L'estiu ja és aquí!!

Eiiii com esteu??

Últimament m'estan passant tantes coses que no puc deixar d'escriure!! Gairebé no tinc espai al diari, només em queden 2 pàgines!! No pot ser!!!  :(  Què faré? N'hauré de comprar-ne un altre, perquè necessito escriure tant que s'en queda curt!!

Aniré aquesta tarda i - sabeu què?- compraré una superllibreta per fer: El meu diari d’estiu! Estic tan segura que tindré tant per escriure, que necessitaré un diari enooormeeeee. KFT! Quina emoció!
 
Per cert, us haig d'agraïr les cartes que m'envieu! Són supermaques!! Les guardo totes i les penjo a la paret. Sí, sí, estic fent un mural amb totes les vostres cartes perquè em fa molta il·lusió! I algunes fan olor! mmmm!! De maduixa, de menta... fins i tot de xiclet de meló! mmmm! Boníssim!

La data per saber qui guanya l'Ipod o un dels CD ja està a prop! Quins nervis! Per cert! En el meu llibre de Com fer un diari superpenjat, us deia que escollíssiu quin tipus de diari preferiu escriure!

Quin heu triat? Per què?

Ja que heu coincidit tantes amb Selena Gomez, us deixo una cançó pel cap de setmana:  http://www.youtube.com/watch?v=BzE1mX4Px0I

Una abraçada a totes!!!!

Nikki

68 comentaris:

Bojapenjadaimes 22 de juny del 2012, a les 16:52  

Jaja, com me n'alegro!! Em fa moltaaaa ilu perk em van comprar el de com fer un diari superpenjat!! Es XULISSIM! Estare al tant aqui al bloc per saber quan sortira el nou llibre!! Dew penjades, m'espero ansiosa!!

Anònim 24 de juny del 2012, a les 16:38  

La setmana k ve emb comprare el de com fer un diari super penjat les meva millor amiga ya el te(perque es una penjada com jo) y es super guai ,cuan el vaig veure vaig pensar KFT!I aquesta vegada vull ser una de les primeres en comprar-me el nou llibre.Quines ganes!

Bojapenjadaimes 25 de juny del 2012, a les 19:05  

Oi k si?? Doncs et dic, es MOLT XULO i espero k t'agradi!! Adeu penjades!!

Anònim 26 de juny del 2012, a les 12:28  

jo ja el tinc,ja me le llegit, enganys molt perque les ultimes 100 pagines estan en blanc.
a mi m'ha sortit que el meu tipus de diari es el d'ordinador!!!!
:)
anonimussss

Anònim 26 de juny del 2012, a les 15:58  

Una pregunta per a totes les penjades :soc l'unica k vista aquest blog sempre k pot?

Anònim 27 de juny del 2012, a les 16:30  

noooo jo també estic superenganxada.
m'encanten els comentaris de la Niki, demostra que és una autèntica penjada! com jo :)

Bojapenjadaimes 27 de juny del 2012, a les 21:02  

EHM, JO, CUAN ENXEGO L'ORDINADOR, EM CONECTO A INTERNET I OBRO CINC PAGINES!! ENTRE ELLES, AKEST BLOC, I ES EL PRIMER K MIRO!! si esk poso la "d" i ja em surt la direccio... Ahh, i les cent pagines, si, ENGANY ENGANY!! a més si es fixes encara que tingui les fulles en blanc és mes prims que elms diaris personals. A mi em va tocar els dibuixets!!

Anònim 27 de juny del 2012, a les 23:19  

yo tambe obro 3 pagines:el coreu electronic,polseres vermelles i aquest blog sempre espero una cosa nova!O almenys m'agrada mirar el comentaris
(percert vaig ser jo k va fer la pregunta)

Anònim 27 de juny del 2012, a les 23:27  

percert yo no trobo k les 100 pagines siguin un engany per k el llibre o fan per k t'adentris al món d'escriure un diari ,no per k sigui el teu diari personal per sempre,no!I les 100 pagines son de proba per k vegis aixo de escriure un diari a més per exemple a una tenda k es diu clairie's venen els diaris de tapa dura i k no semblen diari de la nikki per 5 € (més un llapis,una goma,un maquineta,un regla i boligrafs 10€ en total)

Bojapenjadaimes 28 de juny del 2012, a les 17:49  

be, un engany del tot no, i si que es una bona idea, pqero ju crec que el somni de tota penjada seria k vingues una llibreta especial, amb la portada decorada a "l'estil Nikky", aixo junt el llibre, en un d'akells pacs que fan il·lusio de veurel's!! Igualment, retiro que son un engany, tens rao!! ah, jo xk sapigues ki soc, sempre em dire Bojapenjadaimes en akest blog!! :P dww penjades!!

la penjada ;) 28 de juny del 2012, a les 21:06  

perke ho sapigueu sobretot per a bojapenjadaimes k yo vaig fer els comentaris de :La setmana k ve emb comprare el de com fer un diari super penjat les meva millor amiga ya el te(perque es una penjada com jo) y es super guai ,cuan el vaig veure vaig pensar KFT!I aquesta vegada vull ser una de les primeres en comprar-me el nou llibre.Quines ganes!Una pregunta per a totes les penjades :soc l'unica k vista aquest blog sempre k pot? Anònim ha dit...
percert yo no trobo k les 100 pagines siguin un engany per k el llibre o fan per k t'adentris al món d'escriure un diari ,no per k sigui el teu diari personal per sempre,no!I les 100 pagines son de proba per k vegis aixo de escriure un diari a més per exemple a una tenda k es diu clairie's venen els diaris de tapa dura i k no semblen diari de la nikki per 5 € (més un llapis,una goma,un maquineta,un regla i boligrafs 10€ en total)

yo tambe obro 3 pagines:el coreu electronic,polseres vermelles i aquest blog sempre espero una cosa nova!O almenys m'agrada mirar el comentaris
(percert vaig ser jo k va fer la pregunta)a parti d'ara posare de nom :La penjada ;)

akemy 29 de juny del 2012, a les 15:16  

m'encanta el llibre com fer un diari suprepenjat, a mi m'ha sortit que amb el test que m'aniria millor fer un diari amb dibuixos!! m'encanta dibuixo manga!! el problema es que al diari quasi sempre em fa pal dibuixar... soposo que sóc una noia rareta :)

akemy 29 de juny del 2012, a les 15:20  

escolta Nikki que se me ha oblidat dir-te que sius plau em podries donar la dirrecció on et puc enviar una carta, es que em faria moltíssima il·lusió poder enviar-t'hi una... Moltes Gràcies!

Bojapenjadaimes 29 de juny del 2012, a les 18:22  

Ok, La penjada:), ara sé qui ets tu!! :D

Bojapenjadaimes 29 de juny del 2012, a les 18:25  

i akemy, jo tambe dibuixo manga i ja he fet alguns còmics, i he fet punts de llibre per vendre a una paradeta d'artesans. Be, m'alegro de parlar amb vosaltres, penjadetes!!! ;)

la penjadeta (: 29 de juny del 2012, a les 20:09  

jo sóc nova, me coprat tots els llibres de cop ja me llejit el primer i el segon vaig per el terçer i el terçer i mitj, em podriu donar algun consell??

la penjadeta (: 30 de juny del 2012, a les 10:14  

jo sóc bastant igual qe la Niki però jo no soc de les pringades de la classe. una cosa vosaltres quants anys teniu mes o menys!!

NINFADELAGUA 1 de juliol del 2012, a les 16:32  

Mola moltttttttttt jo els tinc ABSOLUTAMENT tots! Ostres,Nikki, cuan seran els premis? Esque no m'entero.

la penjadeta (: 1 de juliol del 2012, a les 19:40  

jo tb els tinc tots i tinc unes ganes de que surtin tots els altres!!!!!!!!!!!

Anònim 1 de juliol del 2012, a les 20:53  

jo ja me acabat l'ultim "DIARI D'UNA PENJADA" vaig pel tros on haig de fer el meu diari.
a mi m'agrada molt ah! i m'agradaria que hi haguessin molts més llibres o sigui 4, 5, 6, 7... PER QUÈ?
doncs perquè sóc una penjada total com la nikki!!!!

Bojapenjadaimes 1 de juliol del 2012, a les 21:29  

a mi, esk em mata k al de com fer un diari superpenjat al lateral del llibre en lloc de 4 possi 3 i mitg!!
AHH jo ara m'estic llegint la col·lecció CANCIONES PARA PAULA, ja vaig pel tercer, estàn tambe en catala, si us interesa: cancionesparapaula.com.

la penjada ;) 2 de juliol del 2012, a les 16:32  

UEEEEEE!El divendres emb vaig comprar el diari d'una penjada . 3 1/2(segons el llibre coss k fa rabia perke hauria de ser el 4!)i encara m'ha donat temps a participar al concurs!Mola un munt en el test m'ha tocat el diari covencional i el dibuxat (el dos perke han kedat empat )ya ho he fet tot pero la part escrita del final la vull deixar per cuan comenci a anar a l'institut (es a dir al setembre)Penjades us sembla bona idea?
Percert akemeny la direccio per enviar una carta es:estrella polar c/Peu de la creu 4(barcelona)codo postal :08001.
FINS A DEMÀ!;)

Anònim 3 de juliol del 2012, a les 22:19  

No jo sempre k puc hem concto
percert alguna de aqui fara alguna cosa esbojarada aquet estiu o k
percert nikki mencanten els teus llibres mels llegeixo en 4 dies de lo emocionants k son

la penjadeta (: 4 de juliol del 2012, a les 11:55  

la penjada, jo vaig pensar el mateix qe tu, perque a l'insti i passen mes coses qe a l'estiu i el diari de l¡istiu es al meu diari. opinu el mateix qe tu!! jejejeje

la penjada ;) 4 de juliol del 2012, a les 15:48  

si n0?gracies per la teva opinio

la penjadeta (: 4 de juliol del 2012, a les 17:36  

derres tia!!! benu jo aqest any sera el meu primer any a l'insti nou, no se pas qe passara tinc una por!! i tu qin curs faras??

la penjada ;) 4 de juliol del 2012, a les 18:39  

Yo ara començo primer es a dir quina casualitat no?yo no tinc por pero el meu germa anira quart d'eso del mateix insti i ell es un GDF de cap a peus i jo no es k sigui molt populr mes be soc com la Nikki jo no tinc por perke tinc a les meves amiges BFFL es a dir les meves millors amigues i als meus amics i se k m'ajudaran encara k per mala sort una de les meves millors amiges s'enva del cole la penjadeta no tinguis por.confia en tu mateixa i ya esta! Atentament:la penjada ;)

akemy 4 de juliol del 2012, a les 18:49  

Em podries dir alguns noms dels còmics que has fet? Em faria molta il·lusió llegir-los si us plau

Anònim 4 de juliol del 2012, a les 19:10  

a ki s'ho dius ?

la penjada ;) 4 de juliol del 2012, a les 19:11  

a bojapenjadimes!

la penjadeta (: 4 de juliol del 2012, a les 20:45  

a penjada va per tu: a mi em passa el mateix, però encontes del meu germa es el meu cosi!!! ell es un GDF i jo... be poc!! jo tb tinc les meves amigues i me les estiu¡muu mooolt pero... elels tenen noviu i jno tenen por jejjejeje!! qina casualitat no?? la veritat es qe crec qe mauria de calmar bastant!!1 gracies per el teu conselll la veritat es qe crec qe em servira molt per el meu nou any!!! gracie!!!la veritate s qe jo avans era com la macensi pero... men vaig adonar de tot i ara soc com la Niki, la veritate s qe prefereixu tenir dues millors amigues qe moltes de tontes!!! prefereixu ser la friki qe la guai ejejjejeje petons la penjada!!

Bojapenjadaimes 4 de juliol del 2012, a les 21:05  

Missatge per a panjadeta (: i penjada ;), jo, encara que sigui estiu, NO PAREN DE PASSAR-ME COSSES!! el problema es que mai m'acostumo a seguir el ritme d'un diari, així que el coixí per a mi, fa el mateix efecte... :P ;) deww penjades k ho passeu bomba akest estiu!!

Bojapenjadaimes 4 de juliol del 2012, a les 21:08  

jo, la veritat, sóc bastant GDF, pero tampoc es pot dir que ho sigui molt... A més, jo, la veritat, prefereixo ser com la Nikky, però no m'arriesgare a estar sola fins que trobi a gent que s'assembli a la Chloe i a la Zoey, xk jo enkara no he trobat unes millors amigues de veritat. A més, estar amb els GDF és ADICTIU, i una vegada comences a ser-ho, NO HI HA MARXA ENRERE!! un aconsello que no intenteu ser-ho... TT

la penjada ;) 4 de juliol del 2012, a les 21:37  

a bojapenjadaimes a mi en estiu en fa molt pal escriure i no emb dona temps pero si k emb pasen moltes cosses ah i yo avans era GDF pero de les mes de la classe i de fet si vul, en dues setmanes o soc pero no vull es com ser president has de assistir a tots els actes tu prefereixo seguir com estic si vols cambior cambiaras !

la penadeta (: 4 de juliol del 2012, a les 21:45  

(a boijapenjadisimes i penjada)potesr qe us demaniperdo!! us e mentit!! jo no soc friki al contrari odiu a les frikis jo soc la segonames popular de la class i la vritat es qe... com dius tu boijapenjadisimes enganxa pero... quan ens em enfadat amb la meva beffah la qe a futut el camp cap amb les frikis e sigut jo... avagades magradadria ser friki per relaxarme i per deixar de ser el centre d'atensio, tot el demes es verita eee sou bones amigues!! per es vostres!!! em caieu be!! i aixo qe quasi no us cunecee jejjejejejejje petons a les dues!!!

la penjada ;) 4 de juliol del 2012, a les 22:38  

a la penjadeta igualment per cert el k mes mola es k segons la classe jo he nascut per ser lider de fet en totes les activitats k fem jo mano perke m'agafen com a lider pero a mi m'agrada ser normal pasar desapercebuda sabeu ?k ningu no emb digui ala has fet aixo!pero tampoc k no emb manin i es pensi k soc millors k jo (ijust per aixo volen k sigui lider perke entenc tant als GDF com als normals o als frikis )be k de totes maneres pasa pero a mi a la classe emb consideren guay pero m'agrada no ser GDF perke la panda de GDF de la meva escola son uns creguts i males persones pero si fossin bona gent potser emb posaria amb ells k sap .Si sou GDF poseuvos en el lloc de els altres percert bojapenjadaimes a kin curs vas?

la penjadeta (: 5 de juliol del 2012, a les 12:24  

exacte, crec el matei8x qe tu. jo no soc GDF soc una de les popus i guapa no soc pero la meva befah si, nosaltres no som males persones, som... popus pero bones, si no fos per la meva befah, jo crec qe seria encara menys GDF del qe soc!!!!! jejjejejejejje!!!! i jo ara sent cincera prefereixu ser GDF bona qe no pas GDF dolenta com la Maquensi!! pero... tb hi ha problemes de tant en tant jejjeje i la veritat es qe la meva vida es perfecte i la de la Niki en aquest cas, tb pero crec qe... comparant esclar, la Niki es mes afortunada qe la macensi pke ella pot ser popular i guai pero no te dues millors a migues, i no es diverteix jejejejje. a la meva class tb ni han aixi ens identificem bastant amb el diari duna penjada.

Bojapenjadaimes 5 de juliol del 2012, a les 20:14  

Jo la veritat... es que a la meva classe o ets una GDF o una pringadeta de (ho sento) merda de la que es burlen!! :( i es que ho passes molt MALAMENT quan els GDF es burlen de tu, perque diuen cosses dolentes a les teves esquenes i a sobre et fan la vida IMPOSSIBLE, NO ET DEIXEN DORMIR, perque tenen MOLTA MALA LLET!!! D: Doncs jo ara ja començare la ESO. vosaltres?? JO NOO VULL ABANDONAR LA MEVA ESCOLA, L'ULTIM DIA ESTAVEM TOTS QUE SEMBLAVEM MAGDALENES AMB POTES XK NO PARAVEM DE PLORAR, MENYS DOS AMIGUES MEVES (ah, son mig GDF) que no sabien k fer per q¡k paressim i estaben alla mirant-nos intentant que no ploressim mes! EPIIIIIC!! :P

penjadeta (: 5 de juliol del 2012, a les 21:06  

nosaltres tb!1 una pregunta a qina escola anaves??

penjadeta (: 5 de juliol del 2012, a les 21:36  

nosaltres tb fare primer d'eso!!! una pregunta a qina escola anaves??

Hellencita 6 de juliol del 2012, a les 12:49  

Jo tb faré 1er d'ESO. La veritat esk estic una mica cagadeta, a més a més tots els companys estem molt repartits entre els instituts de la ciutat, per tant no ens veurem gaire. El pitjor sk al meu insti m'han tocat elsk em cauen més malament! AIIII QUINA RÀBIAAA!!! :(

