famosos son els millors! Repetiré el meu comentari anterior, perque ni havia moltes de faltes d'ortografia. Vaig escriure sense pensar!

Miriam 12 de juny del 2013, a les 17:14  

Hola Nikki i hola penjades! Tinc gairebé 14 anys y em fa moltísima ilusió compratir aixó amb totes vosaltres. Suposo que sabreu qui es el Justin Bieber, oi? Es mencionat al segon diari de la Nikki, a la página 218. KFT! Quan ho vaig llegir em va donar un supermegaatac al cor, va ser FANTÀSTIC. Si, es es pot dir que es una persona molt important per a mí, tot i que no em coneixi de res. M'ajuda molt (encara que ell no ho sap)com també m'ayuda molt aquesta serie de 'Diari d'una penjada' Em sento molt indentificada perque al meu institut n'hi ha moltes de McKenzie's. Peró gràcies al Justin y a la Nikki he pogut sentirme be amb mi mateixa, perque he aprés a valorar-me tal y com soc. Volía donar les grácies a la Rachel Renée per escriure el que moltes sentim. M'he llegit TOTS els llibres de la Nikki, perque son alucinants i sense cap mena de dubte, el meus preferits. No sé molt be de que parlar, perque sobre l'amor no tinc molt a dir, només que el meu Brandon es el Justin Bieber. A lo millor sembla molt cursi, peró es el que pensó. I volía donar les grácies a tot el qui hagi llegit aixó.
Un petó molt fort!

Anna 18 de juny del 2013, a les 18:36  

Aquest és un fragment del meu diari que ja fa temps que vaig escriure, però m' agrada molt:

Dilluns, 18 de Març del 2013

Quan per fi havia acabat tots els deures que la bruixa de la mestra de català ens havia demanat per demà a les 9.00h del matí, he obert el meu ordinador per desconnectar de l’ escola. Ràpidament he entrat al meu bloc preferit, EL DIARI D’ UNA PENJADA. Quan he vist que es feia un concurs he començat a saltar i a ballar, xisclar, fins i tot, he trencat la meva guardiola de color lila que tenia al meu costat per a després contar els diners que hem quedaven després d’ haver anat al Centre Comercial. Jo, no estic enamorada dels llibres del DIARI D’UNA PENJADA, no!!! Estic enamoradíssima! M’ encanten! Sempre que puc me’n compro un. Ara ja no me’n puc comprar més perquè ja mels he llegit tots dues vegades com a mínim! La meva mare quan em compro un llibre em diu que no me’l acabi en un dia, però jo no li faig cas. Sempre que començo un llibre no puc parar de llegir i llegir i llegir fins que me’l acabo. El llibre de DIARI D’UNA PENJADA que més m’ agrada es el 4, ja que jo faig patinatge! Jeje a part és molt interessant i al mateix temps divertit. A la meva millor amiga (Paula) també li agraden molt aquests llibres i li he deixat alguns dels que ella no en tenia. Li he deixat 3 dels meus llibres: el 3 ( el que li agrada més) el 3,5 i el 5 (el que troba més interessant). Sabeu que m’ ha passat més? Quan he vingut de patinatge rebentada, m’ he dutxat i després la mare m’ ha dit: “ Anna, tinc una sorpresa per a tu”. Jo m’ he preguntat: “ Seran uns patins nous? Diners de la tieta de França?...” Ella enseguida m’ ha dit: “ Un ordinador nou!!! Al principi no m’ ho creia, però després d’ unes quantes pessigades al braç m’ ho he començat a pensar. Feia molt de temps que en volia un, perquè el que tinc no va bé i de vegades em se bloqueja i coses d’ aquestes que empipen molt. Ja sabeu!

Anna Vila Escoda, 12 anys (Tortosa)

Paula 1 de juliol del 2013, a les 12:44  

Hola em dic Paula tinc 11 anys i vic a Catalunya....M'encanten els teus llibres!

A la meva classe estic jo i dos nenes mes que serien com tu, la Cloe i Zoey! Molt amigues! Es diuen Natalia i Emma.....també hi ha una nena que s'assembla a la Mackenzie! i es dui Maria i em fa una ràbiaaaaa!

També hi ha un nen que m'agrada pero no va a la meva escola :( !

Sóc una gran fan de DIARI D'UNA PENJADA....Encara que nomes tingui el numero 4,estic trista perque vull el 1 el 2 i el 3 :) Bueno ara em despedeixo de tu i les penjades,
que crec que sóc una de elles! Adeu ;)

Paula 1 de juliol del 2013, a les 16:47  

Hola Nikki!!! Soc una altre cop la Paula.....Crec que et puc explicar mes coeses!....Com t'he dit abans tinc unes amigues fàntastiques( com tu la cloe i la zoey) que es diuen Natalia i Emma,a la classe hi ha una nena que s'asembla molt a la Mackenzie que es diu Maria...i em fa una ràbiaaa, la odio, es presumida i es fa sempre la xula amb els nens!
Té una faldilla ( que com diries tu) es superhortera!

També hi ha un nen que m'agrada pero no va a la metixa escola:(!
Pero saps que?? A quasi tots el nens de la meva classe li agrado , menys 2 o 3,hi ha uhn nen que em va portar una rosa per Sant Jordi, un altre que em va demanar sortir per una carta, un altre em va fer un poema,l'altre es volia posar un "tatoo" amb el meu nom......Em tenen boja,i algunes vaegades passo molta vergonya!

Jo també tinc una germana i en contes de dir-se Brianna es diu Nuria....Em fa enfadar molt ( com a tu la Brianna)Sempre em deixa quedar malament davant de la gent!
Et dire coses que fa: quan jo era petita tenia una nina que m'agradava molt i li va tallar els cabells amb les tisores!! :0 També un dia va agafar un boli ( que em va regalar una superhipermegaAMIGA) i m'el va acabar!Et podria dir moltes coses pero millor que no...També tinc un pare i una mare superbons!

M'encanten els teus llibres....són tant divertits! Sóc una gran fan!

KFT!!Jo crec que m'assemblo bastant a tu! Tinc la "meva" Mackenzie, tinc el "meu" Brandon, les "meves" Cloe i Zoey, la "meva" Brianna....I SÓC UNA PENJADA COM TU!!!

Perdo per enrolllar-me tant! ( pero al menys no parlo tant com la "meva" Mackenziee, que no us e dit que parla més....argggg!)
Bueno que m'enrollo tant....

Adeu Nikki i penjades, QUE CREC QUE SÓN UNA DE ELLES, molts records i espero que segueixix explicant i fent mes llibres perque m'els llegire!!


Adeu i records :)!!!!!!!!!!!!!!

Paula 2 de juliol del 2013, a les 12:09  

Vull que surti ja la guanyadora!

nikki n1 2 de juliol del 2013, a les 23:57  
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ste,,a 9 de juliol del 2013, a les 9:47  

Hola món!Em dic Estela i tinc 13 anys. Començ-em,la meva vida s'assembla a una muntanya Rusa,sempre estic canviant radicalment de estat d'ànim, normalment en diuen que es per l'edat i blablabla pèro i si estic futuda del cap? I si a sigut per la calor de tots aquests anys de vida i ara estic tocada de l'olla? En fi, soc lo mes anti-social que pot existir en aquest planeta,no m'agrada fer amics,massa difícil saps? On jo visc son massa "falsos" donen ganes d'agafar a qualsevol i començar-lo a escanya per que parin de dir mentires i a sobra et van d'amics!No ja res mes en aquest món que em doni mes ravia que aixo!Però tinc amics, ja se que sembla estrany però els tinc! La meva millor amiga es com la meva altra meitat,pensem igual i fins i tot i a cops que parlem a la vegada (molts cops...) Les meves passions? Escriure i la musica,cap de les dues sem donen massa be.Em passo el dia escrivint i llegint però no crec que els meus escrits valguin la pena i ja no parlo quan intento tocar la guitarra, no puc se mes sapastre però la musica es mes que aixo.Les 24 hores del dia l'estic escoltant! A arribat a un punt on la meva mara em diu "Et quedaràs tonta de tota la musica que escoltes" Però que puc fer? Es superior a mi! M'encanta el Dupster(Skrillex,Zomboy...) El Rock (The Rolling Stons<3!The Beatels...) El Indi o Alternatiu (Paramorer,Imagine Dragons,Lana de Rey...) i el Pop (Justin Bieber,Demi Lovato,Taylor Swift...) Ja se que son estils de musica molt diferents entre ells,però qui diu que em te que agrada un en concret?Tos tenen una rao per la quual m'agrada.La meva McKenzie es una noia estúpida amb serrell,em critica a les esquenes i tan sols en coneix!No mes vam parla 1 vegada i va ser una idiota amb mi! Jo crec que el serrell mega llarg li treu la poca simpatia que te i fa que sigui mes amargada de lo que en realitat es.Encara no m'agrada cap noi...Quina sort no? Se lo malament que es pasa, tinc amigues que pasant una tortura per un simple noi, no em vui enamorar fins que no sigui 100% madura i que si en fan mal el pugi apallissa de valent.Si soc una penjada de primera;)

Elsa 10 de novembre del 2013, a les 18:14  

Hola<3
Em dic Elsa i tinc 12 anys.I m'encanten els diaris de la Nikki.
També tinc una Mckenzie (es diu Leire), una Zoe i una Cloe (Sara i Carla) i un Brandon. Estic totalment boja per el Brandon però la McKenzie sempre s'interpon quan estem apunt de donar-nos un petó :(
Al final sempre m'enfado amb ella i li acabo pintant la cara de color negre amb un permanent(he he), i després perquè no li pinti la roba les meves amigues em calmen<3
El que fa la emva McKeinze per posar-me dels nervis es que es burla de la meva mossegada de gos que tinc a la cara!!(quan era mes petita el gos d'una ex-amiga meva em va mossegar la cara i m'ha quedat marca).
Bueno soc una penjada!
Us deixo sexys<3
Petons Elsa

Elsa 10 de novembre del 2013, a les 18:20  

Elsa:
soc jo atre cop però nomès volia dirvos que estic sortint amb el meu brandon a secrets de la Leire jeje
Pd: Leire se que tu tambe ets una llegeixes aquest llibre si ho llegeixes que sapigues que et penso pintar de cap a peus si toque s el brandon!! (quien avisa no es traidor)jeje

muamua<3 us quieroo

Anònim 10 de novembre del 2013, a les 18:27  

Hola! em dic cloe com la amiga de la nikky us volia dir que no paris de públicar diaris, que tinc un brandon(nico)una zoe(jan)i una cloe(yo i nokole). en jan i la nicole surten i jo i el nico tambe! kft!
la meva McKeinze va de diva pero vesteix com una xoni total amb tops push-up!! o els i leggins push-up i aixos...
Yo els hi agrado a tots els nois per les tetes i el cul que tinc,.. pero al nico li agrado per com soc i axis...

per cert tinc 13 anys us estima la superboja cloe <3

Gemma Rubio 1 de desembre del 2013, a les 12:21  

Hola em dic Gemma i tinc 12 anys sóc de Barcelona i tinc un Brandom que es diu Joseba pero esque te novia. Tambe tinc una Zoey que es diu Paula i una Chole que es diu Mar. Tambe tinc una Mackenzie. A mi el meu grup preferit es el de One direction m'encanta i tinc entrades per anar el concert estic molt contenta. Tambe soc una penjada total m'he llegit tots els llibres menys el sisé.
Bueno adeu superpenjades,i a tu Nikki<3

Unknown 9 de desembre del 2013, a les 14:18  

hola hem dic Ariadna,vic a Barcelona i tinc 10 anys.Fa un any tenía la meva Mackenzie...Anava per l'escola i m'insultava:-0 la raó per que fes aixó era per que m'agradava el seu novio:Guillem,fins que va arribar el dia que van tallar...Va montar el show del segle xxl va plorar tot al dia i a sobre amb va fotre la culpa a mi.Des de aquell dia som molt bones amigues yo i l'Aurora .TAMBÈ SOC UNA AUTENTICA PENJADA!!!!A DALT LES KFT(QUE FORT TIO)!!!!!

Anònim 29 de desembre del 2013, a les 16:24  

Holaa!!!
Em dic Laia i tinc 12 anys, visc a Barcelona. Tinc una millor amiga amb ella puc compartir tots els secrets. Hi a un noi de la classe que porta anys estimant-me i no se que fer és molt guapo però jo no vull res amb ell. També hi ha una nena que em fa la vida impossible, sembla que vulgui ser com jo o algu per l'estil, però sempre fa coses perquè em surti tot malament, després hi ha vegades que diu a la gent coses sobre mi que no són certes. I ja començo a estar una mica farta :(
Un petó penjades!!! (incluinme a mi, sóc una auténtica penjada) :)

carla, quin corte!!!!!!!! 14 de gener del 2014, a les 22:21  

holaaaaaa!!!!!!!!!! em dic carla, i sóc de terrassa. voleu saver alguna cosa????
avui aquest matí al cole :(, fent mates, per que m'ha aburria e fet una nota dien a la meva amiga qui m'agradava de la classe i per error li vaig donar al nen que m'agradava!!!! :( :(. així que qunt estava al pati va vindre el nen i em va dir per queda, quin corte !!!!! peró al final va sortir tot bé.... acavnt la meva mini història, sóc una gran fan del diari d'una penjada!!!!!! adeuuuuu!!! :) :) :)

albita guapita!!!!!!!!!! 17 de gener del 2014, a les 18:16  

hola jo em dic alba i tinc 10 anys i visc a barcelona soc com tu, jo tinc tambe una mackenzie però es diu martina i tambe tinc un brandom pero es diu lucas, i adivina la martina tambe li agrada:(, i tambe tinc una chloe i una zoey, la martina amb treu a les meves amiges...la meva germana petita em treu de pollaguera es una pesada i els meus pares sempre em donen la culpa a mi arghhhhhhhhhhhhhhhhh(aquesta soc jo cridant) la meva germana no fa res tot ho tinc que fer jo......



ostres tu SOC UNA AUTENTICA PENJADA

Anònim 22 de gener del 2014, a les 7:17  

Hola! Em dic Mireia i tinc 11 anys.
Em sento com si m'haguessin clavat una punyelada a l'esquena.
Tinc la mack a la classe es diu naomi tinc a la ajudabt de la mack que es diu selma tinc als 5o6 nens que serien el seu grupet i mira encara estic viva!! Tinc als amics que esdiuen Mar,Alicja i Shakira, tinc a la meva germana que es diu Carla i em te fins al gorro.
de bon rotllo...!!
Vaig arribar nova a l'escola i tots es burlaven de mi jo= :( clar, no tenia amics.
Tots.es burlaven perque era de Barcelona i encara ho fan! Enserio,com pot haver gent que no cavii amb un any!
Estic fins al gorro!!! Aaaaarggggh! Ja havia pensat canviarme d'escola pero esque si no patiria una altre vegada ser la nova. Una altra cosa et volia explicar:
Les meves millors amigues ja saben que el Dani m'agrada i m'han dit que jo a ell tambe li agrado!!! I cada vegada que estem junts comencen a fer cors quan acabem la conversació les meves millors amigues i jo comencem a esclatar de.riure i tothom ens mira pero.mi no m'importa gens ni mica!!!
GRÀCUES I UN PETÓ MOLT FORT PER TOTES!!

Anònim 26 de gener del 2014, a les 16:20  

uau helleigit alguns comentaris boníssims

julia 26 de gener del 2014, a les 17:12  

k fort hi ha alguns comentaris molt bonics

julia 26 de gener del 2014, a les 17:18  

uau Mireia segur k ho estàs passan molt malament. a mi no se que hem passarà l'any que bé, que potser hem canvïen de cole... :(

Anònim 29 de gener del 2014, a les 5:07  

Hola Jula sóc la Mireia d'abans jo era de Barcelona i em van canviar a Lleida espero que no et canviin d'escola. EL MEU CONSELL: has de ser forta. Una abraçada i un petó per tu

Anònim 1 de febrer del 2014, a les 13:29  

Hola soc l'Albavisc a barcelona i m'he legit totselsteus llibres al 5 ets ladoctora set cencis



adeuuuuuuuu

Anònim 1 de febrer del 2014, a les 13:30  

Hola soc l'Alba visc a barcelona i m'he legit totselsteus llibres al 5 ets ladoctora set cencis



adeuuuuuuuu

Paula De La Cruz 4 de març del 2014, a les 20:22  

Hola, em dic Paula, es un dia a l'estiu quan dus amigues meves i jo ens vam trobar a una enemiga que teniem desde fa un temps. Es deia Julia i segons ella es la reina de la platja. Li tinc molta enveja perque sempre que ens trobem treu una de les seves brometes tipiques.
- hoy Paula, aquest banyador no et conjunta amb l cabell, ahhh ja sr esque res conjunta amb tu.
Sempre igual no para!!!!!
M'encanten els tesu llibres son xulissims i divertits i gracies al primer llibre he aconseguit per un cop deixar-la en ridicul.
ETS LA MILLOR NIKKI, GRACIES!!!!

Paula De La Cruz 4 de març del 2014, a les 20:39  

Un altre historia noies.
Mireu era un dia de classe normal i a classe jo tambe tinc una Mackenzie, es diu Anna i sempre va amb el seu grupet de sempre.
Son com el grup GDF sempre parlen i molts de la classe els hi diuen els populars bueno molts d'aquests comencen a dir sempre coses dolentes d emi sobre ells i clar com a tothom penso et quedes una mica com dient que corte..... pero bueno despres arriben les meves dues millor amigues, la Laura i la Marta que traten d'animarme. A classe diuen que soc la empollona o la pringada i tothom em diu Paula vine diguem aquesta resposta, no Paula diguemela a mi!!!!! i tota la classe aixi pero jo sempre incomoda quan paso al costat del grupet de l'Anna i aquestes. Jo sempre calladeta que aixi estic millor!!!
pero sempre ha d'arribar un moment en que els populars et deixin en ridicul i ja m'ha passat mes d'un cop.
- Paula, tampoc et flipis tant. hi han vegades que dius coses i despre sno son aixi o sigui que para el carro i com no com hos he dit abancs calladeta estic millor i em callo, segueixo recte i no dic res. Pero gracies a tu Nikki he pogut sobreviure totes le smeves intimitats tot i que pensava que no hi hauria un altre persona en el mon que fos tant penjada com jo. Gracies a tu e pogut sobreviure a tots els comentaris dels populars.

ETS LA MILLOR NIKKI!!!!!!

OSTRES ARA SI QUE M'ESTIC TORNANT PENJADA TOTAL!!!!
UN PETO A TOTES LES PENJADES!!!

albita guapita!!!!!!!!!! 25 de març del 2014, a les 20:40  

Hola em dic alba i soc la mateixa q abans la albita guapita per mi ets la millor niki i la martina casi no es la meva makencie però si q em treu a lameva millor amiga i diu q canta mes b q jo i no es beritat no se com feru a i tb me agrada el lucas pero no se si li agrado i no me atrebeixo a dirli i tampoc se si li caic b pq ens an separat de classe pero per mi sempre sera el meu estimat pero n se si me estima no seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sime estiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(aquesta soc jo cridant)pero si algusap com es fa q mo digui

Anònim 17 d’abril del 2014, a les 21:29  

hola amb dic avril i soc de caldes de montbui tinc 10 anys i me llegit tots els llibres de tu kika ets molt dibartida i m'agradaria coneixet bueno ara us asplicare una historia molt escagarinada ja vuras i a sobre es veritat KFT:
hola amb dic kika i ara avuimateix e vist a l'escola penjat u paper que ficava kika i jaume son novius i clar jo no s'havia de que anava tot aquet rollo i cla me anat allavavo i no he sortit fins que an acabat les classes pero en comtes de anarme al lavavo de noies me anat el de nois i quan an acabat les classes e sortit del lavavo i tots els nois man vist amagada al lavavo i jo KFT me anat a casa i no e anat a escola dura un mes jo pensaba que ja no s'anracordaven pero no me aquivocat si que s'enracordaven tots san comencat a riure devant meu KFTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
men e antornat a casa i colorin colorado aquesta vergonya continuava
KKKKKKKKKKKKFFFFFFFTTTTTTTTTTTT

SANDRA 22 d’abril del 2014, a les 15:31  

Hola!!!!!
Em dic Sandra i soc d ÓDENA.
Jo també tinc un diari,un germá,....
I UNES AMIGUES INCREIBLES!!!!!!!
Mai ens mosquejem.
Es diuen.Alexandra,Alba,Marina i Cristina. Vaig a cinqué, i tinc tantes faltes perqué l ordinador no em va molt bé.
Em vaig llegir el primer llibre en...2 dies del que em va agradar.
També tinc la meva ¨Mackenzie¨que es molt inpertinent.
També bui tindre un movil perque hi han amics o amigues que ja tenen un.
A VEGUADES PENSO QUE TAMBÉ SOC UNA PENJADA!!!!!!!!!!!Adeu niqui i a les altres penjades!!!!!!

MariaG 17 de maig del 2014, a les 9:41  

Hola NIikki, sóc la Maria, tinc 11 anys. M'encanten tots els teus llibres.m'IDENTIFICO molt amb tu perque tinc el meu Brandon, les meves 5 Chloes o Zoeys que són: la Claudia, la Berta, la Júlia,la Laura i La Ivet.Sobre ltot i com no...tinc les meves dives Mackenzies: la Paula i la Naiara.
I a la meva germaneta que em fa la vida imposible la Laia.



Bueno Nikki i totes les penjades com jo...UN PETOOOOOO GEGANT!

Maria(Una autentica penjada) 17 de maig del 2014, a les 9:43  

Hola NIikki, sóc la Maria, tinc 11 anys. M'encanten tots els teus llibres.m'IDENTIFICO molt amb tu perque tinc el meu Brandon, les meves 5 Chloes o Zoeys que són: la Claudia, la Berta, la Júlia,la Laura i La Ivet.Sobre ltot i com no...tinc les meves dives Mackenzies: la Paula i la Naiara.
I a la meva germaneta que em fa la vida imposible la Laia.



Bueno Nikki i totes les penjades com jo...UN PETOOOOOO GEGANT!

Maria 17 de maig del 2014, a les 9:44  

Hola NIikki, sóc la Maria, tinc 11 anys. M'encanten tots els teus llibres.m'IDENTIFICO molt amb tu perque tinc el meu Brandon, les meves 5 Chloes o Zoeys que són: la Claudia, la Berta, la Júlia,la Laura i La Ivet.Sobre ltot i com no...tinc les meves dives Mackenzies: la Paula i la Naiara.
I a la meva germaneta que em fa la vida imposible la Laia.



Bueno Nikki i totes les penjades com jo...UN PETOOOOOO GEGANT!

Judith 21 de maig del 2014, a les 20:28  

Holiiiis!
Ahir la meva millor amiga em va preguntar. ..
-Hi ha alguna cosa que no t'agradi de mi?
-Perquè em preguntes això?
Li vaig preguntar encuriosida
-per millorar la nostra amistat
Em va respondre en tó desanimat
-escolta'm bé, clar que no hi ha res que no m'agradi de tu però esque encara que hi hagués alguna cosa que passaria? Canviaries per agradar-me?
-sí, per tu faria qualsevol cosa Judith, perquè tu ho gas tot per mi
Va dir en tó angelical
-doncs no Viki, tu no has de canviar per mi, perquè cadascú és com és I no ha decanviar per agradar a la gent, ni tan sols a la seva millor amiga d'acord?
Vaig dir-li amigablement
-Gràcies Judith, ets la millor persona que ha existit en aquest món
Em va dir plorant

Aleshores, es quan em vaig adonar de que m'havia donat un consell a mi mateixa, que acabava d'aprendre una cosa nova d'aquest món I de que la Viki m'havia ajudat a aprendre-ho

La vostra amiga
Judith♡

Anònim 17 de juliol del 2014, a les 8:55  

Has sortit al diari!!!!

Alèxia 10 d’agost del 2014, a les 15:56  

Hola Rachel, hola Nikki, hola penjats i penjades!!!
Em dic Alèxia, tinc 11 anys i visc a Girona. M'encanta Diari d'una penjada. Els tinc tots, només em falta un. Estic desitjant que sorti el Diari d'una penjada 7. Ja me'ls he llegit tots tres o quatre vegades cadascun!
Vaig a l'escola Annexa, be, anava perquè ara començaré l'institut, per això em van tant bé els llibres de la penjada.
Al meu cole hi havia un Brandon, que es diu Mario, quatre Zoeys que es diuen Joana, Mariona, Paula i Sofia P, i sis Chloes que es diuen Camil·la, Sofia S, Lola, Carla Amèlia i Anna. Són les millors amigues del món i les estimo molt. Per sort no tenia ninguna Mackenzie, però estic segura de que quan començi l'insti alguna n'hi haurà.
Be, adeu penjats i penjades!
Adeu Rachel, records a la Nikki i companyia! Que vagi molt bé!!!
Petonets! <3

Alèxia 10 d’agost del 2014, a les 15:58  

Rachel, ojalà que pogues aconseguir el Diari d'una penjada 7 signat per tu!!!!!!!!!!!!!! <3

Helena 12 d’agost del 2014, a les 23:31  

Hola em dic Helena i visc a Barcelona tinc 11 anys i comentaré ľinsti,tinc la meva Chloe i dos Zoeys,la Marina,la Martina i la Daysi.Tinc una Mackenzie que la veritat es que es més una rival amorosa MOLT PERO QUE MOLT dolenta,es la nena més popular de la classe,la tia fa el que faci falta per ferme quedar malament davant del meu Brandant ja i que ella també està enamorada ďell >~<.Bé ara us parlaré del meu Brandon, té els ulls verds i el cabell castany tirant a ros i es de la meva estatura ni alt ni vaix m'encanta big time rush >///<i el meu color favorit es el blau safir.
PTNS, la penjada Helena (;D)

paula 23 de març del 2015, a les 19:11  

hola,nikki sóc de vilanova i la geltrú i tinc tots els llibres teus menys el núm 6 però m´el compraran

laura 12 d’agost del 2015, a les 20:42  

Hola julia em dic laura et bui dir que t'entenc perque jo baig pasar per aixo:
3 de les meves amiges m'insultaben a amagades

laura 12 d’agost del 2015, a les 20:48  

No pasa res que t'en rotllis taaaant et pots deshofegar

laura 12 d’agost del 2015, a les 20:54  

No passa res

Laura 12 d’agost del 2015, a les 21:07  

Jajaja a la meva classe hi ha una que es baixeta y es compra roba al berska i li agrada portar samarretes curtes justament es la meva veïna.Es bona nena no es dolenta

Laura Fernandez Martinez 12 d’agost del 2015, a les 22:04  

Hola em dic Laura tinc 12 añs i bisc a Sant Climent de Llobregat (Barçelona).Tinc una Chloe i una Zoey, la Ainoa i la Marta.A la meva classe hi ha una Mackenzie IDENTICAAAA,li encanta la moda, les samarretes curtes fins i tot el regatón (cosa que a mi i a les meves amiges no ens agrada gens ni mica!.Per altra part tinc a la Ana i a la Carla i totes 5 fem el club de les penjades.A la meva vida hi ha un Brandon es diu David es dallo.....mes gracios, llastima que no vaji al meu institut pero,he passat molts bons moments amb ell.M'encanta llegir defet el diari d'una penjada es un llibre dels meus preferits.A part m'a fet compendre moltes coses sobre l'amistat.
Adeu penjades!
I molts petons Nikki

Nayra 8 de febrer del 2016, a les 14:23  


Hola soc la Nayra y visc a catalunya (la torre de claramunt)tinc 11 anys casi (Al 14 de febrer faig els 11)I m'encantan tots els diaris de la Nikki tinc una amiga que el te en castella però també li agrada molt....
Vull dir que tinc una chloe i una zoey es diuen Alba i Ivet son les meves millors amigues.
Tambe tinc una germana però en aquest cas es mes gran que jo però es una pessada sempre tenen que fer el que ella vol o si no pilla una rabieta.....UFF!!També tinc una Makencie es una pasada esta pirada i es diu Maria (va repetir). El meu llibre preferit es el 5,7,8 (espero amb no molta paciencia el 9)
El diari d'una penjada per a mi es divertit i emocionant.<3 MOLTS petons PENJADES (sense ofendre)

Alba i Nayra 8 de febrer del 2016, a les 16:39  

Hola som la Nayra (una altra vegada) y la Alba la meva millor amiga vivim a catalunya (la torre de Claramunt) i volem dir que nosaltres som iguals que la nikki perque?
1-som les millors amiges com la nikki i la chole.
2-ens agrada molt parlar de nois
3-som ultrasupermega PENJADAS
UN PETÓ DE LAS 2 ADEW PENJADES<3

Anònim 31 de març del 2016, a les 19:06  

hola , em dic isa i tinc 11 anys.
m´agrada molt llegir diari dína pernjada es molt divertit.
tambe soc com la nikki.
una abraçada.

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts