L'estiu ja és aquí!!

Eiiii com esteu??

Últimament m'estan passant tantes coses que no puc deixar d'escriure!! Gairebé no tinc espai al diari, només em queden 2 pàgines!! No pot ser!!!  :(  Què faré? N'hauré de comprar-ne un altre, perquè necessito escriure tant que s'en queda curt!!

Aniré aquesta tarda i - sabeu què?- compraré una superllibreta per fer: El meu diari d’estiu! Estic tan segura que tindré tant per escriure, que necessitaré un diari enooormeeeee. KFT! Quina emoció!
 
Per cert, us haig d'agraïr les cartes que m'envieu! Són supermaques!! Les guardo totes i les penjo a la paret. Sí, sí, estic fent un mural amb totes les vostres cartes perquè em fa molta il·lusió! I algunes fan olor! mmmm!! De maduixa, de menta... fins i tot de xiclet de meló! mmmm! Boníssim!

La data per saber qui guanya l'Ipod o un dels CD ja està a prop! Quins nervis! Per cert! En el meu llibre de Com fer un diari superpenjat, us deia que escollíssiu quin tipus de diari preferiu escriure!

Quin heu triat? Per què?

Ja que heu coincidit tantes amb Selena Gomez, us deixo una cançó pel cap de setmana:  http://www.youtube.com/watch?v=BzE1mX4Px0I

Una abraçada a totes!!!!

Nikki

Una mica de música per començar el cap de setmana!!

Hola noies!!

Moltes gràcies pels vostres super-consells! Només espero que us agradi la selecció que he fet de música. A mi em serveix mooolt per animar-me i espero que a vosaltres també.

Haig de dir que encara arriben moltes bulletes i cada cop estic més nerviosa perquè arribi la data del sorteig! Qui guanyarà?

De moment  perquè comenceu bé el cap de setmana, us vull fer un super-regal! Com moltes de vosaltres heu coincidit en que One Direction és el vostre grup preferit, aquí va!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E
 
Una abraçada per totes!!!!

Nikki

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!
Cercar en aquest blog

Tots els posts