la penjada ;) 6 de juliol del 2012, a les 13:09  

a la meva classe siguis el k siguis totom es riu de tu cuan vol siguis friki ,pija, normal o GDF kj son les categories k hi han bueno tambe hi ha un petit grup de 8 persones (tenint en compte k som 25)k som el rapers k ningu es riu de tu no ets GDF ni res per l'estil jo soc l'unica noia k hi es a dins encara k les meves qamiges son de les normals als de la meva classe li dona igual k estiguin aixo si tinc una amiga k es pensa k es GDF i k es superguai pero tots els GDF li critican per l'esquena i aixo li converteix en k no esta e ningun grup.Espero k l'any k be se li passin aquestes tonteries .Percert jo tinc la sort de k el col.legi segueix fins a 4at d'ESO ES A DIR K NOMES 7 PERSONES ES VA ANAR I MOLTS DELLS SON PRINGATS K NO TENEN AMICS encara k yo no vaig plorar del tot l'ultim dia si k s'em va saltar alguna llagrima i el k mes va molar k la panda de rapers vem fer una canço sobre tot el k haviem viscut i sobre el fi de curs i una part era rapejada i la vem fer nosaltres i una altra cantadaq k la va fer la resta de la classe i va molar

la penjada ;) 6 de juliol del 2012, a les 13:17  

PER A TOTES les k han de començar a un insti nou 1er d'ESO :us recomano k us tranquilitzeu i k disfruteu ara de les vacances que l'ESO es nomes una etapa mes i a mes no es tan dolenta penseu de companys:si us molestan paseu d'ells a mes segur k fareu nous amics pero conservant el k teniu ara,estudis:d'aqui a un 4 anys aureu de treballar i segur k estudiar no sera tan dolent,no?
Jo tambe començo 1er d'eso a un insti nou i no hi veig tant problemes a mes deixeu k tot sigui natural es a dir si penseu molt en el k pasara i no pasara no disfrutareu res!
PD:uS RECOMANO K APARTIR DEL PRIMER DIA O DEL DIA AVANS DE COMENÇAR EL INSTI FEU UN DIARI POTSER US ANIRA BE!

la penjada ;) 6 de juliol del 2012, a les 13:19  

percert:(si estic escrivin avui no?)vosaltre teniu novio o el noi k us agrada us fa cas?

Bojapenjadaimes 6 de juliol del 2012, a les 21:06  

Jo esque ara de la meva classe van casi tots a l'institut meu, aixi k NO PROBLEMA, a mes quedem a la piscina i aixi amb les nenes d'un poble d'aki al kostat del meu. Jo visc a la provincia del barcelones, de catalunya. I a la meva classe hi han: les que es preocupen nomes pels nois, k son unes exagerades i que es monten unes pelicules que... Se senten com si tinguessin 16 anys, estic farta d'elles!! Despres estem les GDF, encara que entre nosaltres sempre hi ha algun problema... Tinc una amiga que es de les meves millors amigues que no es exactament de cap dels dos... La veritat, cada dia que passa, els grupets cambien, aixi que no hi ha RES fixe. Y si, m'agrada un noi...! I JUST L'ULTIM dia vaig estar a punt de dir-li que m'estimaba (i estic segura que ell m'estima a mi, presenta els mateixos simptomes que ls altres vegades que hem sortit... ;):P) pero just ens en teniem que anar y no vaig dirs-ho a l'ultim moment!! NO PUC PARLAR AMB ELL EN TOT L'ESTIU XK NO TE MEEEEEEEEEESSENGER!!! :'(:( Bé, i vosaltres, algun noi especial...?

penjadeta (: 6 de juliol del 2012, a les 21:36  

be jo si, jo tinc noviu i men va passar una :P qe tela !!! be doncs us explicu. a mi sempre ma agradat un tiu que es diu Victor i es un pivooong, be doncs jo vaig cumensar a anar a un camping hi ha un tiu qe es tb un pivoooong!1 be doncs a mi mencanta i em va demanar x surtir la nit qe vam comensar a sortir amb els coleges, doncs em va demanar x sortir amb ell i just aquella mateixa nit 10 minuts despres em truka el Victor dienma qe mestima pero jo li e de dir qe ja tinc noviu qe cuant tallem sortirem, i 5 minuts despres be el millor amic de meu noviu i em fa una morrejada i la veritat es qe es un putu PIVOOOONG!! pero no li pudia fer allo al meu noviu i clar em sentu fatal pero es qe el meu noviu es tan GUUUUAAAAAPPPPUUUUUUU!! i vosaltres eu tingut mai noviu o una gran historia D'AMOR?=? PER cert eu vist 3MSC i TGDT???

Bojapenjadaimes 7 de juliol del 2012, a les 9:49  

JO SI QUE LES HE VIST I TIC TOOOTS ELS LLIBRES DE FEDERICO MOCCIA!!!! JAJAJA!! Doncs jo us explicaré la història del meu primer petó: estava asseguda amb el meu novio a l'autobus, (per cert es el k us vaig dr k m'agradava<3) i tots ens deien "Doneuvos un petoo!!" tota l'estona, pero no voliem, i just al moment que anavem a baixar, va I EM PLANTA UN PETO DE PEL·LICULA!! Tots es van quedar rient, al·lucinats, i jo em vaig quedar amb un pam de nassos... SEMBLAVA UNA TOTILA!!!

Bojapenjadaimes 7 de juliol del 2012, a les 9:50  

Ah, tornavem d'una excursió, que se m'ha oblidant dir-ho!

la penjada ;) 7 de juliol del 2012, a les 19:13  

kin morro!

Bojapenjadaimes 7 de juliol del 2012, a les 19:59  

jejeje!!!

la penjadeta (: 9 de juliol del 2012, a les 20:37  

ke vaaa!1 una cosa pke no ens agragem al msn??? molaria mooolt i ames ens podem posar motess!!

la penjada ;) 10 de juliol del 2012, a les 0:59  

mmm no se jo d'aixo no emb refio molt....

la penjadeta (: 10 de juliol del 2012, a les 14:25  

qe vaaa!! po bnu si tu no vls TT no faic res!! mira si vols pke et kedis mes tranki jo em dic laia torrents marin i tinc 12 anys!!! ja ta a i soc de berga!!

Bojapenjadaimes 10 de juliol del 2012, a les 19:33  

Jo, em dic Alba navarro Santos. A novembre faig els 12!! (Soc de finals d'any). Jo, perque us quedeu trankiles, us dono el meu messenger: ghost.girl@hotmail.es

Agregeu-me si voleu!! :D Us puc assegurar que no soc ningun boig d'Internet...... :P Espero les vostres invitacions!!

penjadeta (: 10 de juliol del 2012, a les 21:25  

super bee tiaaaa!!! be ja sas el meu nom po jo soc d eprincipis d'any concretament del 7 de gener ejejjejejej el meu msn es laianuk@hotmail.com agregeume guapes!!!

la penjada ;) 11 de juliol del 2012, a les 19:26  

JO NO ES K NO SIGUI NINGUN BOIG D'INTERNET ES K ...NO VULL K NINGU FEGUI EL MEU MSN EL MEU NOM ES CARLA I SOC DE BARCELONA i ja esta no donu mes informacio ;)

penjadeta (: 12 de juliol del 2012, a les 19:57  

okkss guappa!!! a i alba tia et vaig enviar una solisitut al msn i no mas agregat jejejje ;(

Bojapenjadaimes 14 de juliol del 2012, a les 0:27  

Aai!! Sorry, guapa, no m'ha arribat! ja et mandare jo una a tu!! I no passa res Carla!! Jajaja, ja parlarem aki al blig! Apa, dew wapes!! ;):D

Anònim 14 de juliol del 2012, a les 15:53  

No us preocupeu per l'insti jo el proper curs faré 2º.
El primer dia A l'institut passes nervis per res( ho dic per experiència propia, perquè després coneixes a gent fantàstica!!
Creieu-me no és tant lleig com ho pinten!!
Espero que us serveixi el consell!
Petons!

Bojapenjadaimes 14 de juliol del 2012, a les 18:24  

Moltes gracies!! :)

penjadeta (: 14 de juliol del 2012, a les 22:09  

segur qe ens serveix, moltes (; (:

Anònim 15 de juliol del 2012, a les 15:50  

M'en alegro de que us serveixi!!
Sort!!

la penjada ;) 15 de juliol del 2012, a les 16:17  

segur k serveix gracies!percert utilitzem aquesta converzacio per parlar?

Bojapenjadaimes 19 de juliol del 2012, a les 19:55  

ok!!! x mi perfecteee!! be, i que, com esteu passant l'estiu? jo de moment estic a un casal!!

Bojapenjadaimes 22 de juliol del 2012, a les 11:34  

Laia, ja t'he mandat la invitacio!! Em dic Albyy i tinc dues estrelles i un cor al nom tambe... Apa cuan vulguis m'acceptes!!! ;)

AliciapenjadaKFT 7 d’agost del 2012, a les 11:12  

ostres a mi m'encanten els teus llibres niki KFT !!! m'els he llegit tots i els tinc i de vertitat m'encanten eh

Anònim 25 d’abril del 2013, a les 19:42  

hola ''penjades!!!;)
ja m'he llegit TOTA la cole KFT!!!!!!!!!
Ara espero el 5!!! ESTIC ESPERANT!!!
DW

Anònim 1 de maig del 2013, a les 17:42  

Tia tas passat eskrivint. Jo sóc la millor

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts