Llibres i roses per Sant Jordi!

Holaaaaa!!


Us vull escriure per explicar-vos una cosa superforta que m'ha passat!! El dia 23 d'abril, el dia de Sant Jordi em vaig aixecar i la veritat és que estava una mica preocupada perquè no volia veure a qui li regalava la rosa en Brandon :(


Vaig arribar a classe i vaig veure que alguns nois portaven un llibre a sota el braç i que, totes les noies tenien una rosa a sobre la taula menys jo... :(  
Ja us podeu imaginar com em vaig quedar!! Amb un pam de nas!! 


Aquell dia vaig anar a dinar a casa i sorpresa! el meu pare em va porta una rosa a la porta de casa! Em va fer mooolta il·lusió, es va recordar de mi! El dia doncs, no pintava tan malament, però aquí no acaba la cosa!


A la tarda, vaig tornar a classe i les coses no havien canviat: totes les noies somrient i felices i la McKenzie més "estupenda" que mai, era a la noia a qui més roses li havien regalat (jo penso que algunes roses se les va regalar ella mateixa per fer-se notar més). Vaig decidir passar de tot i pensar en la rosa del meu pare! Però: rriiiiinnngggg sona la campana per marxar a casa i just abans de sortir per la porta de classe, algú em tapa els ulls per darrere i em diu: aquesta rosa és per tu! Vaig començar a tremolar perquè aquesta veu m'era moooolt familiar, no podia ser: era en Brandon!!


Imagineu-vos com em vaig posar de vermella, em tremolava la veu mentre li donava les gràcies! No vaig saber què dir-li i el pitjor de tot és que jo no portava cap llibre per regalar-li. Això sí, quan vaig sortir de classe vaig anar corrents a la llibreria a comprar-ne un i ahir l'hi vaig donar!


Li va encantar!! Estic supercontenta!! 

Sant Jordi va acabar sent el millor dia de l'any!!



I a vosaltres, us han regalat moltes roses?


Fins aviaaaaat!!


Un somni molt estrany!

Booon diaaa!

No tinc gaire temps per escriure perquè els meus pares han organitzat un MDF, és a dir, un Mega Dia en Família, i anem a fer un pícnic a la muntanya. Traduït significa: que el meu pare socarrimarà la carn a la barbacoa, la meva mare patirà perquè no ens embrutem i la Brianna vindrà acompanyada de la seva “amigueta” Rosanna…. Ai, però abans de marxar us volia explicar què he somiat. He fet un dibuix superràpid abans de llevar-me per no oblidar-me!

Què penseu que ha pogut passar per haver acabat embolicant la Mackenzie amb paper de vàter? No en tinc ni idea (no me’n recordo, KFT!) però m’encanta :)) . Sóc una penjada!

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts