KFT!! Regals de Nadal!

Penjades!

Ja és divendres!!

A més avui és un dia especial. Avui ens reunim amb la Cloe i la Zoey per fer llista de les compres que hem de fer per Nadal.
Més o menys els de la familia ja els tinc pensats però aquest any m'agradaria fer algo especial: regalar-li alguna cosa al Brandon! :)) . Però és clar, és moooolt complicat perquè te de tot! I quan dic de tot és de tot.
Penjades no sé què fer! A veure si la Cloe o la Zoey em donen idees perquè tampoc vull que sigui molt evident que m'agrada, però tampoc vull que sigui algo en plan "només colegues". M'enteneu no?

Per cert! Us haig de dir que m'he apuntat tots els plans que m'heu proposat i prometo fer tot allò que m'heu dit! PARAULA DE PENJADA!!

Què li regalarieu vosaltres?

Una abraçada Penjada!!

Nikki

21 comentaris:

Míriam 30 de novembre del 2012, a les 15:32  

Jo li regalaría..per exemple..a ell li agrada la fotografía, no? Donç li pots regalar un album de fotos perque hi col·loqui totes les vostres fotos i conservi els bons records viscuts, a més pot anar-ho omplin amb el temps. Desitjo que t'agradi la meva idea. Petons.

Anònim 30 de novembre del 2012, a les 17:30  

sisisi aixo esta mb

Anònim 30 de novembre del 2012, a les 17:31  

sisis aixo mb :)

lucia 30 de novembre del 2012, a les 22:42  

JO CREC QUE AQUEST IDEA ESTA BE PERO LI TENS QUE DONAR UNA PISTA DE QUE TE AGRADA JO DONO LA IDEA DE DONAR-LI ENTRADES PEL CINE (SI LI AGRADEN LES PELIS).. HO JA HO TINC FER UN POWER POINT A FOTOS VOSTRES I FICAR-LI BON NADAL O ALGO AIXI ES LO QUE LI HE FET A LE MEVA BFF

Roser Obradors, Manresa 1 de desembre del 2012, a les 11:01  

Jo penso que li hauries de donar una prova evident que li agrades, com per exemple una entrada per un sopar romàntic a un restaurant italià!!!! ;)

lydia 1 de desembre del 2012, a les 16:32  

Hola!
Jo a en Brandon li regalaria algo que lligui amb la seva personalitat, com per exemple algo relacionat amb la fotografia!!!!!!
A mi per nadal m'agradarien entrades pel concert de One Direction a Badalona!!!!!!
Adeu Nikki!

Anònim 1 de desembre del 2012, a les 17:04  

Jo a en Brandon li regalaria, nose, algo potser com lo que a dit la del primer cmentari, sembla una molt bona idea, o si no tambe li podries regalar una camara, pero clar aixo ja seria una mica més cart.... o tambe com tu dibuixas tan bé li podries fer un quadre d'ell, de tu i d'ell o de la Cloe, la Zoey, tu i ell junts!!
Espero que t'agradin les meves idees <3

Unknown 2 de desembre del 2012, a les 0:22  

Sisissii, la sel primer i el comentari de sobre són idees genials!!! la veritat man tret la idea (jaajjaja....) :') nono, jajaj pero trobo que son genials!! faria el que em diuen jjuujjujjuujj♥
Aviam si arriva ja el nadal i em regalen ja el 4 diari que ja fa un segle que ha sortit i encara no l'he pogut llegir:(( Bon nadal Penjades! un petó ven fort!

Anònim 2 de desembre del 2012, a les 12:10  

Un ollage amb el que heu fet junts i que li recordi al treball del primer llibre tipo póster i que pugui penjar a l' habitació.
Segur que et fa un peto i tot jajajaj.

TERESA <3

Anònim 2 de desembre del 2012, a les 12:12  

Volia dir collage ho sento

Anna Garrido 3 de desembre del 2012, a les 20:41  

Hola nikki em dic Anna i crec que sí , és veritat que li has de proporcionar la idea de k t'agrada però sense exagerar-ho massa, k se'n doni konta ell kuan ja estigui a casa seva i a l'endemà segur k et fa un petó però buenu, bàsicament la idea és que li facis com una posataleta on hi hagi un petit reportatge tipo: aniversari d'en brandon roberts si no el felicites et caurà la maledicció del gran manitú!!!! I per suposat k inklogui unes entrasde de cine per a una peli k facin d'estrena i k ja sabràs kina é pk li hauràs d'haver preguntat uns dies abans. K US SEMBLA?

DEW PENJADES!!!!!!

ANNA

Anònim 4 de desembre del 2012, a les 16:06  

Crec que hauries de llançar-te i fer-li un petó.
DEW
Anonimooo...

Emma 4 de desembre del 2012, a les 21:20  

Niki tia jo crec que en brandom li tindries que regalar alguna cosa sobre l'esport ja saps que a ell li agraden molt els esports, li podries regalar una pilota sequr que es queda alucinat.
EMMA

Anònim 5 de desembre del 2012, a les 13:55  

Yase podeu anara veue una peli romantica com amanecer pero enganxat molt ell et fara un peto aquest es el millor regal de nadal sort nikki

Anònim 6 de desembre del 2012, a les 13:48  

Hola, penjades jo volia proposar que li regalésis una cámara de fotos teva pero a la memoria auria de haber alguna foto teva i d'en Brandon potser li pot agradar

Qui sap?

Nikki si t'agrada la meva idea fes-la i confía en tu mateixa

@deu Pemjades!!!!!!

Anònim 7 de desembre del 2012, a les 14:54  

A que li agradan les fotos dons regalali uns foto super chula i si pots la fas tu!

Anònim 7 de desembre del 2012, a les 15:06  

Jo l'hi regalaria... no sé! a que li agraden les fotos?! dons un album de fotos amb records!!

Anònim 9 de desembre del 2012, a les 20:10  

jo intentaría regalar-li em...ah una super camara ben moderna en les puge fer millors fotos i amb un album de fotos amb els vostres records XD!!!!

clara 10 de desembre del 2012, a les 20:13  

Hola!
ja que el Brandon li agrada la fotografía un àlbum, una càmera ben bona.
ADEUUU!

berta 14 de desembre del 2012, a les 19:39  

Això, això Clara!!!
de bertaa molts petonassos!!!

Paulii 17 de desembre del 2012, a les 9:39  

Jo... li faria un vídeo amb les vostres fotos més "xuliss" i al final una dedicatòria no t'oblidis de la música!!!

BON NADAL!!!

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts